Pantamera


Tjäna pengar > Pantamera
ANNONS:

Pantamera

Tjäna säckvis med pengar!

Panta och tjäna säckvis med pengar till klubben eller laget – samtidigt som ni gör en insats för miljön. Pantamera med idrotten är ett erbjudande som riktar sig till alla ideella idrottsföreningar – anslutna till Riksidrottsförbundet – som vill hitta ett enkelt sätt att få många extraklirr i klubbkassan.

Pantamera med idrotten – vårt föreningskoncept

Att panta är ett enkelt och populärt sätt att tjäna pengar till klubbkassan, och varje år har vi glädjen att betala ut miljontals pantkronor till svenskt föreningsliv. Vissa klubbar har själva pantat upp till summor på över 200 000 kr – på bara ett år.

Så gör ni

Ni registrerar er snabbt och gratis på pantamera.nu – sedan är det bara att börja samla! Pantsäckarna tömmer ni enklast på en återvinningscentral som har en Pantamera Express-automat – men de går också bra att lämna in på närmaste inlämningsställe. Alla klubbar som ansluter sig får ett trevligt startkit att kicka igång insamlingen med. Pantkärl, säckar och etiketter – innehållet anpassas efter vilket inlämningssätt ni väljer.

100% tillbaka – plus chansen att tjäna extra extrapengar!

Vi tycker att klubbar som ger 100% också ska få 100% tillbaka, därför går pantpengarna oavkortat in på ert klubbkonto. Vårt sätt att stötta lite extra är att dessutom ge ersättning för importburkar. Alla klubbar eller lag som ansluter sig är också automatiskt med och tävlar om prispengarna i Föreningskampen, där vi utser både SM-vinnare och länsvinnare med plats 1, 2 och 3 i alla våra 21 län. Dessutom har vi instiftat Föreningskampens Pantpris, med vilket vi belönar klubbar för andra saker än just pantmängden.

Läs mer och anslut er på pantamera.nu/forening

Klubbarna som pantade mest 2022

1. Ljungskile SK - 218 600 st
2. Sotenäs fältrittklubb - 218 000 st
3. Glommens IF - 200 514 st
4. Lag Pälle - 182 750 st
5. SHK hockey - 171 559 st Läs mer om Pantamera