Ravelli

Tjäna pengar  /  Ravelli

Ravelli

Lite kort om Ravelli

Varumärket Ravelli är skapat för idrottsrörelsen. Av människor som vet att ungdomsverksamhet kostar. Istället för fancy butiker låter vi ungdomar sälja och tjäna pengar till klubb eller klasskassan. Funktionella och snygga produkter till vettigt pris. Och med ett namn som öppnar dörrar.

Varför sälja Ravelli ?

• Tjäna pengar till lagkassan - Att sälja Ravelli ger mer förtjänst än andra typer av försäljningar. Intjäning + 34 % provision.
  • Användbara produkter - Med hög kvalité. Och genom ditt köp stöttar du föreningen, laget eller klassen.
  • Intressant sortiment - Svensktillverkade täcken, kuddar, köksredskap, underkläder, strumpor och träningskläder.
  • Hemtextil - Såsom plädar, handdukar, påslakan, underlakan mm.
  • Extremt prisvärt, samma pris på allt - 200 kr/paket. 55–62 kr/paket i förtjänst.
  • Webbshop - Länken till webbshopen skickas via sociala medier/email där säljarens kunder kan lägga sina beställningar. Varorna kan antingen skickas direkt till säljarens kunder i Sverige (med en subventionerad fraktkostnad) eller med den stora leveransen till föreningen.
  • Perfekta presenter, "give aways" - Levererade direkt till dörr.
  • Enkelt att administrera och sälja - För kontaktpersonen och säljare.
  • Appen Ravelli - Försäljning sköts smidigt via din Smartphone.
  • Barnstorlekar - Strumpor, kalsonger, trosor och tränings T-shirt, Zip-tröja.
  • Sälja direkt till företag - Företaget betalar 175 kr ex. moms/paket.
  • Ravelli, ett starkt varumärke - Säljer sig självt och går inte att köpa ur butik.

Det är Superenkelt att starta en säljomgång. Registrera er på www.ravelli.se eller ring 0370-826 00. Ravelli skickar försäljningsmaterialet, 2 dagar senare är ni igång och tjänar pengar.

Vad tjänar ni?

Att sälja Ravelli ger mer förtjänst än andra typer av försäljningar. Ni tjänar alltid minst 55 kr per sålt paket!

Med en bonusstege för laget/klassen är det enkelt att tjäna mer:
Sälj 200 paket - tjäna 11 600 kr (58 kr/pkt)
Sälj 260 paket - tjäna 15 600 kr (60 kr/pkt)
Sälj 500 paket - tjäna 31 000 kr (62 kr/pkt)

Läs mer om Ravelli

Adress: