Press

En av Sveriges bästa sajter!

IDG.se utser sedan 1996 varje år Sveriges 100 bästa sajter. För 2018 listar man Svenskalag.se som en av de 5 bästa sajterna inom kategorin Hälsa & Träning. Detta är vi givetvis väldigt glada över! 

 

I motiveringen nämner man bland annat att sajten och tillhörande app gör livet lättare för alla ledare och övriga medlemmar Sveriges idrottsföreningar. Att allt från kallelser och närvaroregistrering till hantering av medlemsavgifter finns integrerat. Man plussar också för digitala medlemskort som kan visas direkt i appen.

 

Fortsätt gärna att komma med ris och ros så att vi tillsammans kan fortsätta utveckla Sveriges smartaste tjänst för idrottsföreningar!

 

Har ni ännu inte upptäckt kraften i Svenskalag.se i er förening? Hör av er så berättar vi mer! 

Kommentarer Visa alla kommentarer (6)

  1. Tomas 21 mar 2018, 12:52

    Grattis från alla i Lindås Waves i Göteborg. Välförtjänt!

  2. Sven-Erik 21 mar 2018, 15:26

    Stort GRATTIS från Guldhedens IK, som under 3,5 år haft mycket nytta och hjälp av er hemsida med tillhörande moduler/appar. Hoppas ni firar denna framgång med stor tårta!

  3. Stefan, Ifk Norrköping 21 mar 2018, 15:48

    Grattis från IFK Norrköping!

    Vi ser Svenskalag.se som det naturliga valet med funktioner som passar vår verksamhet.

    Svenska lag är alltid lyhörda och utvecklar både sajten och appen för att underlätta för våra ledare och oss som kanske använder svenska lag lite mer oavsett det gäller fakturering, LOK-stöd, matcher, kalenderaktiviteter eller närvarorapportering.

    Än en gång Stort grattis!

  4. Robert, Leksands If Ishockey 21 mar 2018, 20:13

    Vi på Leksands IF vill gratulera till topp 5 placeringen. När vi valde Svenskalag.se som leverantör gjorde vi det pga ni kommit väldigt långt i utvecklingen av verktyg för hemsida för våra ungdomslag och numer även våra medlemmar samt bakomliggande funktioner så som medlemsregister och faktureringsmodul. Att ni sen var lyhörda för våra önskemål samt visade tydligt att ni var villiga att fortsätta utvecklingen gjorde valet lätt för oss. Vi har idag drygt 11000 unika personer registrerade i vår databas. Vi kan genom Svenskalag.se väldigt smidigt hantera dessa spelare, målsmän, stödmedlemmar, hockeyskoleelever, cupdeltagare m.fl. med allt från fakturor till medlemskort. Fortsätt ert fina utvecklingsarbete så är ni snart topp placerade.

  5. Fredrik Fhanér, Täby Fk 22 mar 2018, 09:06

    Grattis och bra jobbat av samtliga på svenskalag!

  6. Peter Ifk Österåker Fk 22 mar 2018, 10:29

    Grattis till Svenska Lag. Jag kan bara säga att alla är väldigt glada att vi gick över till Svenska Lag. ALLT är så mycket lättare och fungerar perfekt. Dessutom är supporten suverän.

Komma igång med Svenskalag.se?

Min förening vill veta mer Min förening vill veta mer