Tjäna pengar  /  Teamstyle

Teamstyle

Välkommen till TeamStyle i samarbete med Duni – här är alla vinnare!

Vårt koncept förenar Dunis starka varumärke och kvalitet med möjligheten för ungdomar inom skola och föreningsliv att tjäna ihop pengar. Kanske till en skolresa, träningsläger eller turnering. Kort sagt ett enkelt och lättsålt koncept som förverkligar ert mål.

Våra produkter = det ni kan sälja
Tio färdigkomponerade paket med bla. servetter, dukar, löpare och ljus i matchande färger och mönster. Alltid med Dunis fantastiska kvalité och design. Praktiskt och snyggt för alla tillfällen. Fyllda med inspiration till mysiga höstmiddagar, gå bort presenten, lucia och självklart jul och nyår.

Bläddra i vår senaste katalog!

Varför samarbeta med Teamstyle?

• Lättsålda paket som är enkla att sälja, enkla att välja och enkla att leverera
  • Prisvärda produkter från ett etablerat varumärke med hög kvalité.
  • Förbrukningsvaror som alla uppskattar och använder.
  • Noga utvalda och matchande dukningar, praktiskt förpackade i snygga presentboxar.
  • Ny katalog varje vår och höst med säsongsanpassade produkter.
  • Alltid moderna kollektioner med de senaste trenderna inom färger och mönster.

Intresserad av att sälja våra populära paket? Klicka här och kom igång NU! så skickar vi katalog och informationsmaterial. Det är givetvis gratis och helt utan förpliktelser.

Så fungerar det, se vår film!

Läs mer om Teamstyle

Adress: