Nyhet: Periodrapport

Här kommer ännu en skön nyhet för alla er som ansvarar för föreningens ekonomi och fakturering.

Med den helt nya periodrapporten får ni en snabb överblick över allt som ni har fakturerat i Svenskalag.se. Ni kan även jämföra årets siffror med tidigare år (se period i bilden ovan). Ni kan även filtrera på olika kostnadsställen om ni använder er av sådana

Rapporten sammanställer per konto:

- vad som är fakturerat

- vad som är betalt och

- vad som är obetalt

Genom att klicka på ett konto kan ni även se vilka fakturor, artiklar och fakturamottagare som döljer sig bakom varje konto.

Ni hittar rapporten under "Fakturering" > "Rapporter" > "Periodrapport".