Så jobbar vi

1. Lyssna på kunderna

Vi jobbar för att för att skapa en så bra föreningstjänst som möjligt - både för användaren och besökaren. All utveckling baseras på de förslag vi får från er.

2. Fyll ett syfte

Varje funktion som finns på Svenskalag.se fyller ett syfte. Vi bygger inget du inte behöver.

3. Gör det enklare

Vi lägger mycket kraft på att göra funktioner enkla, snabba och logiska - så att du inte behöver någon manual för att använda Svenskalag.se

4. Gör det snabbare

Att hinna med dagens alla sysslor är inte lätt. Vi jobbar med modern teknik och design för att du som administratör ska kunna jobba med hemsida, medlemsregister och app så smidigt som möjligt.

5. Sponsra

Alla idrottsföreningar kämpar med ekonomin. Därför kan man använda det mesta i Svensklag.se utan kostnad - och uppstarten, den bjuder vi på! Läs mer här

6. Älska sport

Vi älskar idrott, och brinner för föreningslivet. Med andra ord vet vi vad en förening behöver för att lyckas med sin administration och kommunikation.

7. Fortsätt förbättra

Vi vet att vi inte är färdiga. Det finns alltid saker att förbättra och nya funktioner att bygga. Det är det som gör att det är roligt att gå till jobbet varje dag.