Säkerställ att mejlen kommer fram

Nu går det att se om mejlutskick och kallelsemejl som du skickat från hemsidan har studsat hos mottagaren och därmed inte kommit fram. Vissa e-postleverantörer har som policy att spärra massutskick. Varningen visas på hemsidan i listan över mottagare.

De senaste dagarna har vi gjort ett antal förändringar som minskat antalet studsar på kallelsemejl kraftigt.

Har du problem med mejl som inte kommer fram till dig kan du testa följande:

• Lägg till noreply@svenskalag.se som en kontakt i ditt e-postprogram.
    (I vissa tjänster lägger man till en adress bland betrodda avsändare)

• Kontakta din e-postleverantör och be dem tillåta mejl från Svenskalag.se.

Du vet väl om att du enklast svarar på kallelser i vår app?

Ladda ner appen för se och svara på dina kallelser direkt i mobilen

För tredje veckan i rad...

...slår Svenskalag.se besöksrekord!    Under den senaste veckan hade föreningarna på Svenskalag.se över 480.000 unika besökare. Vid samma period förra året låg siffran på 455.000.  Dessa siffror gör Svenskalag.se till en av Sveriges 30 största webbplatser!   Vi är såklart otroligt glada över att så många föreningar, idrottsutövare, eldsjälar och övriga idrottsintresserade regelbundet använder tjänsten för att göra sin idrottsvardag enklare.    Tack alla ni som bidrar till denna utveckling. Tack vare er kan vi fortsätta skapa bättre förutsättningar för svenskt idrottsliv.   Fortsätt även att komma med tips och synpunkter så att vi tillsammans kan göra sveriges smartaste tjänst för idrottsföreningar ännu bättre!

Nu importeras även tabeller!

Nästa gång ni importerar ett spelschema får ni även med tabellen automatiskt. Ni kan själva välja om tabellen ska visas på hemsidan eller inte.   Ni behöver alltså inte klista in någon widget-kod, länk eller hämta tabell från Everysport.   Funktionen finns just nu tillgänglig för innebandy, handboll och ishockey men släpps snart även för fotboll, basket och bandy.

Effektiv hantering av nya anmälningar

För kansliet:När det är dags att hantera anmälningar som inkommit via olika formulär finns nu extra hjälp för att enkelt få fram just de anmälningar du är intresserad av.    Genom att klicka på ett formulär (Exempelvis Innebandyskolan som bilden visar) får du fram enbart de anmälningar som rör just Innebandyskolan.   Vill du veta mer om hur er förening kan arbeta smart med att få in uppgifter från nya och befintliga medlemmar? Hör av er till oss! www.svenskalag.se/nyfiken