Sverigesupporten

Tjäna pengar > Sverigesupporten
ANNONS:

Sverigesupporten

Sverigesupporten har som mål att leverera produkter som hjälper till att öka intäkterna till lag, föreningar och skolklasser. Detta gör vi genom att erbjuda miljömärkta produkter som varje hem behöver, av mycket hög kvalitet.

Vi hjälper till att förverkliga idéer och framtidsplaner som cuper, skolresor, studieresor, resor till evenemang eller införskaffning av utrustning. Sverigesupporten fakturerar alltid slutkunden, vilket innebär ingen pengahantering.

Produkter

Lambi - Ett papper som är både starkt, underbart mjukt och av högsta kvalitet. Lokalt tillverkat i våra egna pappersbruk i Sverige av naturlig och hållbar råvara från nordisk natur. Det är även rekommenderat av Asthma Allergy Nordic.

Serla - Bra kvalitet i tre lager som räcker länge. Förpackningen är gjord av Green Pack-material med minst 60% återvunnen plast. Och det är tillverkat lokalt. Av återvunnen och förnybar råvara. Och tillverkningen är hållbar.

Säljexempel

Ni tjänar hela 55 kr/säck.

30 medlemmar säljer 8 säckar toalettpapper var och 6 säckar hushållspapper var:
30 x 8 x 55 kr = 13.200 kr
30 x 6 x 55 kr = 9.900 kr