Vi söker webbutvecklare

Gillar du bra, smarta och ruskigt användarvänliga webbtjänster och vet dessutom hur sådana skapas och utvecklas? Läs då vidare nedan! Gillar du även idrottsliv, full fart framåt och att jobba i en avslappnad och målmedveten miljö så finns alla förutsättningar för att trivas, göra ett bra jobb och samtidigt ha roligt hos oss!

För att förstärka vårt utvecklingsteam söker vi dig som har utbildning/erfarenhet inom webbutveckling och programmering. Du är social, noggrann och serviceinriktad, har ett stort eget driv och ett engagemang för att leverera funktionalitet och användarupplevelser i världsklass.

På Svenskalag.se arbetar vi dagligen med att hjälpa och förstå idrottsföreningar i deras digitala vardag. Vi strävar efter att vara Sveriges bästa molntjänst inom idrotts- och föreningsliv. Nu hoppas vi att du vill vara med på vår resa! Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam och söker en utvecklare/programmerare för att kunna fortsätta hålla vår höga utvecklingstakt.

Svenskalag.se erbjuder en modern molntjänst, skräddarsydd för idrottsföreningar innehållande medlemsregister, hemsida, appar och andra smarta verktyg. Idag används Svenskalag.se dagligen av 50 000 idrottsledare och med ca 400 000 unika besökare i veckan är vi en av Sveriges 30 största sajter alla kategorier.

Hos oss får du stora möjligheter att ha roligt på jobbet i en flexibel, avslappnad och inspirerande miljö. Idrottsliv, tävlingsglädje och laganda genomsyrar hela verksamheten. Vi har flera spännande projekt framför oss inom både webb och mobil.

Krav på färdigheter/kompetens inom:
- C# eller Java
- NHibernate / Hibernate / Entity Framework
- SQL-Server

Fördel om du har erfarenhet av:
- HTML5
- Angular
- Ionic Framework

I ansökan vill vi att du tar med:
- Beskrivning av din kompetens och erfarenhet inom systemutveckling
- Tidigare arbetsgivare och relevant utbildning
- Exempel på projekt du varit delaktig i

Anställningsform: Heltid

Vi sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Norrköping.

Känns denna position helt rätt för dig?
Börja med att skicka ett personligt brev och CV till jobba@svenskalag.se.
Varmt välkommen med din ansökan direkt då intervjuer sker löpande och tillsättning sker så fort vi hittar rätt kandidat.

Frågor? Kontakta Robert Larsén på 0730-268521 eller jobba@svenskalag.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

I Egnahems BK sprids glädjen - både på planen och digitalt!

"En liten förening med ett stort hjärta från huskvarnabergets höjder", så beskrivs Egnahems BK från Huskvarna.   Föreningen har cirka 500 medlemmar och bytte till Svenskalag.se inför årets säsong. Detta har inneburit flera förbättringar för ledarna i föreningen:    – Svenskalag har ett intuitivt gränssnitt vilket gör det lätt att komma igång för ledare. Kallelser till matcher och cuper är suveränt, appen fungerar jättebra och dessutom har kommunikationen med föräldrar förenklats, säger Marcus Rundström som är ledare för flickor födda -08.   Marcus pekar även på det positiva i att ha fått en levande och ständigt uppdaterad hemsida, som bidrar till att ännu fler lag i föreningen blir peppade att dela med sig av matchreferat och glada nyheter.   Han avslutar: – Lagen kan sköta sin administration på egen hand och även den centrala medlemshanteringen har förenklats. Det är exempelvis väldigt bra att man som förälder har sitt konto kopplat till sina barns, så att man sköta allt från sin egen inloggning och slipper överösas med e-postaviseringar om samma sak från flera olika håll.    Besök deras nya hemsida på www.egnahemsbk.se. Via hemsidan kan man på nära håll följa föreningens alla ungdomslag.    Vill ni också underlätta för ledare och föräldrar samtidigt som ni kan effektivisera hela föreningens administration? Kontakta oss!

Glad sommar!

På fredag den 7 juli går vår telefonsupport på sommarlov. Vi öppnar igen som vanligt den tisdag den 1 augusti (vardagar 9-16, lunchstängt 12-13).   Behöver du hjälp under denna period kontaktar du oss via supportformuläret som du hittar här: www.svenskalag.se/support   Där hittar du även svar på de vanligaste frågorna och en hel del annan nyttig information.   Tack för en härlig vårsäsong hälsar alla vi på Svenskalag.se!

Saxemara IF - Blekinges snabbast växande ungdomssektion

Saxemara IFs ungdomsverksamhet växer så det knakar. För att möta det ökade behovet av ordning och reda startade man under våren upp med Svenskalag.se.    – De främsta anledningarna till bytet var att hitta en lösning som ungdomsledarna själva effektivt kan använda och underhålla, och som dessutom fungerar lika bra i mobilen. Vi ville även få till en likartad hantering för samtliga ungdomslag, säger Fredrik Kinder, ungdomsansvarig i Saxemara IF.    Fredrik berättar även om de förbättringar man sett för lagen i föreningen:  – Det är ett bra verktyg för ledarna kring att sprida laginformation och tränings-/matchplanering. Det är även ett bra verktyg för föräldrarna som får samlad information kring laget och kommande aktiviteter.    Han plussar även för att systemet ger möjligheter till ständiga förbättringar och för medlemshanteringen (medlemsansökan, register, avgiftshantering) samt möjligheten att dela ut och kommunicera styrande dokument, vilket underlättar för kansli och de som arbetar centralt.    Vi är glada över att Saxemara IF valt att fortsätta växa tillsammans med oss på Svenskalag.se och passar på att önska en härlig sommar med massor av bollek!   Besök gärna deras hemsida här   Är du nyfiken på hur er förening kan komma igång med Svenskalag.se redan idag? Kontakta oss