Nyhet: Visa eller dölj anmälningssvar

Ibland påverkas man av andras svar när man ska anmäla sig till en aktivitet. Många gånger kan kompisens negativa svar resultera i att man själv anger att man inte kan komma.

För att förhindra detta kan nu du som är adminstratör bestämma att endast just adminstratörer ska kunna se alla anmälningssvar.

Sjävklart gäller detta både på hemsidan och i appen.

Kommentarer Visa alla kommentarer (6)

1. Jesper F 6 nov 2017, 19:07

Suveränt. Detta har jag efterfrågat länge. Tack för det!

2. Jesper F 6 nov 2017, 19:09

En väl fungerande sida. Väldigt bra respons från er bakom sidan när det gäller önskade förändringar, vilket vi uppskattar.

3. Johan 10 nov 2017, 00:43

Grymt! En konfigurerbar funktion för automatisk påminnelse till dem som inte svarat vid en viss tidpunkt är det enda som fattas nu för att göra kallelsefunktionen komplett!

4. Robert Larsén 10 nov 2017, 17:10

Hej Johan, jag kan med glädje meddela att din önskan kommer att bli verklighet inom några veckor.

5. Erik 27 dec 2017, 14:17

Lite off-topic kanske... men går det att skapa en aktivitet utan möjlighet att anmäla sig? Så att det bara blir en post i kalendern alltså?

6. Andreas Kiellarson 2 jan 2018, 10:32

Hej Erik. Ja, det går jättebra. När du skapar aktiviteten väljer du att "Endast kallade" kan anmäla sig.

Supportens öppettider under sommaren

Från och med måndag den 2 juli är vår telefonsupport öppen vardagar 9-12.   Från och med torsdag den 19 juli stänger telefonsupporten för sommarlov och är tillbaka som vanligt onsdag den 1 augusti.   Självklart når du oss via supportformuläret som du hittar här: www.svenskalag.se/support   Där hittar du även svar på de vanligaste frågorna och en hel del annan nyttig information.   Vi på Svenskalag.se önskar alla en fortsatt härlig sommar!

Radera personer permanent

För att ni som förening ska kunna följa dataskyddslagen (GDPR) är det nu möjligt att permanent radera personer från ert register i Svenskalag.se.   Så raderar ni en person permanent  Gå till medlemsregistret och klicka på "Borttagna" Kryssa i de personer som ni vill radera Klicka på Verktyg > Radera permanent Bekräfta raderingen   Så fungerar permanent radering Vid radering visas inte längre valda personer i systemet 30 dagar efter radering försvinner informationen permanent - Svenskalag kan då ej återställa informationen   Viss information kan sparas I närvarokort sparas nödvändiga personuppgifter i sju år På fakturor sparas nödvändiga personuppgifter enligt bokföringslagen i sju år

GDPR - Ny hantering av personnummer

Till följd av den nya dataskyddslagen (GDPR) har vi genomfört vissa viktiga förändringar i medlemsregistret kring hantering av personnummer.   Vad har ändrats? I registret skrivs inte personnummer ut i klartext längre. För att se personnumret klickar man på XXXX. Felaktiga personnummer markeras med röda XXXX. När man redigerar en person behöver man klicka på de sista fyra siffrorna för att visa dom. Ett giltigt personnummer går inte längre att ändra. Om ni lagt in ett giltigt men fel personnummer behöver ni kontakta supporten på Svenskalag.se. Dolda personummer även i IdrottOnline Om du nyligen arbetat i IdrottOnline känner du kanske igen några av dessa förändringar. Eftersom Svenskalag.se har en integration med IdrottOnline känner vi att det är bra om tillgängligheten av personnummer hanteras på liknande sätt i de båda systemen.