Jooyco

Tjäna pengar  /  Jooyco

Jooyco

Upptäck Jooyco onlineförsäljning, det smarta sättet att tjäna pengar till klassen eller laget.

Säg hejdå till dörrförsäljning, beställningslistor, lagerhållning i vardagsrummet och tidskrävande leveranser. Nu finns ett mycket smidigare sätt för er att tjäna pengar.

Med en egen webbshop hos Jooyco tjänar ni pengar enklare till klassen, föreningen eller laget. Året om, dygnet runt! Ni behöver inte själva lagerhålla kartonger i garaget, leverera produkter och ta betalt av kunder som är svåra att få kontakt med. Produkterna är fler och lättare att sälja eftersom vi erbjuder en stor bredd av produktkategorier.

Här kan du som klassförälder eller lagledare skapa en webbshop redan idag! Gå med kostnadsfritt och börja tjäna pengar! Hör av dig till oss så kan vi diskutera det bästa försäljningsupplägget för just din klass, ditt lag eller förening. Vi är övertygade om att Jooyco är den perfekta tjänsten som gör era barns drömmar och mål till verklighet!

Resten, dvs betalningslösning, lagerhållning och leverans till kund, ja det fixar vi. Smidigare kan det inte bli!

Schyssta grejer som era köpare rent av vill ha och faktiskt behöver!

Jooyco erbjuder ett brett produktsortiment i olika kategorier och prisklasser. Vi har det mesta för de flesta målgrupperna. Högtalare, mobilskal, morgonrock eller bara ett enkelt doftljus. Win-win säger vi!

Varför Jooyco är så enkelt och bra:

• Det är helt kostnads- och riskfritt
  • Ni gör inga inköp eller utlägg. Era köpare handlar i er shop på Jooyco och betalar där
  • Alla transaktioner hanteras av Jooyco
  • Vi skickar produkterna till köparna, ni behöver inte leverera några varor
  • Inget mer tjat om betalningar, barnen behöver inte hantera pengar
  • Ni får massor av produkter att sälja, era köpare kan stötta er genom att köpa något dom vill ha och behöver
  • Er egen webbutik är alltid öppen – era kunder kan göra fler köp, när som helst
  • Enkelt att sälja till företag som kan lyfta moms på produkter köpta på Jooyco

Er förtjänst

Marginalen (summan pengar) som ni tjänar per produkt anges tydligt i shoppen. Den varierar beroende på produkt och ni tjänar upp till 30 % på köp som görs i er shop. En stor fördel för er är vår breda produktmix i olika prisklasser, där en dyrare produkt ger en större förtjänst i pengar till er.

Läs mer om Jooyco

Adress: