Produktnytt

Nyhet: Närvarostatistik baserat på kallelser

Vi på Svenskalag.se älskar att grotta ner oss i statistik. Men som många vet så kan statistik ibland vara missvisande eller rentav felaktig. 

 

När det gäller närvarostatistik har vi nu lagt till ett litet men viktigt filter som gör att statistiken baseras endast på de aktiviteter en utövare blivit kallad till. 

 

Filtret är perfekt att använda för de lag/grupper som har flera lag i seriespel. Eller där vissa träningar inte är avsedda för alla i gruppen, t.ex.  extrapass eller fysträning. Om ni då ser till att kalla rätt personer till alla träningar och matcher kommer närvaroprocenten alltid att stämma. Förutsatt att ni fyllt i närvaro korrekt såklart :)

 

När filtret inte är aktiverat baseras närvarostatistiken på samtliga aktiviteter som genomförts i gruppen under den valda perioden.

 

Tips: Om ni har flera lag i er träningsgrupp så underlättar det att skapa Undergrupper för att kunna schemalägga kallelser till era olika matcher. 

Kommentarer

  1. Tobias 3 sep 2021, 09:41

    Toppen! Jag kände inte ens till den här featuren innan. Upptäckte dock en sak. Verkar som att filtret som ligger på laget inte fungerar riktigt. När jag tittar på närvaron för ett lag som jag är tränare för så dyker det upp föräldrar till barn i detta laget som inte har blivit kallade till några träningar. Men det som är speciellt med dessa föräldrar är att de är tränare i andra lag så att deras statistik för andra lag dyker upp i statistiken för vårt lag. Hoppas det var förståeligt.

  2. Andreas Kiellarson 3 sep 2021, 10:36

    Hej Tobias, Tack för din feedback! Du får jättegärna kontakta oss via www.svenskalag.se/support så att vi får kika närmare på hur det ser ut i ditt lag, för att se om det har blivit något galet eller om det finns någon bra anledning till att det ser ut så! :) Allt gott så länge.

  3. Victoria 5 sep 2021, 02:27

    Hej!
    Jag har också sett samma sak. Föräldrar som är ledare i andra lag kommer upp i vår statistik.
    Hälsningar Victoria

Komma igång med Svenskalag.se?

Min förening vill veta mer Min förening vill veta mer