BUTIQEN

Tjäna pengar > BUTIQEN
ANNONS:

BUTIQEN

Enklaste sättet att tjäna pengar till föreningen

Med BUTIQEN kan ni som förening eller lag tjäna pengar på ett nytt och nutida sätt! Ett sätt som är tryggt, säkert och roligt, men framförallt superenkelt och tidsbesparande.

Produkter

BUTIQEN är i grunden en traditionell webbshop, dit man som förening eller klass ansluter sig och får en egen webbshop – en butik i BUTIQEN. Sortimentet är identiskt med det i huvudshoppen. Det vill säga, ni får ett produktutbud som på ett varuhus – varor för alla åldrar och smaker, från 1000-tals kända varumärken så som Adidas, Elizabeth Arden, Maybelline, Philips, Sony, Apple, Nike och Samsung.

Produktkategorier: Elektronik, Hus & Hem, Hälsa & Skönhet, Mode, Sport & Fritid, Leksaker och Husdjur.

Besök BUTIQEN »

Hur mycket tjänar man?

Genom att erbjuda produkter folk faktiskt vill ha i kombination med återkommande behov, får ni möjlighet att uppnå en försäljningsvolym som helt saknar motstycke.

Fördelar med BUTIQEN

Webbshoppen är helt kostnads- och hanteringsfri för föreningen/laget. Allt sker digitalt och ni slipper rodda med försäljningen, hantera betalningar eller leveranser. Det enda ni behöver göra är att se till att så många som möjligt hittar till er webbshop. Kort och gott, dela länken till er shop så mycket ni bara kan.
  • Störst produktutbud – mer än 30 000 varor
  • 100% digitalt – tryggt och säkert
  • Helt hanteringsfritt från betalning och leverans
  • Löpande intäkter 24/7 hela året