Digitalt medlemskort i appen!

Här kommer en härlig nyhet för er som alltid vill ha ert medlemskort nära till hands!

Nu finns möjligheten att koppla på digitala medlemskort i appen. I samma sekund som fakturan i Svenskalag prickas av aktiveras medlemskortet i medlemmens telefon. Detsamma gäller om någon markeras som hedersmedlem.

Med digitala medlemskort sparar föreningen både tid och pengar jämfört med plast- eller papperskort.

Andra fördelar med det digitala medlemskortet är att det alltid finns inom räckvidd och kan enkelt visas upp för att komma in gratis på hemmamatchen eller för att få medlemsrabatt hos föreningens partners.

På samma sätt blir det också lättare för föreningen att hitta nya partners och koppla bra erbjudanden till medlemskapet!

Priser (exkl moms.)

Uppstart: 1000 kr

Årsavgift: 3 kr / medlem

Kontakta oss idag om er förening vill veta mer!

1. Anders Jonsson 1 nov 2017, 18:34

Vi som har betalat för att vara "Ständig medlem", vad gäller för oss??

2. Andreas Kiellarson 3 nov 2017, 08:52

Hej Anders, Det är upp till föreningen hur man hanterar detta. Generellt sett är det föreningen som betalar en avgift för alla personer som markerats som medlem (antingen via faktura eller som "hedersmedlem") varje år . Så för dig som medlem bör det inte bli någon skillnad oavsett vilken typ av medlemskap du har.

3. Joacim 22 nov 2017, 13:14

Ser på laget.se att deras medlemskort är en gratis funktion. Vad betalar man för här som man inte gör där?

4. Andreas Kiellarson 22 nov 2017, 13:47

Hej Joacim, Prismodellen för de olika tjänsterna skiljer sig åt mellan systemen. Vissa saker som kostar pengar hos andra ingår gratis hos oss och vice versa. Tittar du på helheten så kommer det alltid löna sig att välja Svenskalag.se!

Supportens öppettider under sommaren

Från och med måndag den 2 juli är vår telefonsupport öppen vardagar 9-12.   Från och med torsdag den 19 juli stänger telefonsupporten för sommarlov och är tillbaka som vanligt onsdag den 1 augusti.   Självklart når du oss via supportformuläret som du hittar här: www.svenskalag.se/support   Där hittar du även svar på de vanligaste frågorna och en hel del annan nyttig information.   Vi på Svenskalag.se önskar alla en fortsatt härlig sommar!

Radera personer permanent

För att ni som förening ska kunna följa dataskyddslagen (GDPR) är det nu möjligt att permanent radera personer från ert register i Svenskalag.se.   Så raderar ni en person permanent  Gå till medlemsregistret och klicka på "Borttagna" Kryssa i de personer som ni vill radera Klicka på Verktyg > Radera permanent Bekräfta raderingen   Så fungerar permanent radering Vid radering visas inte längre valda personer i systemet 30 dagar efter radering försvinner informationen permanent - Svenskalag kan då ej återställa informationen   Viss information kan sparas I närvarokort sparas nödvändiga personuppgifter i sju år På fakturor sparas nödvändiga personuppgifter enligt bokföringslagen i sju år

GDPR - Ny hantering av personnummer

Till följd av den nya dataskyddslagen (GDPR) har vi genomfört vissa viktiga förändringar i medlemsregistret kring hantering av personnummer.   Vad har ändrats? I registret skrivs inte personnummer ut i klartext längre. För att se personnumret klickar man på XXXX. Felaktiga personnummer markeras med röda XXXX. När man redigerar en person behöver man klicka på de sista fyra siffrorna för att visa dom. Ett giltigt personnummer går inte längre att ändra. Om ni lagt in ett giltigt men fel personnummer behöver ni kontakta supporten på Svenskalag.se. Dolda personummer även i IdrottOnline Om du nyligen arbetat i IdrottOnline känner du kanske igen några av dessa förändringar. Eftersom Svenskalag.se har en integration med IdrottOnline känner vi att det är bra om tillgängligheten av personnummer hanteras på liknande sätt i de båda systemen.