Nyhet: Alla betalsätt ingår!

Använder er förening Svenskalag.se för att fakturera medlems- och träningsavgifter eller kanske anmälningsavgifter för läger, camper, lopp och idrottsskolor?

Nu ingår Swish & kortbetalning som betalsätt för alla er som använder vår fakturatjänst!

Tidigare i år sedan släppte vi möjligheten för er att ta betalt direkt när en medlem/deltagare anmäler sig via ett formulär.

Som en följd av dessa nyheter byter vi namn på fakturatjänsten till "Faktura- & betaltjänst" då det speglar tjänstens innehåll bättre.

Så funkar det
När en person betalar med kort eller Swish får hen direkt ett kvitto på köpet, fakturan skapas och prickas av i systemet. Alla Swish/kortbetalningar som sker under en vecka betalas ut som en klumpsumma till föreningen veckan därpå.

Vid utbetalningen dras transaktionsavgifterna av:

3 kr + 1,6% per transaktion. (Exkl. moms)

Varje utbetalning specificeras och konteras även i Svenskalag under Fakturering > Rapporter > Transaktioner.

Det är helt kostnadsfritt att koppla på både Swish och kortbetalning och ni gör det genom att mejla till support@svenskalag.se.

Kommentarer Visa alla kommentarer (8)

1. Lotta Läth Bk Enig 29 mar 2019, 10:41

Låter toppen

2. Jonas L 9 maj 2019, 10:11

Det är dyrt redan med 3 kr, och att därutöver lägga på 1,6%?! Nej tack, men det är tyvärr alldeles för mycket. Som fastpris gör 3 kr ont, men kan vara okay med tanke på att den automatiska avprickningen ingår. PS. Dessutom antar jag att bankens avgift på (t.ex.) 1,50 kr tillkommer utöver avgiften till Svenskalag, eller?

3. Andreas Kiellarson 9 maj 2019, 10:20

Hej Jonas, Det tillkommer inga avgifter utöver 3kr + 1,6%. I denna avgift ingår alltså bankens, betalväxelns och Svenskalag.ses avgifter. Det finns heller inga abonnemangsavgifter eller andra årliga avgifter. Föreningen behöver inte teckna några egna avtal med bank/Swish. Totalt sett är det ett smidigt och konkurrenskraftigt upplägg för att få dessa betalmetoder kopplade till föreningens medlemsregister.

4. Micke Kullberg 9 maj 2019, 10:25

En jättebra funktion men på tok för dyrt. Den fasta avgiften på 3 kr borde räcka, då skulle det bli volym i användandet för Svenska lag och väldigt användbart för föreningarna. Nu finns det risk att väldigt få hoppas på detta och volymen uteblir och då stannar utvecklingen av och alla förlorar på det hela. Här måste Svenska lag tänka om när det gäller prissättningen, för som sagt, en bra tjänst.

5. Andreas Kiellarson 9 maj 2019, 10:57

Hej Micke, Tack för dina synpunkter. I korta drag blir det, med de nivåer du föreslår, tyvärr inte hållbart att tillhandahålla en sådan tjänst. Som exempel kan nämnas att bankernas avgift för varje mottagen Swish är 3 kr. Om du vill veta mer kring prissättningen och allt som ingår i tjänsten får du gärna kontakta oss.

6. Alexander Retsi 22 okt 2019, 12:34

Hur kommer jag gånger Switch

7. Asmer 17 nov 2019, 13:05

Hej, Vi från Alpinascand Sarajevo 84 är intresserade för eran tjänst framför allt till betaltjänst med kort och swish . Därför undrar vi när du Andreas skriver att ? Det tillkommer inga avgifter utöver 3kr + 1,6%. ? glömmer man månadsavgift 200 sek eller har jag fel??

8. Robert Larsén 17 nov 2019, 16:17

Hej Asmer, Utöver kortavgifterna behöver man betala för Faktura- & betaltjänsten. Den kostar från 120 kr/mån. Priset beror på hur stor er förening är. Se alla våra priser på www.svenskalag.se/priser

Testa gratis

Börja med att anmäla intresse så skapar vi en testsida till din förening eller ditt lag!

Anmäl intresse här Anmäl intresse här