Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Digitalt medlemskort i appen!

Här kommer en härlig nyhet för er som alltid vill ha ert medlemskort nära till hands! 

 

Nu finns möjligheten att koppla på digitala medlemskort i appen. I samma sekund som fakturan i Svenskalag prickas av aktiveras medlemskortet i medlemmens telefon. Detsamma gäller om någon markeras som hedersmedlem.   

 

Med digitala medlemskort sparar föreningen både tid och pengar jämfört med plast- eller papperskort.  

 

Andra fördelar med det digitala medlemskortet är att det alltid finns inom räckvidd och kan enkelt visas upp för att komma in gratis på hemmamatchen eller för att få medlemsrabatt hos föreningens partners. 

 

På samma sätt blir det också lättare för föreningen att hitta nya partners och koppla bra erbjudanden till medlemskapet! 

 

Pris (exkl moms.)

Årsavgift: 3 kr / medlem

 

Kontakta oss idag om er förening vill veta mer!

Kommentarer Visa alla kommentarer (7)

 1. Anders Jonsson 1 nov 2017, 18:34

  Vi som har betalat för att vara "Ständig medlem", vad gäller för oss??

 2. Andreas Kiellarson 3 nov 2017, 08:52

  Hej Anders, Det är upp till föreningen hur man hanterar detta. Generellt sett är det föreningen som betalar en avgift för alla personer som markerats som medlem (antingen via faktura eller som "hedersmedlem") varje år . Så för dig som medlem bör det inte bli någon skillnad oavsett vilken typ av medlemskap du har.

 3. Joacim 22 nov 2017, 13:14

  Ser på laget.se att deras medlemskort är en gratis funktion. Vad betalar man för här som man inte gör där?

 4. Andreas Kiellarson 22 nov 2017, 13:47

  Hej Joacim, Prismodellen för de olika tjänsterna skiljer sig åt mellan systemen. Vissa saker som kostar pengar hos andra ingår gratis hos oss och vice versa. Tittar du på helheten så kommer det alltid löna sig att välja Svenskalag.se!

 5. Daniel 4 sep 2018, 22:00

  Kan man märka de digitala medlemskorten med tex Ledare, Spelare, Funktionär.... Anledning är att man kanske har gratis eller subventioner inträde på matcher beroende på olika roller.

 6. Steffi för 6 dagar sedan

  Om man gör en familjefaktura kommer alla medlemskort till respektive spelare då också eller måste fakturorna skickas ut en för en?

 7. Robert Larsén för 5 dagar sedan

  Hej Steffi, Ja, det stämmer. Alla i familjen ser sitt egna medlemskort i appen så snart familjefakturan betalas. Dessutom: Om familjefakturan är betald och du adderar en familjemedlem i efteråt kommer hen åt sitt medlemskort direkt.

← Nyare Äldre →

Testa gratis

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse Anmäl intresse