Praktisera på Svenskalag.se - Webbdesigner/administratör

På Svenskalag.se arbetar vi dagligen med hjälpa och förstå idrottsföreningar i deras digitala vardag. Vi strävar efter att vara Sveriges bästa molntjänst inom idrotts- och föreningsliv. Nu hoppas vi att du som är i karriärens startgropar vill vara med på vår resa! Vi erbjuder just nu en praktikplats med fokus på webbdesign & webbadministration.

Svenskalag.se erbjuder en modern molntjänst skräddarsydd för idrottsföreningar innehållande medlemsregister, hemsida, appar och andra smarta verktyg. Idag används Svenskalag.se dagligen av 50 000 idrottsledare och med ca 400 000 unika besökare i veckan är vi en av Sveriges 30 största sajter alla kategorier.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Designa sidhuvuden och annat grafiskt material till hemsidor, blogg m.m.
  • Skapande av banners
  • Assistera kollegor internt som dagligen hjälper idrottsföreningar runtom i hela landet.
  • Hjälpa till att skapa och upprätthålla struktur i register och databaser.

Går du en utbildning inom grafisk formgivning och webbdesign är denna plats perfekt för dig. Är du idrottsintresserad och har erfarenhet från föreningsvärlden är det ett stort plus. Det är också viktigt att du är noggrann och serviceinriktad. Under praktiken kommer du att ha varierande uppgifter och utmaningar då företaget är i en stark tillväxtfas.

Vår förhoppning är att praktiken ska leda till fast anställning.

Vi ser gärna att du som söker först och främst:

• Är noggrann och strukturerad ut i fingerspetsarna
  • Är grym på Photoshop, Illustrator och har kunskaper inom InDesign
  • Har koll på CSS/HTML och har jobbat med responsiv design
  • Har ett geniunt intresse för webbdesign.

Vi söker dig som är social och serviceinriktad, har ett stort eget driv och ett engagemang för att leverera design och användarupplevelser i världsklass.

I ansökan vill vi att du tar med:

• Beskrivning av din kompetens och erfarenhet inom webbdesign och webbutveckling
  • Relevant utbildning och ev. tidigare arbetsgivare
  • Arbetsprover

Vi sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Norrköping.

Känns detta helt rätt för dig?

Börja med att skicka ett personligt brev och CV till jobba@svenskalag.se.

Varmt välkommen med din ansökan direkt då intervjuer sker löpande och tillsättning sker så fort vi hittar rätt kandidat.

Frågor? Kontakta Robert Larsén på 0730-268521 eller jobba@svenskalag.se.