Högsbo Basket byter till Svenskalag.se!

Det är med stor glädje vi konstaterar att Högsbo Basket, en av Sveriges största basketföreningar, valt att ansluta till Svenskalag.se.

Bytet blev skarpt efter årsskiftet och Johanna Fredrikson, kanslist i föreningen, ser ljust på den administrativa framtiden.

– Vi var verkligen inte nöjda med det vi hade innan. När vi fick Svenskalags tjänster presenterade för oss kändes det som att det fanns väldigt många bra funktioner som vi kunde dra nytta av, säger hon.

Vilka är de största skillnaderna?

– Egentligen allt. Kommunikationen med medlemmarna är bättre, det är enkelt att använda funktionerna och allt är väldigt användarvänligt. Alla i föreningen tycker att funktionerna är supersmidiga.

Skulle du rekommendera andra basketföreningar att använda Svenskalag.se?

– Ja, verkligen! Det är ett otroligt bra verktyg för föreningen. Som sagt oerhört enkelt att använda och dessutom snyggt i sin utformning.

Det är inte bara på det administrativa planet som föreningen tar steg framåt. Högsbo Basket damseniorer är mitt uppe i ett intensivt kvalspel där en plats i Svenska högstaligan ligger i potten. Förra året föll man på målsnöret men i år tror Johanna att tjejerna fixar det.

– Självklart - jag tror det! Det ser onekligen väldigt bra ut och segern mot Wetterbygden för några veckor sedan var verkligen viktig. Vi löser det här, förtuspår Johanna.

Vi på Svenskalag önskar givetvis damseniorerna, Johanna och övriga inom Högsbo Basket all lycka till både på planen och inne på kansliet.

Besök deras hemsida www.hogsbobasket.se

Se fler basketföreningar som valt Svenskalag.se eller kontakta oss idag för att boka in en kostnadsfri demo!

Supportens öppettider under jul & nyår

Många föreningar är i uppstarten av Svenskalag.se under december och vi vill därför redan nu passa på att informera om våra öppettider under Jul- och nyårshelgerna.   Vi stänger telefonsupporten fredagen den 21 dec kl 12.00 och öppnar åter onsdagen den 2 jan kl 9.00.   Du hittar som vanligt svar på de vanligaste frågorna på våra supportsidor och kan även kontakta oss via mejl därifrån.    Obs! Måndag 3 december stänger supporten kl 14.00

"Imponerande service och bra support"

Inför den nya säsongen startade Stenungsunds BK igång arbetet med Svenskalag.se och vi passar på att kolla av läget med föreningens kassör, Anders Johansson:   – Jag har bara bra saker att säga. Vi har fått ordning på vårt medlemsregister som var rejält eftersatt tidigare. Samtidigt som vi upplever att allt är enklare och smidigare för alla inom föreningen. Bytet till Svenskalag.se har hjälpt oss att få ordning, helt enkelt! säger Anders.   Hur upplevde ni själva bytet? – Vi blev överraskade över hur snabbt och smidigt allt gick. Vi har också upplevt bra support och en imponerande service från Svenskalag.se under uppstarten.     Hur fungerar det för dig som kassör med fakturering och avgiftshantering? - Samma sak där. Oerhört enkel och smidig tjänst. Jag kan fakturera alla medlemmar på ett par minuter och hela tiden ha koll på vem som har betalat och inte. Riktigt bra!   Besök Stenungsunds Baskets nya hemsida   Vill du veta hur er förening kan få ordning och reda på medlemsavgifterna? Kontakta oss så hjälper vi er!

Supernyhet: Betalning direkt vid anmälan!

Under kommande veckor lanseras möjligheten att skapa formulär med Swish, kortbetalning och automatisk faktura. Viggbyholms IK FF är först ut med detta. Hör av er om er förening också är intresserade!   När är det perfekt att ta betalt i samband med anmälan? Hockey- eller fotbollskola m.m Camper och läger Kurser Stödmedlemskap Vid försäljning av produkter från föreningen (rabattkort, säsongskort, klubbkläder)   Betalsätt Om ni väljer att ta betalt via ett formulär bestämmer ni vilka av följande betalsätt som ska vara tillgängliga: Swish Kortbetalning Automatisk faktura   Medlem eller kund? Föreningen bestämmer vad som ska hända med "kunden" när ett köp genomförts:Vid anmälan till hockeyskola, camper osv. rekommenderar vi att "kunden" automatiskt läggs till i medlemsregistret i förvald grupp.Vid köp av produkter rekommenderar vi att "kunden" endast listas i köphistoriken utan att läggas till i medlemsregistret. Det går ändå bra att kommunicera med de kunder som placeras här.      Vad kostar det? Funktionen ingår för alla föreningar som har fakturatjänsten. Olika avgifter tillkommer beroende på betalsätt. Nedan är två räkneexempel.   Avgift för ett köp på 1000 kr:Swish = 15,50 krKort = 20 kr   Avgift för ett köp på 300 kr: Swish = 6,75 kr Kort = 6,88 kr Bankernas avgifter är inkluderade i exemplen ovan.   Vill ni veta mer? Mejla oss på nyfiken@svenskalag.se eller ring 011-16 23 00.