Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Påminn om medlemsavgiften via SMS?

Nu kan ni som hanterar faktureringen enkelt mejla eller SMS:a personer utifrån vad de har fakturerats.

Kontakta de som INTE betalat?
Som komplement till påminnelsefakturan kan du markera alla förfallna fakturor, välja att mejla eller SMS:a slarvpellarna och skriva något i stil med: Vi har noterat att du inte betalat din medlemsavgift. Inom några minuter kommer en påminnelsefaktura på mejlen.

 

Kontakta de som betalat?
Ett annat smart användningsområde för detta är att filtrera på de som har betalat en specifik artikel såsom Stödmedlemskap och på ett enkelt sätt sms:a alla betalande stödmedlemmar. Se exempel i bilden ovan. 

 

Anmäl intresse här för att lära dig mer om vår supersmarta fakturatjänst!

 

 

Kommentarer

  1. Amir Khalid 25 apr 2016, 21:28

    Hur jag kan betala medlems uppgifter

  2. Andreas Kiellarson 26 apr 2016, 07:48

    Hej Amir. För att föreningen ska kunna hantera och fakturera medlemsavgifter via Svenskalag.se behöver man aktivera faktureringstjänsten, som är en tilläggstjänst. Mer info finns här: http://www.svenskalag.se/corporate/fakturering.asp

  3. Ann 23 maj 2016, 12:23

    Vart hittar man information om till vilket kontonummer man betalar in medlemsavgiften för P04?

← Nyare Äldre →

Dela nyhet

Senaste nyheter

Ordning och reda gav mer LOK-stöd

Listan på föreningar som ökat sitt LOK-stöd markant efter att ha anslutit sig till Svenskalag.se kan göras lång. Tidigare i höstas skrev vi om hur Jönköpings Södra slog i rekord i LOK-stöd efter bytet till Svenskalag.se.     IK Huge är en annan förening som kan konstatera att man ökat i LOK-stöd sedan bytet till Svenskalag.se:   –Visst har vi fått en del nya medlemmar och det har tillkommit en innebandysektion. Men enkhelheten i Svenskalag.se har självfallet en oerhört stor del i att vi kunnat öka vårt stöd på det sätt vi gjort, säger Ola Wike som ansvarar för LOK-stödsrapporteringen inom förening.   När Ola tar en titt i backspegeln kan han konstatera att föreningen fått över 20 000 (!) mer i LOK-stöd under våren 2016 med Svenskalag.se, i jämförelse med samma period föregående år, då föreningen upplevde problem med lagadministration och närvarohantering.   – Tidigare spretade det mycket i vår förening när det kom till rapportering av närvaro. Några lag fanns på andra plattformar och det sköttes olika runt om i föreningen. Nu är alla samlade på ett och samma ställe och det gör saker och ting betydligt enklare. Det är såklart jätteroligt att vi kunnat öka med så pass stor summa som vi gjort, avslutar Ola Wike.   Vill du veta mer om hur enkelt ni kan föra närvaro i Svenskalag.se? Hör av er så berättar vi mer! 

Skriv nyheterna i mobilen

Nu är det ännu enklare att skriva nyheter och publicera texter på hemsidan. Den nya ordbehandlaren är anpassad för mobilen men fungerar minst lika bra om du väljer att skriva på datorn.   Varför inte lägga upp veckans första nyhet redan nu?

Mejla de som står i kö

När er förening får in anmälningar via medlemsformuläret kan ni välja att antingen Lägga till personen, Neka eller Placera i kö.   Nu går den snabbt och enkelt att mejla alla sökande och dess målsmän som har placerats i kö och kanske inväntar definitivt besked på om det finns platser kvar i gruppen/laget.   Gå in under Köande i medlemsregistret och klicka på Verktyg för att lista e-postadresser till personerna som har placerats i kö.

Vad har ni att förlora?

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse