Tjäna pengar  /  Pralinasken.se

Pralinasken.se

Tjäna 26,000 kronor till laget eller klassen när 25 deltagare säljer 20 pralinaskar var!

Pralinasken säljer exklusiv choklad som är tillverkad i Sverige och som bara innehåller de bästa råvaror. Vi uppfyller drömmar genom att sälja choklad av högsta kvalitet!

Med Pralinasken kan klasser, lag eller föreningar tjäna pengar tillsammans, på ett smidigt och roligt sätt. Alla kan sälja god choklad och samtidigt sprida glädje och lycka. En ask fylld med praliner kan omsättas enkelt, antingen njuter du själv av den goda chokladen eller så är det den perfekta presenten att ge till någon man tycker om.

Chokladen tillverkas av Venus Choklad som ligger i Askersund, vid nordligaste spetsen av sjön Vättern. Venus Choklad tillverkar en av Sveriges bästa choklad och alla praliner som vi säljer skapas för hand med kärlek, exklusivt för Pralinasken.

Att sälja Pralinaskens kvalitetschoklad är enkelt: Sälj den godaste choklad som finns i 2 olika prisklasser – och behåll mellan 40-65kr per såld pralinask.

Så här mycket tjänar ni

Om 25 st säljer 10 stora pralinaskar var så tjänar ni 16 250:-