Praktisera på Svenskalag.se - Webbdesigner/administratör

På Svenskalag.se arbetar vi dagligen med hjälpa och förstå idrottsföreningar i deras digitala vardag. Vi strävar efter att vara Sveriges bästa molntjänst inom idrotts- och föreningsliv. Nu hoppas vi att du som är i karriärens startgropar vill vara med på vår resa! Vi erbjuder just nu en praktikplats med fokus på webbdesign & webbadministration.

Svenskalag.se erbjuder en modern molntjänst skräddarsydd för idrottsföreningar innehållande medlemsregister, hemsida, appar och andra smarta verktyg. Idag används Svenskalag.se dagligen av 50 000 idrottsledare och med ca 400 000 unika besökare i veckan är vi en av Sveriges 30 största sajter alla kategorier.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Designa sidhuvuden och annat grafiskt material till hemsidor, blogg m.m.
  • Skapande av banners
  • Assistera kollegor internt som dagligen hjälper idrottsföreningar runtom i hela landet.
  • Hjälpa till att skapa och upprätthålla struktur i register och databaser.

Går du en utbildning inom grafisk formgivning och webbdesign är denna plats perfekt för dig. Är du idrottsintresserad och har erfarenhet från föreningsvärlden är det ett stort plus. Det är också viktigt att du är noggrann och serviceinriktad. Under praktiken kommer du att ha varierande uppgifter och utmaningar då företaget är i en stark tillväxtfas.

Vår förhoppning är att praktiken ska leda till fast anställning.

Vi ser gärna att du som söker först och främst:

• Är noggrann och strukturerad ut i fingerspetsarna
  • Är grym på Photoshop, Illustrator och har kunskaper inom InDesign
  • Har koll på CSS/HTML och har jobbat med responsiv design
  • Har ett geniunt intresse för webbdesign.

Vi söker dig som är social och serviceinriktad, har ett stort eget driv och ett engagemang för att leverera design och användarupplevelser i världsklass.

I ansökan vill vi att du tar med:

• Beskrivning av din kompetens och erfarenhet inom webbdesign och webbutveckling
  • Relevant utbildning och ev. tidigare arbetsgivare
  • Arbetsprover

Vi sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Norrköping.

Känns detta helt rätt för dig?

Börja med att skicka ett personligt brev och CV till jobba@svenskalag.se.

Varmt välkommen med din ansökan direkt då intervjuer sker löpande och tillsättning sker så fort vi hittar rätt kandidat.

Frågor? Kontakta Robert Larsén på 0730-268521 eller jobba@svenskalag.se.

1. Johan Klintsäter 15 mar 2017, 21:09

Hej Jag kommer skicka in en ansökan på detta jobb. CV och personligt brev kommer inom kort! Har erfarenhet av Photoshop, Indesign, HTML/CSS, responsiv webbdesign och mycket annat från mina utbildningar på Mittuniversitetet; Grafisk produktionsledare med inriktning digitalt tryck och Informatik med inriktning mot Systemutveckling. Brinner för webbutveckling! Perfekt praktik för mig att skaffa otroligt bra kunskaper och erfarenheter!

Kortbetalning - snart en del av Svenskalag.se

Snart släpper vi möjligheten för din förening att ta betalt med kort från både medlemmar och sponsorer.    Så funkar det Kortbetalningen kan enkelt läggas som ett steg i ett anmälningsformulär på hemsidan. Det behöver inte bara gälla medlemskap utan fungerar precis på samma sätt när någon anmäler sig till ett camp, en fotbollskola eller ett träningsläger etc.   Om personen redan är medlem och ska få en faktura går det bra att betala med kort när fakturan anländer i inkorgen. På detta sätt slipper föreningen mycket av den annars tidskrävande manuella hanteringen som rör avprickning av fakturor och utskick av påminnelser.   Bilden ovan visar hur man betalar med kort när man får en mejlfaktura i mobilen.   Priser Månadsavgift: 200 kr exkl. moms Transaktionsavgift: 1,5%   Leksands IF är först ut Redan nu i maj börjar Leksands IF (med sina 8000 medlemmar) att ta betalt med kort och det är många föreningar som står på tur.   Gör en intresseanmälan till support@svenskalag.se om ni vill veta mer. För alla föreningar som gör en intresseanmälan innan 31 maj väntar ett rabatterat erbjudande.Självklart går det även bra att ringa oss på 011-16 23 00 för mer info.

Ny prislista från 25 april

Från och med idag gäller vår nya prislista som du kan hitta på www.svenskalag.se/priser.   Vad är nytt och hur påverkar det er förening? Prisstegen är numera baserad på antal medlemmar istället för antal lag och är på så sätt anpassad för både lag- och individuell idrott. Extra utrymme till alla! 1000 mb per lag/grupp, tidigare 100 mb. Det finns bara två olika hemsidespaket - Bas och Reklamfritt. Priser visas exkl. moms och per månad (vilket gör det enklare att jämföra priser med andra liknande tjänster). Man betalar dock fortfarande en gång per år. Billigare för de flesta Med denna nya prismodell blir Svenskalag.se billigare att använda för de allra flesta föreningar. Ni behöver heller inte känna er begränsade när det gäller skapande av nya lagsidor. Ni kan ha hur många lag/grupper som helst i föreningen utan att det påverkar ert pris.

Ny matchsida lanserad!

Den som varit lite uppmärksam har noterat att matchsidan fått ett nytt utseende med mer matnyttig och relaterad information.   Matchinfo, laguppställning, statistik, referat, matchbilder och tabellen kan nu presenteras på en och samma sida.   Självklart är sidan anpassad för både mobil och desktop.   Så... se nu till att fylla i laguppställning, matchstatistik och referat mm. Det är ett enkelt och roligt sätt att skapa intresse kring laget.   IFK Norrköping DFK är duktiga på att berätta om hur det går för deras lag. Läs om senaste A-lagsmatchen här och bli inspirerad.