Supernyhet: Betalning direkt vid anmälan!

Under kommande veckor lanseras möjligheten att skapa formulär med Swish, kortbetalning och automatisk faktura. Viggbyholms IK FF är först ut med detta. Hör av er om er förening också är intresserade!

När är det perfekt att ta betalt i samband med anmälan?

• Hockey- eller fotbollskola m.m
  • Camper och läger
  • Kurser
  • Stödmedlemskap
  • Vid försäljning av produkter från föreningen (rabattkort, säsongskort, klubbkläder)

Betalsätt

Om ni väljer att ta betalt via ett formulär bestämmer ni vilka av följande betalsätt som ska vara tillgängliga:

• Swish
  • Kortbetalning
  • Automatisk faktura

Medlem eller kund?

Föreningen bestämmer vad som ska hända med "kunden" när ett köp genomförts:

Vid anmälan till hockeyskola, camper osv. rekommenderar vi att "kunden" automatiskt läggs till i medlemsregistret i förvald grupp.

Vid köp av produkter rekommenderar vi att "kunden" endast listas i köphistoriken utan att läggas till i medlemsregistret. Det går ändå bra att kommunicera med de kunder som placeras här.

Vad kostar det?

Funktionen ingår för alla föreningar som har fakturatjänsten. Olika avgifter tillkommer beroende på betalsätt. Nedan är två räkneexempel inkl moms.

Avgift för ett köp på 1000 kr:
Swish = 15,50 kr
Kort = 20 kr

Avgift för ett köp på 300 kr:

Swish = 6,75 kr

Kort = 6,88 kr

Bankernas avgifter är inkluderade i exemplen ovan.

Vill ni veta mer?

Mejla oss på nyfiken@svenskalag.se eller ring 011-16 23 00.

Kommentarer Visa alla kommentarer (8)

1. Klas Jörgensen 1 nov 2018, 18:28

Perfekt!! Precis vad vi väntat på. Vikens IK

2. Peter Eriksson 2 nov 2018, 12:15

Perfekt! Jonsereds IF

3. Marianne 12 nov 2018, 13:24

Fantastiskt bra. Hovås Billdal IF

4. Gerdskens Bk 30 nov 2018, 08:54

Änterligen kanon funktion👍

5. Cristian Frindt Faundez, Fk Kozara 30 nov 2018, 13:22

Det låter bra men det är dyrt!

6. Simon Ekf F2010 30 nov 2018, 19:21

Väldigt bra funktion, men otroligt dyrt. Är det tänkt att kostnaden kommer att sjunka när fler använda funktionen?

7. Andreas Kiellarson 3 dec 2018, 13:12

Hej Simon, Kostnaden per transaktion består dels i en avgift till banken (varierar beroende på bank) och dels till Svenskalag.se för drift och underhåll av tjänsten. Oss veterligen finns inte denna tjänst och tillhörande funktionalitet tillgängligt till lägre avgift på marknaden idag. Hör gärna av dig om du vill veta mer om hur det fungerar och på vilka sätt det underlättar för er förening!

8. Leon, Hobro Taekwondo 12 feb 2019, 11:15

Riktig bra funktion, ser fram emot att börja använda den när vi har kört igång på riktigt!