Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Nyhet: Automatiska kallelser

Grattis alla ledare!

Nu behöver du aldrig komma ihåg att kalla till nästa träning. Genom att aktivera automatiska kallelser kan du slappna av och låta Svenskalag.se göra jobbet.

 

Börja med att redigera en aktivitet och klicka automatiska kallelser.

Där väljer ni när första kallelsen ska skickas och om det ska skicka någon påminnelse till de som inte svarat på den första kallselsen.

 

Ni anger även vilken text som ska stå i kallselsen samt vilka som ska kallas.

Kommentarer Visa alla kommentarer (25)

 1. Angelica 1 dec 2017, 18:02

  Äntligen!

 2. Johan 1 dec 2017, 18:16

  Underbart!

 3. P-O Ribbing 1 dec 2017, 18:31

  Nice!!!!!😉

 4. Emilie 1 dec 2017, 18:32

  Äntligen!!! 😂

 5. Johan 1 dec 2017, 18:43

  Synd bara att det inte fungerar. Jag gjorde detta och de automatiska kallelserna skapade en länk som inte fungerar att klicka på för de kallade. Varken från Smartphones eller från webbläsare.

 6. Andreas Kiellarson 1 dec 2017, 20:37

  Hej! Härligt med responsen! @Johan; Tack för att du påpekade problemet. Det är löst nu och länkarna i nya såväl som redan skickade kallelser fungerar.

 7. Johan 1 dec 2017, 21:12

  Toppen men ett snabbt svar en fredagkväll. Testade på vår kallelser och det fungerar nu.

 8. Malin 1 dec 2017, 21:41

  Behöver man göra det för varje aktivitet?

 9. Robert Larsén 1 dec 2017, 22:06

  Hej Malin, om du skapar eller redigerar återkommande aktiviteter kan du givetvis aktivera automatiska kallelser på flera aktiviteter samtidigt.

 10. Peter Wallin 2 dec 2017, 11:26

  Hej, Tack för en efterlängtad funktion, som underlättar en hel del. Bra fixat, igen! Stötte dock tyvärr på en liten begränsning vid första försöket:-(. Vi har många återkommande aktiviteter där den kallade gruppen består av en delmängd av spelarna, samt att man ibland vill ha med även enskilda spelare från andra grupper. Vore bra om man då kunde välja en skräddarsydd grupp att kalla och inte bara gå efter medlemstyp. Kanske något för nästa version:-)?

 11. Robert Larsén 2 dec 2017, 13:10

  Hej Peter, mycket bra feedback! Redan nu kan du skräddarsy grupper inom det egna laget. Gå då till Kontrollpanelen > Personer > Interna grupper. Att hämta personer från andra lag och placera dom i en intern grupp är något som vi självklart tar upp på nästa utvecklingsmöte.

 12. Peter Wallin 3 dec 2017, 11:45

  Hej igen, Jag skapade en intern grupp för en återkommande aktivitet, och plötsligt dök den upp som ett nytt alternativ för den automatiska kallelsen! Helt lysande, ni är ju bara för briljanta, tack! Ser fram emot möjligheten att även addera folk utanför det egna laget, så småningom. Tack för hjälpen!

 13. Christian 5 dec 2017, 20:15

  Hej! Har ni kända buggproblem? Jag har aktiverat aut. kallelser och den första skulle ha gått ut i går kväll (6 dagar före aktivitetsstart) men det har den inte gjort? Tallboda IF P11 om ni vill kika... /C

 14. Robert Larsén 5 dec 2017, 21:41

  Hej Christian, vi har inte fått några rapporter om det. Kontakta gärna support@svenskalag.se så undersöker vi.

 15. Angelica 6 dec 2017, 08:29

  Hej! Jag har aktiverat automatisk kallelse 6 dagar innan träning på tisdag. Stämmer det då att kallelsen borde komma idag (onsdag)? Vilken tid på dygnet skickas de automatiska kallelserna?

 16. Jeff Reilly 7 dec 2017, 20:51

  Hej, jag har sedan tidigare skapat säsongens matcher. Finns det inte möjlighet att skicka automatiska kallelser till matcher? I brist på annat sätt att lösa det hela kan jag berätta HUR VI GÖR med våra matcher. Vi skickar en intressekallelse till en match ca 3 veckor innan matchen skall spelas. 4-5 dgr innan matchen tar UK ut laget bland de som har svarat att de KAN. Vi "nollar" den första kallelsen och skickar sedan en ny kallelse till de uttagna som i sin tur bekräftar att de kommer till matchen. Jag skulle vilja åtminstone kunna skicka ut första kallelsen automatiskt.

 17. Linda Setterlund 16 dec 2017, 10:16

  Hej, Jag har skickat en kallelse med tidpunkten "nu" men den skickas inte ut. Vad gör jag nu?

 18. Robert Larsén 16 dec 2017, 10:53

  Hej Angelica. Om träningen börjar kl 17 en tisdag och du väljer att kallelsen ska skickas 6 dagar innan så skickas den kl 17 på onsdagen veckan innan.

 19. Robert Larsén 16 dec 2017, 10:54

  Hej Jeff, tack för bra input! Vi hoppas kunna släppa schemalagda kallelser även till matcher inom en månad eller två.

 20. Robert Larsén 16 dec 2017, 10:55

  Hej Linda, Vänligen skicka ett mejl till support@svenskalag.se så kan vi undersöka det närmare. Glöm inte att ange vilken aktivitet det gäller.

 21. Malin Kihlman 4 jan 2018, 08:10

  Schemalagda kallelser till matcher! Ja, det är en mycket saknad funktion! Det skulle underlätta mitt admin-jobb mycket.

 22. Kjell Korshavn 10 jan 2018, 20:05

  Jag tycker funktionen är riktigt bra men hur tar man bort automatiska kallelser för alla kommande eller enstaka aktiviteter? Tacksam för svar!

 23. Maria 15 jan 2018, 11:24

  Undrar också hur tar man bort automatiska kallelser för alla kommande eller enstaka aktiviteter?

 24. Fredrik för 20 timmar sedan

  Har ni tagit bort "automatiska kallelser" funktionen?

 25. Fredrik för 19 timmar sedan

  Hittade automatiska/schemalagda/grupp kallelse nu. Kärt barn har många namn Det verkar som att man kan sätta det på en ny aktivitet man lägger in men kan inte se det förrän man klickar på spara då man får frågan upp om man vill schemalägga. Varför inte lägga in det när man skapar en aktivitet eller när man redigerar en aktivitet så att man ser det där? Dvs man kan inte gå in och redigera en aktivitet och välja schemalagda kallelser. Ser att man benämner det som "gruppkallelse" under kalendern om man klickar på "pennan". Kan inte se någonstans vart man kan schemalägga kallelser till matcher. Detta är en stor brist då man, som administratör, skulle vilja lägga in hela matchsäsongen och vilka grupper som skall kallas till vilka matcher. Förtydligande: vi har delat truppen i 3 st grupper och kallar 2 st till varje match och detta skulle man vilja lägga in vid säsongens början.

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Högsbo Basket byter till Svenskalag.se!

Det är med stor glädje vi konstaterar att Högsbo Basket, en av Sveriges största basketföreningar, valt att ansluta till Svenskalag.se.   Bytet blev skarpt efter årsskiftet och Johanna Fredrikson, kanslist i föreningen, ser ljust på den administrativa framtiden.   – Vi var verkligen inte nöjda med det vi hade innan. När vi fick Svenskalags tjänster presenterade för oss kändes det som att det fanns väldigt många bra funktioner som vi kunde dra nytta av, säger hon.    Vilka är de största skillnaderna? – Egentligen allt. Kommunikationen med medlemmarna är bättre, det är enkelt att använda funktionerna och allt är väldigt användarvänligt. Alla i föreningen tycker att funktionerna är supersmidiga.    Skulle du rekommendera andra basketföreningar att använda Svenskalag.se? – Ja, verkligen! Det är ett otroligt bra verktyg för föreningen. Som sagt oerhört enkelt att använda och dessutom snyggt i sin utformning.   Det är inte bara på det administrativa planet som föreningen tar steg framåt. Högsbo Basket damseniorer är mitt uppe i ett intensivt kvalspel där en plats i Svenska högstaligan ligger i potten. Förra året föll man på målsnöret men i år tror Johanna att tjejerna fixar det.   – Självklart - jag tror det! Det ser onekligen väldigt bra ut och segern mot Wetterbygden för några veckor sedan var verkligen viktig. Vi löser det här, förtuspår Johanna.   Vi på Svenskalag önskar givetvis damseniorerna, Johanna och övriga inom Högsbo Basket all lycka till både på planen och inne på kansliet.   Besök deras hemsida www.hogsbobasket.se   Se fler basketföreningar som valt Svenskalag.se eller kontakta oss idag för att boka in en kostnadsfri demo!  

Förbättrad och förenklad aktivitetssida

Nu presenteras era aktiviteter på ett tydligare sätt på hemsidan. Självklart har vi anpassat både mobil- och desktopversion.   Förbättringar för alla Sidan har fått större text för ökad läsbarhet. Den som ska svara på en kallelse ser all information om aktiviteten först och svarar på kallelsen därunder. Om du via din mobil kommer till sidan från ett kallelsemejl visas inte annonsen högst upp på sidan.   Förbättringar för dig som administratör Du hittar redigerings- och kallelseknappar snabbare då de återfinns på samma ställe oavsett om du använder mobilen eller datorn. Du kan se skickade och schemalagda kallelser. Du kan se vilka som kallats och vilka som kommer att kallas.   Vi tar gärna emot mer feedback från dig som användare, både ris och ros. Skicka ett mejl till vår support eller kommentera nedan.

Nyhet: LOK-stöd > Aktiviteter

Under LOK-stöd > Aktiviteter listas alla föreningens aktiviteter.  Här kan ni söka och filtrera på aktiviteter för att göra er säkra på att ni inte missar viktiga bidragspengar.   Sidan innehåller en rad smarta verktyg. Är du föreningsadministratör rekomenderar vi dig att gå till Aktivitetssidan samtidigt som du läser nedan.   Sökfältet  Sök på aktivitetens namn, plats eller serienamn.   Periodväljare Välj vilken LOK-stödsperiod du vill visa aktiviteter från.   Lag-/gruppväljare  Välj vilken/vilka grupper du vill visa aktiviteter från.   Filter Med våra filter kan du exempelvis visa alla aktiviteter som; - genomförts men ej närvaroförts, - inte är godkända i Idrottonline (integration krävs), - saknar ledare med personnr el. födelsedatum, - är under 60 minuter, - endast har en ledare närvarande, - har över 30 deltagare.   Verktyg > Exportera Exportera ditt urval av aktiviteter till Excel.   Status i IdrottOnline Om din förening kopplat på integrationen med IdrottOnline kan du se status för varje enskild aktivitet. Är den överförd? Är den godkänd? Vilka personer är godkända/ej godkända.

Testa redan idag

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse