Nyhet: Automatiska kallelser

Grattis alla ledare!

Nu behöver du aldrig komma ihåg att kalla till nästa träning. Genom att aktivera automatiska kallelser kan du slappna av och låta Svenskalag.se göra jobbet.

Börja med att redigera en aktivitet och klicka automatiska kallelser.

Där väljer ni när första kallelsen ska skickas och om det ska skicka någon påminnelse till de som inte svarat på den första kallselsen.

Ni anger även vilken text som ska stå i kallselsen samt vilka som ska kallas.

Kommentarer Visa alla kommentarer (16)

1. Angelica för 10 dagar sedan

Äntligen!

2. Johan för 10 dagar sedan

Underbart!

3. P-O Ribbing för 10 dagar sedan

Nice!!!!!😉

4. Emilie för 10 dagar sedan

Äntligen!!! 😂

5. Johan för 10 dagar sedan

Synd bara att det inte fungerar. Jag gjorde detta och de automatiska kallelserna skapade en länk som inte fungerar att klicka på för de kallade. Varken från Smartphones eller från webbläsare.

6. Andreas Kiellarson för 10 dagar sedan

Hej! Härligt med responsen! @Johan; Tack för att du påpekade problemet. Det är löst nu och länkarna i nya såväl som redan skickade kallelser fungerar.

7. Johan för 10 dagar sedan

Toppen men ett snabbt svar en fredagkväll. Testade på vår kallelser och det fungerar nu.

8. Malin för 10 dagar sedan

Behöver man göra det för varje aktivitet?

9. Robert Larsén för 10 dagar sedan

Hej Malin, om du skapar eller redigerar återkommande aktiviteter kan du givetvis aktivera automatiska kallelser på flera aktiviteter samtidigt.

10. Peter Wallin för 9 dagar sedan

Hej, Tack för en efterlängtad funktion, som underlättar en hel del. Bra fixat, igen! Stötte dock tyvärr på en liten begränsning vid första försöket:-(. Vi har många återkommande aktiviteter där den kallade gruppen består av en delmängd av spelarna, samt att man ibland vill ha med även enskilda spelare från andra grupper. Vore bra om man då kunde välja en skräddarsydd grupp att kalla och inte bara gå efter medlemstyp. Kanske något för nästa version:-)?

11. Robert Larsén för 9 dagar sedan

Hej Peter, mycket bra feedback! Redan nu kan du skräddarsy grupper inom det egna laget. Gå då till Kontrollpanelen > Personer > Interna grupper. Att hämta personer från andra lag och placera dom i en intern grupp är något som vi självklart tar upp på nästa utvecklingsmöte.

12. Peter Wallin för 8 dagar sedan

Hej igen, Jag skapade en intern grupp för en återkommande aktivitet, och plötsligt dök den upp som ett nytt alternativ för den automatiska kallelsen! Helt lysande, ni är ju bara för briljanta, tack! Ser fram emot möjligheten att även addera folk utanför det egna laget, så småningom. Tack för hjälpen!

13. Christian för 6 dagar sedan

Hej! Har ni kända buggproblem? Jag har aktiverat aut. kallelser och den första skulle ha gått ut i går kväll (6 dagar före aktivitetsstart) men det har den inte gjort? Tallboda IF P11 om ni vill kika... /C

14. Robert Larsén för 6 dagar sedan

Hej Christian, vi har inte fått några rapporter om det. Kontakta gärna support@svenskalag.se så undersöker vi.

15. Angelica för 5 dagar sedan

Hej! Jag har aktiverat automatisk kallelse 6 dagar innan träning på tisdag. Stämmer det då att kallelsen borde komma idag (onsdag)? Vilken tid på dygnet skickas de automatiska kallelserna?

16. Jeff Reilly för 4 dagar sedan

Hej, jag har sedan tidigare skapat säsongens matcher. Finns det inte möjlighet att skicka automatiska kallelser till matcher? I brist på annat sätt att lösa det hela kan jag berätta HUR VI GÖR med våra matcher. Vi skickar en intressekallelse till en match ca 3 veckor innan matchen skall spelas. 4-5 dgr innan matchen tar UK ut laget bland de som har svarat att de KAN. Vi "nollar" den första kallelsen och skickar sedan en ny kallelse till de uttagna som i sin tur bekräftar att de kommer till matchen. Jag skulle vilja åtminstone kunna skicka ut första kallelsen automatiskt.

Äldre →