Nya regler för LOK-stöd - koppla på integrationen

Enligt beslut av Riksidrottsstyrelsen blir det krav på att närvaroregistrera alla LOK-stödsaktiviteter digitalt för att kunna ansöka om LOK-stöd. Beslutet gäller för aktiviteter fr.o.m. 1 juli 2020.

Lösningen = Daglig export till IdrottOnline

Med tanke på detta beslut är det nu viktigare än nånsin att er förening kopplar på tjänsten "Daglig export av närvaro till IdrottOnline". Då kan ni fortsätta föra närvaro i Svenskalag.se precis som tidigare utan att påverkas negativt av detta beslut.

Dessutom får ni 5 kr i extra ledarstöd för varje aktivitet som ni har minst två närvarande ledare på.

Idag har 9 av 10 föreningar som använder Svenskalag.se kopplat på denna tjänst. Kostnaden är 1000 kr/år inkl. moms.

Så aktiverar er förening Daglig export till IdrottOnline

1. Logga in i IdrottOnline (som klubbadministratör, ordförande, kassör, LOK-stödsansvarig, firmatecknare eller huvudadministratör) och aktivera den externa applikationen Svenskalag.se. Detta görs med 5 enkla klick.

2. Logga in i Svenskalag.se och klicka på Kugghjulet > Inställningar > Kontaktuppgifter. Se där till att ert organisationsnr stämmer överens med det organisationsnr ni har i IdrottOnline.

3. Meddela till sist support@svenskalag.se att ni har aktiverat Svenskalag.se i IOL och vill aktivera exporten.

Frågor?

Mejla till support@svenskalag.se eller ring 011-16 23 00.