Klubbrickan


Tjäna pengar > Klubbrickan
ANNONS:

Klubbrickan

EN säljinsats — Flera års utbetalningar

Till skillnad mot det mesta som idrottsföreningar blir erbjudna att sälja så tjänar föreningen inte bara pengar vid försäljningstillfället, utan även framledes. Man kan säga att man gör EN insats, men får FLERA utbetalningar. Detta stärker Er ekonomi på sikt.

Vår säkerhetsbricka för nycklar hjälper inte BARA våra användare att få tillbaka nycklar när olyckan är framme. Vi gör dessutom brickan otroligt snygg, med Er logga. Detta är mycket omtyckt bland både aktiva i föreningen men även dem runt omkring så som föräldrar, sponsorer, farmor och farfar osv.

En beprövad produkt - Säkerhetsbrickan för nycklar

Säkerhetsbrickan för nycklar har funnits i Sverige sedan 1930-talet. Funktionen är som bekant enkel: tappar man sina nycklar så kommer 9 av 10 nycklar tillbaka, varav 97% inom 48 timmar. Detta genom den enkla instruktionen på baksidan. ”Lägg mig i närmsta brevlåda”. Det finns 21500 brevlådor i Sverige idag och tusentals nycklar hittar tillbaka till sina ägare på detta sätt.

Vad tjänar vår förening?

År 1 750 sålda brickor = 31.290 kr i provision.
År 2 750 sålda brickor år 1. Snittet är 80% som stannar, alltså 600 aktiva brickor. Det ger en intäkt år 2 på 14.280 kr utan någon som helst arbetsinsats.
År 3 Snittet för de som stannar år 3 är 90 %, alltså 540 st. Detta ger en intäkt på 12.850 kr.
Sammanlagd intäkt under 3 år blir då 58.420 kr.

Skicka in er intresseanmälan » Läs mer om Klubbrickan