Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Supernyhet: Betalning direkt vid anmälan!

Under kommande veckor lanseras möjligheten att skapa formulär med Swish, kortbetalning och automatisk faktura. Viggbyholms IK FF är först ut med detta. Hör av er om er förening också är intresserade!

 

När är det perfekt att ta betalt i samband med anmälan?

 • Hockey- eller fotbollskola m.m
 • Camper och läger
 • Kurser
 • Stödmedlemskap
 • Vid försäljning av produkter från föreningen (rabattkort, säsongskort, klubbkläder)

 

Betalsätt

Om ni väljer att ta betalt via ett formulär bestämmer ni vilka av följande betalsätt som ska vara tillgängliga:

 • Swish
 • Kortbetalning
 • Automatisk faktura

 

Medlem eller kund?

Föreningen bestämmer vad som ska hända med "kunden" när ett köp genomförts:

Vid anmälan till hockeyskola, camper osv. rekommenderar vi att "kunden" automatiskt läggs till i medlemsregistret i förvald grupp.

Vid köp av produkter rekommenderar vi att "kunden" endast listas i köphistoriken utan att läggas till i medlemsregistret. Det går ändå bra att kommunicera med de kunder som placeras här. 

 

 

Vad kostar det?

Funktionen ingår för alla föreningar som har fakturatjänsten. Olika avgifter tillkommer beroende på betalsätt. Nedan är två räkneexempel inkl moms.

 

Avgift för ett köp på 1000 kr:
Swish = 15,50 kr
Kort = 20 kr

 

Avgift för ett köp på 300 kr:

Swish = 6,75 kr

Kort = 6,88 kr


Bankernas avgifter är inkluderade i exemplen ovan.

 

Vill ni veta mer?

Mejla oss på nyfiken@svenskalag.se eller ring 011-16 23 00.

Kommentarer Visa alla kommentarer (8)

 1. Klas Jörgensen 1 nov 2018, 18:28

  Perfekt!! Precis vad vi väntat på. Vikens IK

 2. Peter Eriksson 2 nov 2018, 12:15

  Perfekt! Jonsereds IF

 3. Marianne 12 nov 2018, 13:24

  Fantastiskt bra. Hovås Billdal IF

 4. Gerdskens Bk 30 nov 2018, 08:54

  Änterligen kanon funktion👍

 5. Cristian Frindt Faundez, Fk Kozara 30 nov 2018, 13:22

  Det låter bra men det är dyrt!

 6. Simon Ekf F2010 30 nov 2018, 19:21

  Väldigt bra funktion, men otroligt dyrt. Är det tänkt att kostnaden kommer att sjunka när fler använda funktionen?

 7. Andreas Kiellarson 3 dec 2018, 13:12

  Hej Simon, Kostnaden per transaktion består dels i en avgift till banken (varierar beroende på bank) och dels till Svenskalag.se för drift och underhåll av tjänsten. Oss veterligen finns inte denna tjänst och tillhörande funktionalitet tillgängligt till lägre avgift på marknaden idag. Hör gärna av dig om du vill veta mer om hur det fungerar och på vilka sätt det underlättar för er förening!

 8. Leon, Hobro Taekwondo 12 feb 2019, 11:15

  Riktig bra funktion, ser fram emot att börja använda den när vi har kört igång på riktigt!

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Glad Påsk önskar Svenskalag.se

Vi på Svenskalag.se passar på att önska alla en Glad Påsk. Ut och njut!    Notera att idag den 18/4 stänger supporten kl 15:00. Ni når oss åter som vanligt tisdagen den 23/4.   Ni hittar svar på de vanligaste frågorna (och även på några ovanliga) på våra supportsidor. Ni kan även hitta en hel del bra tips bland tidigare nyheter här i bloggen.

Nyhet: Alla betalsätt ingår!

Använder er förening Svenskalag.se för att fakturera medlems- och träningsavgifter eller kanske anmälningsavgifter för läger, camper, lopp och idrottsskolor?   Nu ingår Swish & kortbetalning som betalsätt för alla er som använder vår fakturatjänst!   Tidigare i år sedan släppte vi även möjligheten för er att ta betalt direkt när en medlem/deltagare anmäler sig till via ett formulär.   Som en följd av dessa nyheter byter vi namn på fakturatjänsten till "Faktura- & betaltjänst" då det speglar tjänstens innehåll bättre.   När en person betalar via kort eller Swish får kunden direkt ett kvitto på köpet, fakturan registreras och prickas av och pengarna betalas ut till föreningen inom 3-7 dagar. Hur smidigt som helst.   Endast transaktionsavgifter tillkommer (ex moms): Swish: 1,2% + 3,2 kr Kort: 2% + 2 kr   Det är helt kostnadsfritt att koppla på både Swish och kortbetalning och ni gör det genom att mejla till support@svenskalag.se.

En av Sveriges bästa sajter, igen!

Vi är såklart jättestolta över att Svenskalag.se för andra året i rad tillhör en av Sveriges 100 bästa sajter!   Vem hade trott det för 12 år sedan när bara ett endaste fotbollslag använde sajten?    IDG.se utser sedan 1996 varje år Sveriges 100 bästa sajter och även 2019 placeras Svenskalag.se bland de 5 bästa sajterna inom kategorin Sport & Träning.   I motiveringen pekar man på att även idrottare lever stora delar av sina liv genom mobilen och att Svenskalag.se under året genomfört ett helt gäng förbättringar som utökar funktionaliteten i mobilappen.    Samtidigt som vi gläds åt utnämningen fortsätter vi att outtröttligt knappa, knacka, diskutera, lyssna och förstå för att utveckla och lansera ännu fler bra hjälpmedel för er idrottsvardag.   Idag används Svenskalag.se av en halv miljon användare inom 70 olika idrotter och 2500 idrottsföreningar.   Vill din förening testa Svenskalag.se utan kostnad?Hör av er så berättar vi mer! 

Testa gratis

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse Anmäl intresse