Tjäna pengar  /  Freshab

Freshab

Tjäna pengar till laget eller föreningen!

Vi på Freshab vill att det ska vara så enkelt som möjligt för er att tjäna pengar till laget och klubben. Vi vill att ni med en sådan liten arbetsinsats som möjligt ska tjäna så mycket som möjligt. Gör som tusentals föreningar/lag har gjort och låt oss på Freshab hjälpa er till era mål. Tjäna pengar till laget med freshab AB.

Tandborstar!
Sälj våra fina tandborstar i 5-pack. Ni får 5 st fina kvalitets tandborstar i ett reserör som ligger i en snygg box där det står: Stöd vår förening/ borsta tänderna. Enkelt och bekvämt! Boxen, 5-packet gör så att det säljer sig nästan av sig själv. Vinsten talar också för sig själv med hela 55:- av 100:-.

Fryspåsar!
Fryspåsar som är extra tjocka och av grym kvalitet. Ni kan välja mella 2 & 3L och 2,3 & 5L kassar med snygg design! Säljer otroligt bra och har blivet en av våra storsäljare. Som alltid vill vi lämna bästa vinst och ni får 32:- av varje kasse som säljs för 70:-

Första hjälpen!
Första hjälpen är också något som bör finnas i varje hem och bil. Vårt populäraste första hjälpen är mediumväskan där ni tjänar hela 100:- per väska och säljer den för 200:-

Gör också som många andra gör och mixa våra produkter. Mycket enklare att sälja fler produkter till samma person!

Fördelar

• Ekonomisk trygghet
  • Oslagbar kredittid (60 dagar)
  • Produkter som är lättsålda och framförallt som alla behöver
  • Fri frakt från 100st produkter
  • Otroliga 55 % i förtjänst

Vad tjänar ni?

Det ska löna sig att sälja produkter från freshab och vi är förmodligen det företag som lämnar mest tillbaka! Kontakta gärna oss på www.freshab.se eller 0290-22 111 för att veta mer.

Läs mer om Freshab

Adress: