Ny version av Svenskalag-appen!

Är du en av de 160 000 personer som använder Svenskalag-appen i din mobil? Då kommer ett gäng härliga nyheter för dig här!

Medlemsförmåner

Du hittar nu föreningens medlemsförmåner direkt under ditt medlemskort

Snabblänk till hemsidan

I appens meny finns länkar till dina föreningars hemsidor

Närvaro och interna grupper

Nu kan du filtrera på interna grupper när du för närvaro

Redigera aktivitet och skicka kallelser
Nu kan du med ett tryck öppna varje aktivitet i mobilens webbläsare så att du snabbt kan läsa mer, skicka kallelser eller redigera aktiviteten

Andra uppdateringar
Aktivitet > Kartlänkar visas på nu matcher
Aktivitet > Varning vid matcher som tagits bort från förbundets hemsida
Nyheter > Alla får nu nyheter från föreningen och ev. sektion
Nyheter > Dolda lags nyheter kan visas för de med rätt behörighet
Kontakter > Öppna medlemsprofiler i webbläsaren

Kontakter > Se vilka barn en person har
Kontakter > Dolda lags kontakter visas för de med rätt behörighet
Betalstatus > Möjlighet att se vilka som ännu inte fått någon faktura
Kallelser > Enklare att ändra kommentar/anledning

Utöver detta har vi gjort en del visuella uppdateringar och förbättrat stödet för iPhone X.

Se till att uppdatera appen idag!
Givetvis vill vi ha din feedback både här, i AppStore och i Google Play.

Kommentarer Visa alla kommentarer (6)

1. Melissa Edfeldt för 17 dagar sedan

Kanonfint med uppdateringen! Det enda jag saknar är möjligheten att med ett knapptryck direkt exportera aktiviteter direkt till min iPhone kalender som synkas med jobb- och familjekalendern... annars behöver jag skriva över allt för mina 3 aktiva barn - något som går att lösa?

2. Tfc för 16 dagar sedan

Kan man se vilken serie matchen spelas i? gick inte i föra. då stod bara matchen och inte vilken serie den tillhörde, lite jobbigt när man har flera serier.

3. Lotts för 16 dagar sedan

Jag saknar att man kan inte kan kopiera en aktivitet rakt in i kalendern.

4. Peter E för 16 dagar sedan

Hej! Jag har alla kalender-aktiviteter i min iPhone kalender synkade genom att jag "Prenumerade" kalendern. Läs på klubb/lagsidan (kalender) hur man gör för olika laternativ och miljöer. Klockrent!

5. Kjell K för 16 dagar sedan

Till Melissa! Prenumerera på kalendrarna via hemsidan - då löser det sig för dina 3 barn.

6. David T för 14 dagar sedan

Jag önskar att det gick att få en notis när en aktivitet som man är kallad till ändras eller ställs in! Nu är det lätt att missa sena uppdateringar i kallelserna.

Supernyhet: Betalning direkt vid anmälan!

Under kommande veckor lanseras möjligheten att skapa formulär med Swish, kortbetalning och automatisk faktura. Viggbyholms IK FF är först ut med detta. Hör av er om er förening också är intresserade!   När är det perfekt att ta betalt i samband med anmälan? Hockey- eller fotbollskola m.m Camper och läger Kurser Stödmedlemskap Vid försäljning av produkter från föreningen (rabattkort, säsongskort, klubbkläder)   Betalsätt Om ni väljer att ta betalt via ett formulär bestämmer ni vilka av följande betalsätt som ska vara tillgängliga: Swish Kortbetalning Automatisk faktura   Medlem eller kund? Föreningen bestämmer vad som ska hända med "kunden" när ett köp genomförts:Vid anmälan till hockeyskola, camper osv. rekommenderar vi att "kunden" automatiskt läggs till i medlemsregistret i förvald grupp.Vid köp av produkter rekommenderar vi att "kunden" endast listas i köphistoriken utan att läggas till i medlemsregistret. Det går ändå bra att kommunicera med de kunder som placeras här.      Vad kostar det? Funktionen ingår för alla föreningar som har fakturatjänsten. Olika avgifter tillkommer beroende på betalsätt. Nedan är två räkneexempel.   Avgift för ett köp på 1000 kr:Swish = 15,50 krKort = 20 kr   Avgift för ett köp på 300 kr: Swish = 6,75 kr Kort = 6,88 kr     Vill ni veta mer? Mejla oss på nyfiken@svenskalag.se eller ring 011-16 23 00.

Nyhet: Medlemsförmåner i appen!

Här kommer en efterlängtad nyhet för alla föreningar som använder det digitala medlemskortet i Svenskalag-appen!    Nu kan ni koppla förmåner till medlemskortet och se till att era medlemmar enkelt hittar dessa och kan nyttja dem. Streckkod eller QR-kod kan också användas så att koden enkelt kan skannas i kassan eller entrén.   För att lägga till förmåner behöver du vara föreningsadministratör. Väl inloggad går du till Register > Medlemskort > Lägg till förmån. Så funkar det digitala medlemskortet 1. Föreningen skickar ut faktura med medlemsavgift2. Medlemmen betalar3. Medlemskortet och alla förmåner visas automatiskt i Svenskalag-appen   Priser (exkl. moms) Uppstart: 1000 kr Per medlem och år: 3 kr   Nyfiken på digitala medlemskort? Kontakta oss så berätta vi mer!

Filtrera på interna grupper när du för närvaro

Tidigare lanserade vi möjligheten att dela in truppen/träningsgruppen i interna grupper, bland annat för att schemalägga kallelser till de olika grupperna.   Nu kan du även filtrera på de interna grupperna när du registrerar närvaro på era aktiviteter. Filtret finns tillgängligt både i appen och på hemsidan.   OBS! Se till att uppdatera till senaste versionen av Svenskalag-appen för att ta del av de nya funktionerna!   App Store  Google Play