Medlemsregister

Ständigt uppdaterat

Eftersom all kommunikation (kallelser, nyheter, mejl och SMS) sker via Svenskalag.se så ligger det i varje medlems intresse att logga in och hålla sina kontaktuppgifter uppdaterade och riktiga. Givetvis kan föreningen ställa in vem som kan uppdatera vad.

Toppmodernt register

I registret samlas inte bara alla medlemmar utan även målsmän, sponsorer och organisationer ni arbetar med. Kansliet kan enkelt se vad som ändras i registret och får notiser om när nya medlemmar läggs in.

Vem kan ändra vad?

Den som är medlemsansvarig i er förening kan bestämma vad era lag-/gruppadmininstratörer ska kunna ändra, lägga till och ta bort. Samma sak gällande respektive medlem.

Spåra ändringar

Se när och av vem en medlem flyttats eller tagits bort. Se historik över händelser för enskilda medlemmar eller hela registret. Filtrera på vem som utfört eller vilken typ av händelse det gäller. Återställ borttagna medlemmar med ett enkelt knapptryck.

Hantera alla era medlemmar

Alla era medlemstyper får plats i registret: styrelse, personal, volontärer, stödmedlemmar, supportrar, spelare, ledare och anhöriga.

Modern medlemshantering

Att arbeta i ett medlemregister behöver inte vara tråkigt och tidskrävande. Med användarvänlig design, korta laddningstider och smarta finesser är det en fröjd att vara kanslist i Svenskalag.se.

Sök & filtrera

Vill ni få fram en lista på alla aktiva utövare som inte har ett komplett personnummer? Inga problem, använd något av våra många filter i medlemsregistret.

Flytta mellan lag/grupper

Flytta personer mellan lag/grupper direkt i registret. Självklart följer målsmän med i flytten.

Anpassat medlemsformulär

För att förenkla inskrivning av nya medlemmar finns ett formulär som visas på er hemsida. På så sätt får ni in alla uppgifter ni behöver. Självklart bestämmer föreningen vilka uppgifter som ska vara obligatoriska.

Bekräfta nya medlemmar

Alla medlemsansökningar som kommer in via formuläret hanterars snabbt och enkelt. På tre klick bekräftar ni medlemmen och meddelar samtidigt medlem, målsmän och ledarna i det berörda laget/gruppen.

Köhantering

Om ni inte har möjlighet att ta emot fler aktiva för tillfället kan ni placera dem i olika kölistor och samtidigt informera om detta via mejl.

Dubblettkontroll

I ett bra medlemsregister finns inga dubbletter. Därför kan ni enkelt slå ihop användare som av misstag lagts upp som olika medlemmar.

Roller

Genom att tilldela roller till era medlemmar kan ni enkelt kommunicera med exempelvis alla kioskansvariga eller huvudtränare utan krångel. Era roller finns även som ett filter när det är dags att fakturera.

Skriv ut etiketter

Nyhet Skriv ut etiketter direkt från medlemsregistret. Mycket hjälpsamt när ni vill göra postala utskick till era medlemmar.

Mejl- och SMS-utskick

Utifrån valda medlemmar kan ni enkelt skicka mejl eller sms. Skickar ni mejl kan ni bifoga filer och begära läsbekräftelse. Valda mejlmottagare går även att kopiera in ert vanliga mejlprogram om så önskas.

Vem är medlem?

Om ni använder vår fakturatjänst går det snabbt att filtrera fram betalande medlemmar för en eller flera perioder.

Exportera till Excel

Exportera valda personer eller företag till Excel. Kryssa i vilken data som ska exporteras.

Medlemsregister - Alla funktioner

• Ständigt uppdaterat register

• Toppmodernt register

• Vem kan ändra vad?