Föreningskakan

Tjäna pengar  /  Föreningskakan

Föreningskakan

Vi på Föreningskakan ser till att föreningar, klubbar, lag, klasser kan tjäna mycket pengar snabbt och enkelt. Våran idé bygger på att ni säljer våra omåttligt populära och lättsålda chokladbollar och fröknäcke.

Fördelar:

Infopaketet innehåller allt ni behöver för att komma igång.

• Ingen risk för er. Ni lägger inte ut några pengar. Sälj först - betala oss sen.
  • Ni säljer våra burkar för 50kr och tjänar upp till 25 kr/burk.
  • Fri frakt.
  • Vi skickar allt försäljningsmaterial till er kostnadsfritt.
  • Vi finns som stöd under hela försäljningen.

Beställ försäljningshäften & infopaket »

Så här går det till:

Vi skickar ut info och försäljningshäften till er. Ni tar sedan upp beställningar, vi skickar sedan ut den färskbakade beställningen till er, ni delar ut burkarna och tar in pengar. Vi räknar sedan av er förtjänst på fakturan direkt. Enkelt och snabbt. Självklart skickar vi det fraktfritt.
Vi finns med i hela försäljningsprocessen som stöd för er.

Våra produkter:

Vi säljer riktigt fröknäcke samt färskbakade och svensktillverkade chokladbollar, dammsugare, arraksbollar och kolabollar. Bollarna tillverkas rykande färska, direkt efter er beställning.

Räkneexempel

25 spelare säljer 17 burkar var = 25x17 = 425 burkar x 22kr = 9350 kr i förtjänst till laget!!
25 spelare säljer 25 burkar var = 25x25 = 625 burkar x 25kr = 15625 kr i förtjänst till laget!!

Ni säljer: Förtjänst:
360-549 st 22kr/burk