Produktnytt

Nytt utseende på er hemsida

Vi har nu genomfört en uppdatering av alla Svenskalag-sajter. Det betyder att er förenings hemsida till viss del kommer att få nytt utseende.

 

De sidor som fått ett förändrat utseende är främst Kalender, Nyheter, Truppen, Matcher, Bildgalleri, Kontakt, Gästbok och Forum.

 

Det handlar inte om några stora förändringar, ni känner fortfarande igen er och kan lugnt fortsätta använda hemsidan på samma sätt som förut. 

  

Den största skillnaden är att utformningen är lite luftigare, vilket kommer att fungera bättre på samtliga olika enheter såsom dator, mobil och surfplatta. 

 

Uppdateringen är även ett steg i förberedelserna för mobilanpassning av hemsidan. Mobilanpassningen kommer att medföra en helt ny och förbättrad upplevelse för den som surfar in på er förenings hemsida via mobilen. 

 

Hör gärna av er om ni märker att något inte riktigt fungerar som förväntat på hemsidan. Kontakta oss via formuläret på www.svenskalag.se/support

Kommentarer Visa alla kommentarer (5)

  1. Niclas 8 nov 2016, 15:26

    Få in kalendern och matcher i mobilappen så är allt jättebra!

  2. Sebastian M 8 nov 2016, 16:04

    Tyvärr blev översikten på kalendern sämre när jag titta på en dator :(

  3. Agim 10 nov 2016, 00:08

    Truppbilden på trupp-sidan är för stor. Man får scrolla ner för att komma till själva truppen. Känns bättre som det var innan. Mer översikt.

  4. Göran 30 nov 2016, 17:39

    Färgkodningen försvann. Var det meningen?

  5. Robert Larsén 30 nov 2016, 22:23

    Hej Göran, Färgkodningen finns kvar men färgen illustreras med vertikala linjer istället för prickar som tidigare.

Komma igång med Svenskalag.se?

Min förening vill veta mer Min förening vill veta mer