Nyhet: Visa eller dölj anmälningssvar

Ibland påverkas man av andras svar när man ska anmäla sig till en aktivitet. Många gånger kan kompisens negativa svar resultera i att man själv anger att man inte kan komma.

För att förhindra detta kan nu du som är adminstratör bestämma att endast just adminstratörer ska kunna se alla anmälningssvar.

Sjävklart gäller detta både på hemsidan och i appen.

Kommentarer Visa alla kommentarer (6)

1. Jesper F 6 nov 2017, 19:07

Suveränt. Detta har jag efterfrågat länge. Tack för det!

2. Jesper F 6 nov 2017, 19:09

En väl fungerande sida. Väldigt bra respons från er bakom sidan när det gäller önskade förändringar, vilket vi uppskattar.

3. Johan 10 nov 2017, 00:43

Grymt! En konfigurerbar funktion för automatisk påminnelse till dem som inte svarat vid en viss tidpunkt är det enda som fattas nu för att göra kallelsefunktionen komplett!

4. Robert Larsén 10 nov 2017, 17:10

Hej Johan, jag kan med glädje meddela att din önskan kommer att bli verklighet inom några veckor.

5. Erik för 27 dagar sedan

Lite off-topic kanske... men går det att skapa en aktivitet utan möjlighet att anmäla sig? Så att det bara blir en post i kalendern alltså?

6. Andreas Kiellarson för 21 dagar sedan

Hej Erik. Ja, det går jättebra. När du skapar aktiviteten väljer du att "Endast kallade" kan anmäla sig.

Checklista inför LOK-stödsansökan

LOK-stödsansökan för höstens aktiviteter (1 jul - 31 dec) ska vara inskickad senast den 25 februari i IdrottOnline.   Nedan hittar ni en checklista för att säkerställa att ert underlag är så komplett som möjligt.1. ANSÖKAN   A. De föreningar som aktiverat daglig Export till IdrottOnline behöver bara logga in i IOL och klicka på LOK-stödsansökan. Där kontrollerar ni att alla aktiviteter och deltagartillfällen finns med innan ni skickar in er ansökan.För att säkerställa att all närvaro förs över och blir korrekt innan sista ansökningdatum den 25 februari behöver ni ha gjort de sista kompletteringarna i Svenskalag.se senast den 15 februari.    B. Övriga föreningar ansöker genom att logga in i IdrottOnline och fylla i den sammanställning som ni hittar i Svenskalag.se under Kontrollpanelen > LOK-stöd. Därefter skickar ni in er ansökan.   2. CHECKLISTA FÖR LEDARE För att ni inte ska gå miste om pengar är det viktigt att varje lag/träningsgrupp ser över sina närvarokort. Logga in på er lagsida. Gå till Kontrollpanelen > Närvaro. Välj perioden: 1 jun - 31 dec 2017. Se till att ni kryssat i alla aktiviteter och att ni fyllt i närvaro på dessa. Ovanför listan med alla aktiviteter visas varningar om det exempelvis saknas personnummer på någon, om någon aktivitet är för kort, om aktiviteten saknar plats eller om det saknas ledare. Rätta till så många fel som möjligt, det kan påverka ert bidrag väldigt mycket Slutligen är det bra att granska närvarokortet. Där ser du om vissa aktiviteter inte räknas som bidragsberättigade. Dessa markeras med röd färg. Håll muspekaren över deltagarnas närvaromarkering för att se varför inte aktiviteten räknas som giltig gruppaktivitet.   Har ni frågor om LOK-stöd och hur ni på bästa sätt gör för att inte gå miste om eventuella pengar? Kontakta vår support

Supportens öppettider under jul och nyår

Det börjar bli dags för många att varva ner med lite härlig jul- och nyårsledighet.   Vi på Svenskalag.se ska givetvis också passa på att göra det, men samtidigt startar vi även upp med ett antal nya föreningar kring årsskiftet och håller vår support öppen alla vardagar mellan helgerna.   Med andra ord är ni mer än välkomna att höra av er via mejl eller telefon om ni har några frågor.   Avvikande öppettider telefonsupporten den 27-29 dec: kl 09-12.   Du hittar svar på de vanligaste frågorna på våra supportsidor och kan även kontakta oss via mejl därifrån. God Jul & Gott Nytt År önskar vi på Svenskalag.se,   Robert, Stefan, Jonas, Mohammad, Patrik, Olof, Oskar, Andreas K och Andreas Å

Nyhet: Automatiska kallelser

Grattis alla ledare! Nu behöver du aldrig komma ihåg att kalla till nästa träning. Genom att aktivera automatiska kallelser kan du slappna av och låta Svenskalag.se göra jobbet.   Börja med att redigera en aktivitet och klicka automatiska kallelser. Där väljer ni när första kallelsen ska skickas och om det ska skicka någon påminnelse till de som inte svarat på den första kallselsen.   Ni anger även vilken text som ska stå i kallselsen samt vilka som ska kallas.