Foto: SVT

Ny serie om ungdomsidrott på SVT

Hur får man viljan att vinna och ösa in mål att inte gå stick i stäv med visionen att alla ska delta? Att inte segrarna ska vara det viktigaste i ungdomsidrotten, men att det ändå måste få vara ok att vilja nå längst, hoppa högst och vara nummer ett? 

 

Den frågeställningen brottas säkerligen de flesta ungdomsledare med, oavsett idrott. I den nya serien Målet är målet på SVT försöker fotbollslegendaren tillika tränaren Torbjörn Nilsson hitta balansen när han tar sig an två ungdomslag under sex månader. Med det slutliga målet att vinna en cup och göra fler mål än tidigare, utan att tappa en enda spelare på vägen. 

 

Serien har premiär på SVT1 och SVT Play torsdag 5 november. Vi ser fram emot att följa denna resa och tror att det kan vara intressant för såväl ung som gammal som är engagerad i sveriges på många sätt fantastiska föreningsliv! 

Kommentarer

  1. Jerry Hakefjäll 3 nov 2020, 10:59

    Intressant tema! Många föreningar har fina policydokument på sin hemsida, men hur policyn efterlevs är det få som bryr sig om. Resultatframgångar lurar alltid långsiktighet..Vem vurmar egentligen för barnen som är strävsamma, de som inte har något gratis, utan måste kämpa för att nå målet och en status i laget?

← Nyare Äldre →

Testa gratis

Börja med att anmäla intresse så skapar vi en testsida till din förening eller ditt lag!

Anmäl intresse här Anmäl intresse här