Tulpankungen


Tjäna pengar > Tulpankungen
ANNONS:

Tulpankungen

Tjäna pengar till laget med Tulpankungen

Tulpankungens grundidé är att hjälpa er förening tjäna pengar på ett enkelt sätt, genom försäljning av högkvalitativa, väl efterfrågade och prisvärda produkter. Året är uppdelat i fyra säsonger, vilket gör det möjligt att variera utbudet efter årstider och högtider. Blommorna har även kompletterats med delikatesser, såsom parmesanost och saffran. För vem blir inte glad av färska blommor och lyxiga godsaker?

Säsonger

Jul
Med Tulpankungens julblommor och godsaker kan er förening tjäna de pengar ni behöver till era äventyr. Det som gör försäljningen så populär är de trevliga, prisvärda produkterna. Julblommor är roliga att sälja därför att ni erbjuder något som folk verkligen vill ha, till vettiga priser och av hög kvalitet. Ni tar först upp beställningar och levererar ut senare – Ett riskfritt sätt att samla in pengar till cupen!
Läs mer om att sälja julblommor här!

Tulpaner
Januari till påsk köper vi svenskar över en miljon tulpaner om dagen! Kan du tänka dig något mer lättsålt under vårkanten? Att sälja superfärska svenska tulpaner direkt till dörren är ett unikt sätt att tjäna pengar t ex till er cup. Med vårt smarta abonnemangssystem är försäljningen helt riskfri för er.
Läs mer om att sälja tulpaner här!

Påsk
Tulpaner kompletteras av andra populära påskblommor och parmesanost. Förgyll era grannars, vänners och bekantas påsk genom att leverera färska påskblommor direkt från växthuset i Mälardalen till deras dörr. Ni erbjuder helt enkelt en produkt som nästan varje hem ändå ska köpa sig inför påsk. Vad kan bli mer lättsålt än så?
Läs mer om att sälja påskblommor här!

Vår/Mors dag
Läsårets sista säsong men också en favorit hos många. Vad sägs om fina och somriga Million bells och jordgubbsamplar? Ni tar upp beställningar och kan sedan leverera lagom till mors-dag så varje mamma blir extra uppvaktade!
Läs mer om att sälja vårblommor här!

Säljexempel för ert lag

Ett lag om 20 spelare säljer 15 produkter var, det blir en vinst om cirka 18.000 kr!

Försäljningsmaterialet är alltid gratis, frakten alltid fri och inga dolda kostnader kommer någonsin att överraska er. Med oss får ni alltid en rejäl förtjänst till lagkassan. Läs mer om Tulpankungen