Produktnytt

Visa vilken undergrupp spelarna/utövarna ingår i

I stora lag och träningsgrupper är det vanligt att man behöver dela in sina spelare i olika undergrupper.

Det kan till exempel vara ett fotbollslag som har så många spelare i truppen att man har anmält flera lag för seriespel. Då är undergrupper något som verkligen sparar tid så fort man vill kommunicera med de som tillhör specifik en undergrupp.

Gör undergrupperna publika

Ni kan själva bestämma vilka undergrupper som ska vara publika och därmed visas som filter på hemsidan (under Truppen/Medlemmar). På detta sätt blir det tydligt för både spelare, ledare och föräldrar vilken undergrupp som respektive spelare är med i.

Gå till Kugghjulet > Medlemmar > Undergrupper och kryssa i de undergrupper som ska vara publika.