Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Supernyhet: Betalning direkt vid anmälan!

Under kommande veckor lanseras möjligheten att skapa formulär med Swish, kortbetalning och automatisk faktura. Viggbyholms IK FF är först ut med detta. Hör av er om er förening också är intresserade!

 

När är det perfekt att ta betalt i samband med anmälan?

 • Hockey- eller fotbollskola m.m
 • Camper och läger
 • Kurser
 • Stödmedlemskap
 • Vid försäljning av produkter från föreningen (rabattkort, säsongskort, klubbkläder)

 

Betalsätt

Om ni väljer att ta betalt via ett formulär bestämmer ni vilka av följande betalsätt som ska vara tillgängliga:

 • Swish
 • Kortbetalning
 • Automatisk faktura

 

Medlem eller kund?

Föreningen bestämmer vad som ska hända med "kunden" när ett köp genomförts:

Vid anmälan till hockeyskola, camper osv. rekommenderar vi att "kunden" automatiskt läggs till i medlemsregistret i förvald grupp.

Vid köp av produkter rekommenderar vi att "kunden" endast listas i köphistoriken utan att läggas till i medlemsregistret. Det går ändå bra att kommunicera med de kunder som placeras här. 

 

 

Vad kostar det?

Funktionen ingår för alla föreningar som har fakturatjänsten. Olika avgifter tillkommer beroende på betalsätt. Nedan är två räkneexempel inkl moms.

 

Avgift för ett köp på 1000 kr:
Swish = 15,50 kr
Kort = 20 kr

 

Avgift för ett köp på 300 kr:

Swish = 6,75 kr

Kort = 6,88 kr


Bankernas avgifter är inkluderade i exemplen ovan.

 

Vill ni veta mer?

Mejla oss på nyfiken@svenskalag.se eller ring 011-16 23 00.

Kommentarer Visa alla kommentarer (7)

 1. Klas Jörgensen 1 nov 2018, 18:28

  Perfekt!! Precis vad vi väntat på. Vikens IK

 2. Peter Eriksson 2 nov 2018, 12:15

  Perfekt! Jonsereds IF

 3. Marianne 12 nov 2018, 13:24

  Fantastiskt bra. Hovås Billdal IF

 4. Gerdskens Bk 30 nov 2018, 08:54

  Änterligen kanon funktion👍

 5. Cristian Frindt Faundez, Fk Kozara 30 nov 2018, 13:22

  Det låter bra men det är dyrt!

 6. Simon Ekf F2010 30 nov 2018, 19:21

  Väldigt bra funktion, men otroligt dyrt. Är det tänkt att kostnaden kommer att sjunka när fler använda funktionen?

 7. Andreas Kiellarson 3 dec 2018, 13:12

  Hej Simon, Kostnaden per transaktion består dels i en avgift till banken (varierar beroende på bank) och dels till Svenskalag.se för drift och underhåll av tjänsten. Oss veterligen finns inte denna tjänst och tillhörande funktionalitet tillgängligt till lägre avgift på marknaden idag. Hör gärna av dig om du vill veta mer om hur det fungerar och på vilka sätt det underlättar för er förening!

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Supportens öppettider under jul & nyår

Många föreningar är i uppstarten av Svenskalag.se under december och vi vill därför redan nu passa på att informera om våra öppettider under Jul- och nyårshelgerna.   Vi stänger telefonsupporten fredagen den 21 dec kl 12.00 och öppnar åter onsdagen den 2 jan kl 9.00.   Du hittar som vanligt svar på de vanligaste frågorna på våra supportsidor och kan även kontakta oss via mejl därifrån.    Obs! Måndag 3 december stänger supporten kl 14.00

"Imponerande service och bra support"

Inför den nya säsongen startade Stenungsunds BK igång arbetet med Svenskalag.se och vi passar på att kolla av läget med föreningens kassör, Anders Johansson:   – Jag har bara bra saker att säga. Vi har fått ordning på vårt medlemsregister som var rejält eftersatt tidigare. Samtidigt som vi upplever att allt är enklare och smidigare för alla inom föreningen. Bytet till Svenskalag.se har hjälpt oss att få ordning, helt enkelt! säger Anders.   Hur upplevde ni själva bytet? – Vi blev överraskade över hur snabbt och smidigt allt gick. Vi har också upplevt bra support och en imponerande service från Svenskalag.se under uppstarten.     Hur fungerar det för dig som kassör med fakturering och avgiftshantering? - Samma sak där. Oerhört enkel och smidig tjänst. Jag kan fakturera alla medlemmar på ett par minuter och hela tiden ha koll på vem som har betalat och inte. Riktigt bra!   Besök Stenungsunds Baskets nya hemsida   Vill du veta hur er förening kan få ordning och reda på medlemsavgifterna? Kontakta oss så hjälper vi er!

Supernyhet: Betalning direkt vid anmälan!

Under kommande veckor lanseras möjligheten att skapa formulär med Swish, kortbetalning och automatisk faktura. Viggbyholms IK FF är först ut med detta. Hör av er om er förening också är intresserade!   När är det perfekt att ta betalt i samband med anmälan? Hockey- eller fotbollskola m.m Camper och läger Kurser Stödmedlemskap Vid försäljning av produkter från föreningen (rabattkort, säsongskort, klubbkläder)   Betalsätt Om ni väljer att ta betalt via ett formulär bestämmer ni vilka av följande betalsätt som ska vara tillgängliga: Swish Kortbetalning Automatisk faktura   Medlem eller kund? Föreningen bestämmer vad som ska hända med "kunden" när ett köp genomförts:Vid anmälan till hockeyskola, camper osv. rekommenderar vi att "kunden" automatiskt läggs till i medlemsregistret i förvald grupp.Vid köp av produkter rekommenderar vi att "kunden" endast listas i köphistoriken utan att läggas till i medlemsregistret. Det går ändå bra att kommunicera med de kunder som placeras här.      Vad kostar det? Funktionen ingår för alla föreningar som har fakturatjänsten. Olika avgifter tillkommer beroende på betalsätt. Nedan är två räkneexempel inkl moms.   Avgift för ett köp på 1000 kr:Swish = 15,50 krKort = 20 kr   Avgift för ett köp på 300 kr: Swish = 6,75 kr Kort = 6,88 kr Bankernas avgifter är inkluderade i exemplen ovan.   Vill ni veta mer? Mejla oss på nyfiken@svenskalag.se eller ring 011-16 23 00.

Testa redan idag

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse