Pennan - En viktig knapp i mobilen

Den lilla pennan som vi pekar på i bilden ovan kommer du som administratör snart se allt oftare när du surfar in på hemsidan i mobilen.

Redan nu finns den på matchsidan och genom att klicka på den så hittar du alla verktyg och admin-funktioner som hör till just denna sida.

På matchsidan hittar du funktioner som:

- Skriv inför matchen

- Skriv referat

- Redigera match

- Redigera uppställning och statistik

- Visa anmäla och kallade

- Skicka kallelse

Pennan kommer att dyka upp på fler och fler sidor under våren. Genom att flytta alla admin-funktioner till pennan blir det enklare att se hur hemsidan ser ut i mobilen för icke-administratörer och samtidigt vet du alltid var du ska klicka för att ändra eller uppdatera något på hemsidan.