Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Svenskalag.se används mer än någonsin!

Vecka 35 innebar nya rekord i trafik och antal besökare på Svenskalag.se. Aldrig tidigare har så många använt tjänsten! 

 

Antalet sidvisningar på Svenskalag.se uppgick till 4,9 miljoner med både hemsidan och appen inkluderat. Samma tid förra året låg den siffran på 4,0 miljoner. 

 

Robert Larsén, som grundade tjänsten 2006, förklarar ökningen: 

– Många föreningar har bytt till Svenskalag.se under året och vi är stolta och glada över att det har blivit ett sådan integrerad del i deras verksamhet. 

 

Vad tror du om framtiden? 

– Användandet kommer att öka och informationen bli ännu mer lättillgänglig när vi lanserar den mobilanpassning av tjänsten som vi just nu arbetar för fullt med. Den kommer innebära att såväl spelare och ledare som föräldrar och supportrar har med sig Svenskalag.se överallt och enkelt kan hitta den information de söker, menar Robert Larsén.

 

Har inte din förening testat Svenskalag.se ännu? Hör av dig så hjälper vi er igång! www.svenskalag.se/nyfiken

Kommentarer

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Nyhet: Skicka fakturor postalt

Nu har ni som fakturerar via Svenskalag.se möjlighet att skicka ut era fakturor postalt med bara ett knapptryck. Detta är ett väldigt bra komplement till digitala utskick i de fall föreningen saknar e-postadress till mottagarna.    Fakturorna skrivs ut, kuverteras och skickas med B-post efterföljande vardag efter att ni tryckt på Skicka i Svenskalag.se. Pris från 7kr inkl. moms per faktura.   Vill ni veta mer? Kontakta oss eller ring på 011 - 16 23 00

Gislaveds IS byter till Svenskalag.se

Småländska Gislaveds IS gör som grannföreningen GSK Hockey och börjar använda Svenskalag.se till hela föreningen.    GIS, som håller till på Ryttarvallen, har bland annat fostrat landslagsmannen Oscar Hiljemark som numera huserar i Genoa i Italien.    Vill du veta hur vi kan hjälpa er förening igång med Svenskalag.se helt kostnadsfritt?  Hör av dig på www.svenskalag.se/nyfiken

Leksands IF fördjupar samarbetet med Svenskalag.se

Leksands IF Ishockey har i många år jobbat med Svenskalag.se för sin ungdomsverksamhet och den stora hockeyskolan som arrangeras varje sommar. Nu tar föreningen nya kliv och lägger hela föreningens medlemsregister med totalt över 11.000 medlemmar i Svenskalag.se.   – Först och främst är det ett enormt lyft att ha alla medlemmar i ett och samma system. Det blir både mer lättarbetat för oss och samtidigt betydligt billigare både i rena kostnader och i arbetstid, säger Robert Kock, ansvarig för Hockeyskolan och medlemsfrågor inom Leksands IF.   – Det är ingen liten apparat att göra denna förändring i vår verksamhet, men viljan hos Svenskalag.se att lyssna på våra önskemål och utveckla systemet så att det passar vår verksamhet ännu bättre har både imponerat på oss och hjälpt till i vår omställning, fortsätter han.    En viktig aspekt av medlemshanteringen är att ha full koll på de olika avgifter som medlemmarna ska betala in under året. Robert Kock berättar:  – Det underlättar givetvis för alla som jobbar med ekonomin, att alla fakturor, oavsett om det gäller medlemsintäkter, spelarnas träningsavgifter eller avgifter för Hockeyskolan, hanteras i samma system. Vi sparar även en hel del pengar på att mejla ut fakturorna, samtidigt som vi, till dem som saknar e-postadress, kan göra postala utskick från systemet utan att behöva kuvertera eller klistra på frimärken.   Det fördjupade samarbetet har hjälpt till att utveckla båda parter:  – Det är både roligt och väldigt lärorikt att jobba tillsammans med Leksands IF och tillsammans har vi tagit stora steg i att förbättra både Svenskalag.se och hur Leksand jobbar med sin administration på kansliet. Snart lanseras även möjligheten att ta betalt med betal- och kreditkort direkt på hemsidan – en funktion som underlättar för både medlemmar och kanslipersonal. Utöver det har vi en del andra roliga nyheter att kommunicera under sommaren! avslutar Robert Larsén, grundare av Svenskalag.se.     Vill du veta mer om vad Svenskalag.se kan göra för er förening? Lämna intresse på www.svenskalag.se/nyfiken.   Några andra hockeyföreningar som jobbar med Svenskalag.se är AIK, LHC, Växjö Lakers, HV71, Mora IK, Karlskrona Hockey, Rögle BK, Vita Hästen.  

Relaterade nyheter

Sveriges största innebandyföreningar använder Svenskalag.se

När man tittar på Svensk Innebandys lista över de största föreningarna i landet är det tydligt att Svenskalag.se är ett populärt verktyg bland de föreningar som ligger i topp.   - Enkelt, det måste vara enkelt! Alla i föreningen ska kunna göra det de behöver för att hålla ordning och reda i sin idrottsvardag, oavsett om de är ledare, föräldrar eller anställda i föreningen. I över 10 år har vi arbetat med att knyta ihop alla olika delar i ett och samma system och vi fortsätter att vara lyhörda för föreningarnas behov. Det tror vi är nyckeln till att så många väljer att arbeta i vårt verktyg, säger Robert Larsén, eldsjäl på Svenskalag.se.   Vi frågade de tre största föreningarna vad de gillar bäst med Svenskalag.se.   - Vi har använt Svenskalag.se sedan 2011 och det vi gillar mest är enkelheten och att ha allt på samma ställe – medlemsregister, närvaro och fakturering.  /Karin Söderkvist, Konsulent och kanslist i Täby FC.   - Våra 300 ledare är supernöjda med Svenskalag.se. Allt går så snabbt och smidigt och just närvarohanteringen via mobilen är en favorit. Vi på kansliet får automatiskt ett uppdaterat medlemsregister och nu kan vi även sköta faktureringen via hemsidan. Klockrent! /Kjell Selleby, Ungdomsansvarig i Linköping IBK.   - Vi har aldrig tidigare stött på ett så användarvänligt och logiskt verktyg förut. När man är en så här stor förening är det extremt viktigt att ha ett system som verkligen fungerar och förenklar vardagen, både för våra ledare och för oss på kansliet. Vi kan verkligen rekommendera Svenskalag.se. /Sammi Assfahany, Kanslist i Hässelby SK IBK.   Vill du testa Svenskalag.se till er förening? Anmäl intresse här.

Mer än 16000 lag och föreningar använder Svenskalag.se!

I september nåddes ännu en milstolpe - Över 16.000 lag och föreningar använder Svenskalag.se!    Fortsätt komma med feedback, tips & idéer så kan vi tillsammans göra Sveriges bästa webbtjänst för idrottsföreningar ännu smartare!    Se vad Växjö Lakers säger om bytet till Svenskalag.se och hur det hjälpt dem i sitt arbete.  

70% av fotbollsföreningarna väljer Svenskalag.se

Resan mot att bli sveriges mest använda och omtyckta digitala verktyg för idrottsföreningar startade för snart 10 år sedan med ett fotbollslag i Svärtinge utanför Norrköping.    Därifrån har vi vuxit och finns idag i samtliga 21 län i Sverige. Vi är såklart väldigt stolta över detta och även över vårt ursprung. Därför är det extra glädjande att 7 av 10* fotbollslag och -föreningar i Östergötland väljer Svenskalag.se.    Ytterligare fyra östgötska föreningar har anslutit nyligen. Vi välkomnar dem i gänget:     Boxholms IF BK Ljungsbro  IFK Wreta Kloster Ödeshögs IK   *Inom Östergötlands fotbollförbund finns totalt 143 fotbollsföreningar.   Prova Svenskalag.se till din förening? Vi hjälper er igång utan kostnad! Läs mer

Testa redan idag

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse