Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

70% av fotbollsföreningarna väljer Svenskalag.se

Resan mot att bli sveriges mest använda och omtyckta digitala verktyg för idrottsföreningar startade för snart 10 år sedan med ett fotbollslag i Svärtinge utanför Norrköping. 

 

Därifrån har vi vuxit och finns idag i samtliga 21 län i Sverige. Vi är såklart väldigt stolta över detta och även över vårt ursprung. Därför är det extra glädjande att 7 av 10* fotbollslag och -föreningar i Östergötland väljer Svenskalag.se. 

 

Ytterligare fyra östgötska föreningar har anslutit nyligen. Vi välkomnar dem i gänget:  

 

Boxholms IF

BK Ljungsbro 

IFK Wreta Kloster

Ödeshögs IK

 

*Inom Östergötlands fotbollförbund finns totalt 143 fotbollsföreningar.

 

Prova Svenskalag.se till din förening? Vi hjälper er igång utan kostnad! Läs mer

Kommentarer

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Nyhet: Skicka fakturor postalt

Nu har ni som fakturerar via Svenskalag.se möjlighet att skicka ut era fakturor postalt med bara ett knapptryck. Detta är ett väldigt bra komplement till digitala utskick i de fall föreningen saknar e-postadress till mottagarna.    Fakturorna skrivs ut, kuverteras och skickas med B-post efterföljande vardag efter att ni tryckt på Skicka i Svenskalag.se. Pris från 7kr inkl. moms per faktura.   Vill ni veta mer? Kontakta oss eller ring på 011 - 16 23 00

Gislaveds IS byter till Svenskalag.se

Småländska Gislaveds IS gör som grannföreningen GSK Hockey och börjar använda Svenskalag.se till hela föreningen.    GIS, som håller till på Ryttarvallen, har bland annat fostrat landslagsmannen Oscar Hiljemark som numera huserar i Genoa i Italien.    Vill du veta hur vi kan hjälpa er förening igång med Svenskalag.se helt kostnadsfritt?  Hör av dig på www.svenskalag.se/nyfiken

Leksands IF fördjupar samarbetet med Svenskalag.se

Leksands IF Ishockey har i många år jobbat med Svenskalag.se för sin ungdomsverksamhet och den stora hockeyskolan som arrangeras varje sommar. Nu tar föreningen nya kliv och lägger hela föreningens medlemsregister med totalt över 11.000 medlemmar i Svenskalag.se.   – Först och främst är det ett enormt lyft att ha alla medlemmar i ett och samma system. Det blir både mer lättarbetat för oss och samtidigt betydligt billigare både i rena kostnader och i arbetstid, säger Robert Kock, ansvarig för Hockeyskolan och medlemsfrågor inom Leksands IF.   – Det är ingen liten apparat att göra denna förändring i vår verksamhet, men viljan hos Svenskalag.se att lyssna på våra önskemål och utveckla systemet så att det passar vår verksamhet ännu bättre har både imponerat på oss och hjälpt till i vår omställning, fortsätter han.    En viktig aspekt av medlemshanteringen är att ha full koll på de olika avgifter som medlemmarna ska betala in under året. Robert Kock berättar:  – Det underlättar givetvis för alla som jobbar med ekonomin, att alla fakturor, oavsett om det gäller medlemsintäkter, spelarnas träningsavgifter eller avgifter för Hockeyskolan, hanteras i samma system. Vi sparar även en hel del pengar på att mejla ut fakturorna, samtidigt som vi, till dem som saknar e-postadress, kan göra postala utskick från systemet utan att behöva kuvertera eller klistra på frimärken.   Det fördjupade samarbetet har hjälpt till att utveckla båda parter:  – Det är både roligt och väldigt lärorikt att jobba tillsammans med Leksands IF och tillsammans har vi tagit stora steg i att förbättra både Svenskalag.se och hur Leksand jobbar med sin administration på kansliet. Snart lanseras även möjligheten att ta betalt med betal- och kreditkort direkt på hemsidan – en funktion som underlättar för både medlemmar och kanslipersonal. Utöver det har vi en del andra roliga nyheter att kommunicera under sommaren! avslutar Robert Larsén, grundare av Svenskalag.se.     Vill du veta mer om vad Svenskalag.se kan göra för er förening? Lämna intresse på www.svenskalag.se/nyfiken.   Några andra hockeyföreningar som jobbar med Svenskalag.se är AIK, LHC, Växjö Lakers, HV71, Mora IK, Karlskrona Hockey, Rögle BK, Vita Hästen.  

Relaterade nyheter

Gislaveds IS byter till Svenskalag.se

Småländska Gislaveds IS gör som grannföreningen GSK Hockey och börjar använda Svenskalag.se till hela föreningen.    GIS, som håller till på Ryttarvallen, har bland annat fostrat landslagsmannen Oscar Hiljemark som numera huserar i Genoa i Italien.    Vill du veta hur vi kan hjälpa er förening igång med Svenskalag.se helt kostnadsfritt?  Hör av dig på www.svenskalag.se/nyfiken

FC Djursholm: "Som natt och dag!"

I höstas bestämde sig FC Djursholm för att byta hemsida och medlemsregister. Efter en tids utvärdering av olika tjänster föll valet på Svenskalag.se och nu när man varit igång ett par månader vill vi så klart veta om administrationen underlättats eller inte.   - Det är som natt och dag jämfört med tidigare. Alla i föreningen är jättenöjda med hur nya hemsidan fungerar och för mig som konsulent är det skönt att veta att våra lagledare och administratörer trivs med systemet, berättar Patrik Eriksson, ansvarig föreningskonsultent i FC Djursholm.   - I min roll är det viktigt att veta vilka spelare som börjar och slutar och hur jag kan få tag i föräldrar och ledare. Medlemsregistret i Svenskalag.se är en fröjd att arbeta i och jag ser hela tiden vad som händer i respektive lag, utan att jag måste göra allt jobb själv. Systemet går även snabbt att jobba i trots att vi har över 1500 medlemmar inlagda.   - Utöver medlemsregistret är jag imponerad över hur bra närvarohanteringen har blivit sedan bytet. Jag kan redan efter tre månader se stora skillnader. Skulle någon glömma att ange närvarande ledare eller fylla i ett felaktigt personnummer varnas jag i systemet och kan lätt rätta till fel som annars hade inneburit många tusenlappar i bidragsbortfall.   - Vi är supernöjda helt enkelt, avslutar Patrik Eriksson.   Klicka här för att besöka FC Djursholms hemsida.     Vill du testa Svenskalag.se för din förening? Hör av er så skapar vi ett testkonto så kan ni jämföra med hur ni jobbar idag.

Härlig höst med mängder av nya föreningar!

Denna höst har rekordmånga föreningar valt att börja med Svenskalag.se som föreningssystem.   Intresseanmälningarna har strömmat in under hösten och samtidigt som föreningar inom lagidrott står för de flesta, är det roligt att se att en allt större andel kommer från föreningar inom andra idrotter såsom golf, gymnastik, friidrott, brottning, cykling och budo & kampsport.   Vi vill passa på att tacka alla er som fortsätter tipsa andra föreningar om Svenskalag.se. I gengäld jobbar vi målinriktat vidare med att ständigt förbättra vår tjänst utifrån idrottsföreningars behov och önskemål!    Nedan är några föreningar som valt att byta till Svenskalag.se de senaste två månaderna:   Andersbergs IBKAnderstorps IFAnderstorps SSArvika HKBrinkens IFDuvbo IKEneby BKFC DjursholmGröndals IKHalmstad HandbollIF TunabroIFK Österåker FKKatrineholms IBFKrokoms IBKKärra IBKLjungsbro HFSundsvall HKSurte BKTallboda IFUrsvik IKVallentuna DamfotbollWargöns IK Viggbyholms IK FF   Varmt välkomna - vi ser fram emot ett fullmatat och fartfyllt 2017 tillsammans med er! 

Testa redan idag

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse