Karlstads kommuns bidragsregler inbyggda i Svenskalag.se

Grattis alla idrottsföreningar i Karlstads kommun!
I samarbete med kommunen har vi byggt in Karlstads kommuns regler för verksamhetsstöd i Svenskalag.se.

Så funkar det:

1. Fyll i närvaro som vanligt i via hemsidan eller Svenskalag-appen.
  2. Alla varningar i systemet, närvarokort och sammanställningar är anpassade till Karlstads kommuns regler vilket gör att ni hela tiden kan se hur många giltiga gruppaktiviteter och deltagartillfällen ni har.

Så ansöker ni om verksamhetsstöd hos Karlstads kommun:

1. Som inloggad föreningsadministratör i Svenskalag.se går du till LOK-stöd > Kommunalt stöd.
  2. Klicka på "Underlag för kommunal ansökan". Summorna på denna sida ska du klista in i ansökningsformuläret i Interbook Go.
  3. Länk till Interbook Go: https://karlstad.ibgo.se/Admin/Login/Login

Har din förening inte kommit igång med att föra närvaro i Svenskalag.se ännu? Det är helt kostnadsfritt för alla idrottsföreningar.

Anmäl intresse på www.svenskalag.se/nyfiken så ringer vi upp och berättar mer.

Glad Påsk önskar Svenskalag.se

Vi på Svenskalag.se passar på att önska alla en Glad Påsk. Ut och njut!    Notera att idag den 18/4 stänger supporten kl 15:00. Ni når oss åter som vanligt tisdagen den 23/4.   Ni hittar svar på de vanligaste frågorna (och även på några ovanliga) på våra supportsidor. Ni kan även hitta en hel del bra tips bland tidigare nyheter här i bloggen.

Nyhet: Alla betalsätt ingår!

Använder er förening Svenskalag.se för att fakturera medlems- och träningsavgifter eller kanske anmälningsavgifter för läger, camper, lopp och idrottsskolor?   Nu ingår Swish & kortbetalning som betalsätt för alla er som använder vår fakturatjänst!   Tidigare i år sedan släppte vi även möjligheten för er att ta betalt direkt när en medlem/deltagare anmäler sig till via ett formulär.   Som en följd av dessa nyheter byter vi namn på fakturatjänsten till "Faktura- & betaltjänst" då det speglar tjänstens innehåll bättre.   När en person betalar via kort eller Swish får kunden direkt ett kvitto på köpet, fakturan registreras och prickas av och pengarna betalas ut till föreningen inom 3-7 dagar. Hur smidigt som helst.   Endast transaktionsavgifter tillkommer (ex moms): Swish: 1,2% + 3,2 kr Kort: 2% + 2 kr   Det är helt kostnadsfritt att koppla på både Swish och kortbetalning och ni gör det genom att mejla till support@svenskalag.se.

En av Sveriges bästa sajter, igen!

Vi är såklart jättestolta över att Svenskalag.se för andra året i rad tillhör en av Sveriges 100 bästa sajter!   Vem hade trott det för 12 år sedan när bara ett endaste fotbollslag använde sajten?    IDG.se utser sedan 1996 varje år Sveriges 100 bästa sajter och även 2019 placeras Svenskalag.se bland de 5 bästa sajterna inom kategorin Sport & Träning.   I motiveringen pekar man på att även idrottare lever stora delar av sina liv genom mobilen och att Svenskalag.se under året genomfört ett helt gäng förbättringar som utökar funktionaliteten i mobilappen.    Samtidigt som vi gläds åt utnämningen fortsätter vi att outtröttligt knappa, knacka, diskutera, lyssna och förstå för att utveckla och lansera ännu fler bra hjälpmedel för er idrottsvardag.   Idag används Svenskalag.se av en halv miljon användare inom 70 olika idrotter och 2500 idrottsföreningar.   Vill din förening testa Svenskalag.se utan kostnad?Hör av er så berättar vi mer!