HumbleHelpers


Tjäna pengar > HumbleHelpers
ANNONS:

HumbleHelpers

The Humble Co. grundades 2013 och har sedan dess växt runtom i hela världen. Produkterna finns tillgängliga hos tusentals butiker och tandkliniker. Etablerat i Sverige, leder The Humble Co. en betydlig revolution inom personlig vård – från design och tillverkning till välgörenhet.

Tjäna 50kr per sålt paket!

Med Humble blir det roligt för din klass, lag och förening att tjäna pengar inför kommande resor. HumbleBrush är världens mest sålda miljövänliga tandborste med över 20 miljoner tandborstar sålda. Att sälja HumbleBrush är enkelt, kul och miljövänligt!

Det ni säljer!

Humble Brush 5-pack för 150 kr Humble Brush är världens mest sålda bambutandborste. Ni kommer sälja vårt mest populära paket, Family 5-pack, för 150 kr styck. Produkten är perfekt att sälja till släktingar, vänner, företag m.m. Handtaget är tillverkat av 100% nedbrytbart och hållbart bambu, med en borste av nylon-6 från Dupont. Förpackningen som borstarna kommer i är miljövänlig och av återvinningsbart papp.

Er förtjänst

Oavsett antal sålda paket så tjänar ni 50kr per sålt 5-pack

Go Humble, Give Smiles

Humble Smile Foundation gör mer än att donera produkter till utsatta barn. Välgörenheten driver seriösa och hållbara hälsoprojekt där det behövs som mest, finansierat av varje Humble-köp. Läs mer på www.humblehelpers.se

Säljexempel:

50 kr per paket oavsett antal sålda
  • Om 20 personer lyckas sälja 5 paket var tjänar ni 5000 kr
  • Om 20 personer lyckas sälja 10 paket var tjänar ni 10 000 kr
  • Om 20 personer lyckas sälja 15 paket var tjänar ni 15 000 kr
Läs mer om HumbleHelpers