Säkerställ att mejlen kommer fram

Nu går det att se om mejlutskick och kallelsemejl som du skickat från hemsidan har studsat hos mottagaren och därmed inte kommit fram. Vissa e-postleverantörer har som policy att spärra massutskick. Varningen visas på hemsidan i listan över mottagare.

De senaste dagarna har vi gjort ett antal förändringar som minskat antalet studsar på kallelsemejl kraftigt.

Har du problem med mejl som inte kommer fram till dig kan du testa följande:

• Lägg till noreply@svenskalag.se som en kontakt i ditt e-postprogram.
    (I vissa tjänster lägger man till en adress bland betrodda avsändare)

• Kontakta din e-postleverantör och be dem tillåta mejl från Svenskalag.se.

Du vet väl om att du enklast svarar på kallelser i vår app?

Ladda ner appen för se och svara på dina kallelser direkt i mobilen

Viggbyholms IK FF byter till Svenskalag.se

Viggbyholms IK, hemmahörande i Täby kommun, använder sedan flera år Svenskalag.se. I slutet av 2013 delades föreningen och fotbollssektionen bildade den egna föreningen Viggbyholms IK FF.    Tidigare under året anslöt även fotbollsföreningen till Svenskalag.se:   – Det är ett modernt system som hela tiden utvecklas och där vi får snabba svar i vår kontakt med Svenskalag, säger Fredrik Svarén, webbansvarig och ledamot i ungdomskommittén.   Fredrik fortsätter:  – Vid sidan om ett väldigt lätthanterat system för lagens hemsidor så är medlemsregistret och närvarorapporteringen det som ger mest Wow-känsla jämfört med andra system. Närvarorapporteringen i appen direkt på planen fungerar suveränt och från centralt håll har vi ständig koll på hur det ser ut och kan följa upp när någon har glömt eller rapporterat fel.   I och med bytet gjortde VIK FF sällskap med en rad andra föreningar i Täby, däribland:  Täby FK Täby FC Erikslunds KF Täby IS Friidrott Täby HBK IFK Täby HC IFK Täby Konståkningsklubb Täby Flyers   Svenskalag.se är anpassat för Täby kommuns bidragsregler, vilket innebär att alla föreningar i Täby som använder Svenskalag.se automatiskt får närvarokort och sammanställningar som följer Täbys regelverk.    Besök gärna Viggbyholms IK FF på www.viggan.se   Vill du veta mer om hur er förening kan komma igång med Svenskalag.se redan idag? Kontakta oss!

Supportens öppettider

Supporten på Svenskalag.se håller som vanligt öppet fem dagar i veckan och ni når oss via mejl såväl som på telefon.    Nu på torsdag den 15/6 är dock supporten stängd efter lunch, dvs från kl 12. Ni når oss som vanligt igen på fredag kl 09-16.   Om ni stöter på patrull under torsdagseftermiddagen går det alltid bra att söka efter information på våra supportsidor eller mejla oss så svarar vi på ditt ärende så fort som möjligt när vi är på plats igen.

Levande kommunikation i Brinken Hockey

Brinkens IF, hemmahörande i Danicahallen på Östermalm i Stockholm, bytte inför årsskiftet till Svenskalag.se, där man idag hanterar alla föreningens medlemmar inklusive medlemsavgifter.    – Det är lätt att nå ut till alla medlemmar och hemsidan har blivit mer levande. Kommunikationen inom och kring föreningen har också förenklats sedan bytet, säger Helene Godås som är webbansvarig i föreningen.    Fokus i föreningen ligger på utveckling och utbildning av spelare, och man är idag den enda förening som bedriver ishockeyverksamhet för ungdomar i centrala Stockholm.    Vi önskar Brinkens IF fortsatt lycka till med utveckling av såväl föreningen som av ungdomarna!    Besök deras sida på www.brinkensif.se   Vill du veta mer om hur er föreningen kan komma igång med Svenskalag.se, kontakta oss redan idag!