Faktura- & betaltjänst


Faktura- & betaltjänst

Faktureringen är oerhört enkel och smidig. Jag kan fakturera alla medlemmar på ett par minuter och hela tiden ha koll på vem som har betalat och inte. Riktigt bra! Vi har även fått väldigt bra support och imponerande service från Svenskalag.se.

Anders Johansson
Kassör, Stenungsunds BasketBesök hemsidan

Swish, kort, bankgiro eller plusgiro

Ta betalt med Swish vid anmälan och på era fakturor. Ni som förening bestämmer själva vilka betalsätt som ni vill erbjuda till era medlemmar. Oavsett betalsätt kan fakturan, eller anmälningsavgiften prickas av helt automatiskt.

Så funkar det

Automatisk faktura

När deltagarna anmäler sig via formuläret skapas fakturan och mejlas ut automatiskt. Funktionen ingår utan kostnad för alla föreningar som fakturerar via Svenskalag.se.

Läs mer om betalformulär

Betala fakturan med mobilen

Alla fakturor som skickas via Svenskalag.se har stöd för QR- och OCR-scanning. Detta gör att de medlemmar som betalar sina räkningar med mobilen slipper knappa in mottagare, belopp och OCR-nummer.

Snygg och enkel fakturadesign

Fakturorna som skapas i Svenskalag.se har en lättöverskådlig layout med tydlig information så att mottagaren lätt ser vad det gäller och när fakturan ska vara betald.

Fakturera via mejl eller post

Skicka via mejl, skriv ut och posta själv eller skicka postalt. Väljer ni att mejla fakturan kan ni se vilka fakturor som levererats och t.o.m. öppnats. Väljer ni att skicka fakturan postalt (11 kr/faktura inkl. porto) går den automatiskt iväg med posten efterföljande vardag.

Ledarna ser betalstatus i appen

I appen kan ledarna enkelt hålla koll på vilka som har betalat medlemsavgiften. På så sätt kan de påminna spelarna i laget eller se vilka som kan tas ut till seriespel.

Ledarna ser betalstatus på hemsidan

Precis som i appen kan ledarna se vilka som betalt avgiften. På hemsidan får man dock en tydligare överblick och lite mer info om respektive avgift.

Automatisk avprickning av fakturor

Genom att använda OCR-nummer på era fakturor kan alla inbetalningar prickas av automatiskt så slipper ni tänka på det och kan samtidigt vara säkra på att ledarna ser korrekt betalstatus i appen och att medlemmarna kommer åt sina medlemskort i appen.

Läs mer

Hantera familjemedlemskap

Systemet ger förslag på familjer för att underlätta att fakturera för familjemedlemskap.

Integrerat med medlemsregistret

Ni kan enkelt filtrera fram betalande medlemmar i ert register, samt se betalstatus för respektive lag i appen.

Rapporter och bokföringsunderlag

Fakturajournal, inbetalningsjournal, kundreskontra osv. Vi ser till att ni får ut alla typer av underlag som behövs till er bokföring. Alla rapporter kan exporteras till Excel och PDF.

Skapa flera fakturor samtidigt

Aldrig tidigare har det varit så smidigt att fakturera! Vill ni exempelvis skapa identiska fakturor till alla spelare mellan 10-15 år? Inga problem - det går på ett kick!

Komma igång med Svenskalag.se?

Min förening vill veta mer Min förening vill veta mer