Om oss

Vi tycker att webbtjänster ska vara praktiska, enkla och smidiga - så att du som användare kan jobba bättre, få mer gjort och ägna mer tid till det du gillar.

Allt startades 2006 av Robert Larsén och Benjamin Dutius. Med flera år inom reklambyråbranschen fick vi uppdraget att skapa en ny hemsida till fotbollsföreningen Svärtinge SK. Klubben var ute efter snygg och enkel hemsida som de själva skulle kunna administrera, och på så sätt nå ut till alla sina medlemmar.

En bit in i projektet upptäckte vi att det redan fanns färdiga tjänster som erbjöd hemsidor till idrottsföreningar till en väldigt låg kostnad. Och det verkade som om tusentals föreningar runt om i landet redan valt ett sådant alternativ. Dock hade vi och klubben mycket högre krav på design, användarvänlighet och funktionalitet än vad dessa system kunde erbjuda.

Vi beslutade oss för att göra projektet aningen större och spenderade all ledig tid vi hade för bygga en tjänst som skulle kunna fungera för vilket lag eller idrottsklubb som helst i Sverige. Tjänstens namn blev Svenskalag.se.

Hösten 2006 släpptes den första versionen av Svärtinge SK:s nya hemsida. Ett par veckor senare anslöt sig ytterligare 3 andra lokala föreningar. Idag drivs Svenskalag.se som ett eget bolag och levererar hemsidor till 28306 idrottslag och föreningar i Sverige.

Svenskalag.se har sitt kontor i centrala Norrköping. Varje dag jobbar vi med att lyssna på våra kunder, lösa problem och fortsätta förbättra vår tjänst.

2007

Svenskalag.se lanserades

28306

registrerade föreningar och lag/grupper

200

lag/träningsgrupper ansluter sig varje månad

1 800 000

unika besökare per månad på någon av alla Svenskalag-föreningar

Komma igång med Svenskalag.se?

Min förening vill veta mer Min förening vill veta mer