Ullmax


Tjäna pengar > Ullmax
ANNONS:

Ullmax

Det här är Ullmax

Vi på Ullmax har i två decennier hjälpt tusentals lag, föreningar och skolklasser att tjäna pengar genom att sälja våra efterfrågade friluftskläder. Vi har som mål att bidra till att fler människor ska få en aktiv och meningsfull fritid. Från start har vi haft ett och samma mål – att klä den aktiva familjen från topp till tå och inspirera till aktivitet och rörelse.

Så kommer ni igång

  1. Utse en kontaktperson. Kontaktpersonen blir ansvarig för gruppen som ska sälja.
  2. Kontaktpersonen registrerar gruppen på ullmax.se.
  3. När gruppen är registrerad hos Ullmax skapar varje säljare ett eget konto på ullmax.se.

Det är enkelt att sälja

När en kund vill handla kan du registrera köpet på två sätt:

  1. Använd din personliga säljlänk och sprid den till alla du tror kan vara intresserade. Den är enkel att dela via mejl, sociala medier eller sms. Kunden går in via länken, lägger sin beställning som automatiskt hamnar på ditt personliga Ullmax konto.
  2. Skicka vår digitala katalog till dina potentiella kunder. När någon vill handla av dig kan du enkelt knappa in kundens beställning på ditt personliga Ullmax konto, vilket givetvis också går att göra i mobilen.

Ni behåller 30% av vinsten

  1. Vi på Ullmax packar gruppens beställningar och sorterar dem utifrån varje säljare. Vi levererar sedan beställningen till er inom 2–3 dagar.
  2. Kontaktpersonen delar ut produkterna till säljarna i gruppen.
  3. Säljarna delar ut sina sålda plagg till kunderna och tar betalt. Varje säljare betalar sin totala summa till kontaktpersonen.
  4. Kontaktpersonen betalar fakturan inom 30 dagar. Fakturan är på 70 % av orderbeloppet och resterande 30% behåller gruppen.
Läs mer om Ullmax