Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Visa volontärer på truppsidan

I ett lag eller i en träningsgrupp brukar det finnas många titlar. Huvudtränare, assisterande tränare, lagledare, lagkassör, materialare, föräldragrupp, spelarråd etc.

 

Tidigare har de flesta lag/grupper valt att lägga alla dessa personer som "Ledare" med anledning av att deras kontaktuppgifter ska visas publikt under "Truppen" på hemsidan.

 

Problemet som uppstår när alla läggs in som "Ledare" är att dessa personer många gånger får irrelevant information, de förväntas lämna in utdrag från belastningsregistret samt att antalet ledare i föreningen blir missvisande.

 

Därför rekommenderar vi alla lag och grupper att se över vilka som klassas som ledare. Några kan säkert få medlemstypen Volontär istället.

 

För att visa "Volontärer" på truppsidan enligt bilden ovan klickar du som är gruppadministratör på Kugghjulet > Personer > Personer > Volontärer.  Därefter kryssar du helt enkelt i vilka som ska vara synliga på truppsidan.

Kommentarer

  1. Joakim Liljedal för 13 dagar sedan

    Ett problem som uppstår är när man lägger någon som Volontär är när man sen ska söka lok kan man inte använda denna till ledare eller hitta den som ledare ifall om ordinarie är borta.

  2. Robert Larsén igår klockan 23:28

    Hej Joakim. Det har du rätt i. I detta fall måste du kategorisera personen som ledare i dagsläget. Vi kommer dock under senare delen av året att anpassa närvarohanteringen så att det ska bli enklare att närvaroföra personer som inte har medlemstypen ledare eller utövare.

← Nyare Äldre →

Testa gratis

Börja med att anmäla intresse så skapar vi en testsida till din förening eller ditt lag!

Anmäl intresse här Anmäl intresse här