KlassParmesan

Tjäna pengar > KlassParmesan
ANNONS:

KlassParmesan

Slå alla era tidigare säljrekord och tjäna mest pengar till laget, föreningen eller klassen

Att sälja 100% äkta parmesanost med KlassParmesan.se är både roligt, enkelt och väldigt belönande! Vi vet att föräldrar, grannar och bekanta är otroligt trötta på att köpa de gamla vanliga, tråkiga sakerna som ungdomar historiskt har försökt sälja för att samla ihop pengar. Så med oss lockar ni inte bara kunderna som köper "för att vara snälla" utan nu kan ni även sälja massa fantastisk parmesanost till folk som vill köpa något värdefullt som de faktiskt VILL ha, till ett riktigt schysst pris! Dessutom tjänar ni som lag, förening eller klass en rejäl hacka på varje ost ni säljer.

Pris till kunden och er förtjänst

Kunden väljer mellan ½ och 1 kg parmesanost. Er förtjänst är upp till 60 kr resp. 120 kr beroende på storlek. Priset till kund är 195 kr resp. 365 kr för de två olika storlekarna.

Säljexempel
  • Sälj 6 bitar parmesanost x 25 personer = 11.812,5 kr
  • Sälj 10 bitar parmesanost x 25 personer = 22.500 kr
  • Sälj 24 bitar parmesanost x 25 personer = 54.000 kr

Psst…. Detta belopp kan ni enkelt öka på genom att sälja våra grymma prenumerationer.

Några anledningar att välja KlassParmesan.se

• Inga mer torra kakor, tråkiga strumpor eller smaklöst kaffe – sälj något som folk faktiskt VILL köpa!
  • Helt riskfritt – ta upp beställningar först och köp sen. Detta gör att ni aldrig behöver ligga ute med pengar och aldrig riskerar att köpa in mer ost än ni säljer.
  • 100% nöjd kund-garanti. Detta innebär att ingen köpare kommer vara missnöjd med produktens kvalitet.
  • Vår prenumerationstjänst. Nöjer ni er inte med alla pengar ni tjänat ihop under er säljperiod? Tjäna ytterligare pengar med hjälp av vår prenumerationstjänst. Riskfritt, löpande, regelbundet och utan att behöva hitta nya köpare.
  • Massa sätt att sälja på. Ni får dessutom en alldeles egen webshop där era kunder kan köpa sina produkter utan krångel.
  • Stöttning & support från A till Ö. Ni har alltid kontakt med en och samma person under hela processen. Buslätt administration för er kontaktperson och massa grymma säljtips längs vägen.
  • Läs mer om KlassParmesan