Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Ny version av Svenskalag-appen!

Är du en av de 160 000 personer som använder Svenskalag-appen i din mobil? Då kommer ett gäng härliga nyheter för dig här!

 

Medlemsförmåner

Du hittar nu föreningens medlemsförmåner direkt under ditt medlemskort

Snabblänk till hemsidan

I appens meny finns länkar till dina föreningars hemsidor


Närvaro och interna grupper

Nu kan du filtrera på interna grupper när du för närvaro

 

Redigera aktivitet och skicka kallelser
Nu kan du med ett tryck öppna varje aktivitet i mobilens webbläsare så att du snabbt kan läsa mer, skicka kallelser eller redigera aktiviteten

Andra uppdateringar
Aktivitet > Kartlänkar visas på nu matcher
Aktivitet > Varning vid matcher som tagits bort från förbundets hemsida
Nyheter > Alla får nu nyheter från föreningen och ev. sektion
Nyheter > Dolda lags nyheter kan visas för de med rätt behörighet
Kontakter > Öppna medlemsprofiler i webbläsaren

Kontakter > Se vilka barn en person har
Kontakter > Dolda lags kontakter visas för de med rätt behörighet
Betalstatus > Möjlighet att se vilka som ännu inte fått någon faktura
Kallelser > Enklare att ändra kommentar/anledning 

Utöver detta har vi gjort en del visuella uppdateringar och förbättrat stödet för iPhone X.

Se till att uppdatera appen idag!
Givetvis vill vi ha din feedback både här, i AppStore och i Google Play.

Kommentarer Visa alla kommentarer (13)

 1. Melissa Edfeldt 1 nov 2018, 23:51

  Kanonfint med uppdateringen! Det enda jag saknar är möjligheten att med ett knapptryck direkt exportera aktiviteter direkt till min iPhone kalender som synkas med jobb- och familjekalendern... annars behöver jag skriva över allt för mina 3 aktiva barn - något som går att lösa?

 2. Tfc 2 nov 2018, 02:52

  Kan man se vilken serie matchen spelas i? gick inte i föra. då stod bara matchen och inte vilken serie den tillhörde, lite jobbigt när man har flera serier.

 3. Lotts 2 nov 2018, 07:25

  Jag saknar att man kan inte kan kopiera en aktivitet rakt in i kalendern.

 4. Peter E 2 nov 2018, 12:33

  Hej! Jag har alla kalender-aktiviteter i min iPhone kalender synkade genom att jag "Prenumerade" kalendern. Läs på klubb/lagsidan (kalender) hur man gör för olika laternativ och miljöer. Klockrent!

 5. Kjell K 2 nov 2018, 12:55

  Till Melissa! Prenumerera på kalendrarna via hemsidan - då löser det sig för dina 3 barn.

 6. David T 4 nov 2018, 00:41

  Jag önskar att det gick att få en notis när en aktivitet som man är kallad till ändras eller ställs in! Nu är det lätt att missa sena uppdateringar i kallelserna.

 7. Anders 30 nov 2018, 06:38

  Jag går in kallendern i iPhone, men den kommer inte in i familjekallendern... hur gör jag för att få in slla träningar o matcher i den delade familjekalendern?

 8. Magnus 30 nov 2018, 07:49

  Anders, en prenumeration blir en egen kalender. Du får prenumerera på den i alla familjens enheter. Det går väldigt fort. Välj en egen färg för den aktivitetenför ditt barn. En annan färg för ett andra barn osv. Då blir det tydligare i era kalendrar. Om ni alla i familjen har iPhone med en gemensam familjekalender så går det inte med enkelhet att få in den i samma och i så fall tappas den automatiska uppföljningen på förändringar.

 9. Robert 30 nov 2018, 08:05

  Saknar verkligen möjligheten att skicka kallelser direkt från appen (ej via hemsidan).

 10. Per 30 nov 2018, 08:46

  Saknar möjligheten att lägga in aktiviteter direkt i appen.

 11. Andreas Kiellarson 30 nov 2018, 14:52

  @Magnus; Tack för en bra redogörelse! @Robert; Tack för din feedback. Om du en gång har loggat in på hemsidan via din mobil och valt att att spara lösenordet går det snabbt att skicka kallelser med utgångspunkt från appen. 1. Gå till aktiviteten i appen. 2. Klicka på pilen uppe till höger för att öppna aktiviteten i webbläsaren. 3. Klicka på Kallelser och välj sedan vilka som ska få den.

 12. Jens 3 dec 2018, 10:31

  Det finns ingen ny version att ladda ner. Appen uppdaterades senast den 19 oktober.

 13. Andreas Kiellarson 3 dec 2018, 12:57

  Hej Jens, Det stämmer att den senaste versionen av appen i Google Play den 19 oktober (23 oktober i Apples App store) . Nyheten ovan, från den 30 oktober, listar nyheterna i den versionen.

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Supportens öppettider under jul & nyår

Många föreningar är i uppstarten av Svenskalag.se under december och vi vill därför redan nu passa på att informera om våra öppettider under Jul- och nyårshelgerna.   Vi stänger telefonsupporten fredagen den 21 dec kl 12.00 och öppnar åter onsdagen den 2 jan kl 9.00.   Du hittar som vanligt svar på de vanligaste frågorna på våra supportsidor och kan även kontakta oss via mejl därifrån.    Obs! Måndag 3 december stänger supporten kl 14.00

"Imponerande service och bra support"

Inför den nya säsongen startade Stenungsunds BK igång arbetet med Svenskalag.se och vi passar på att kolla av läget med föreningens kassör, Anders Johansson:   – Jag har bara bra saker att säga. Vi har fått ordning på vårt medlemsregister som var rejält eftersatt tidigare. Samtidigt som vi upplever att allt är enklare och smidigare för alla inom föreningen. Bytet till Svenskalag.se har hjälpt oss att få ordning, helt enkelt! säger Anders.   Hur upplevde ni själva bytet? – Vi blev överraskade över hur snabbt och smidigt allt gick. Vi har också upplevt bra support och en imponerande service från Svenskalag.se under uppstarten.     Hur fungerar det för dig som kassör med fakturering och avgiftshantering? - Samma sak där. Oerhört enkel och smidig tjänst. Jag kan fakturera alla medlemmar på ett par minuter och hela tiden ha koll på vem som har betalat och inte. Riktigt bra!   Besök Stenungsunds Baskets nya hemsida   Vill du veta hur er förening kan få ordning och reda på medlemsavgifterna? Kontakta oss så hjälper vi er!

Supernyhet: Betalning direkt vid anmälan!

Under kommande veckor lanseras möjligheten att skapa formulär med Swish, kortbetalning och automatisk faktura. Viggbyholms IK FF är först ut med detta. Hör av er om er förening också är intresserade!   När är det perfekt att ta betalt i samband med anmälan? Hockey- eller fotbollskola m.m Camper och läger Kurser Stödmedlemskap Vid försäljning av produkter från föreningen (rabattkort, säsongskort, klubbkläder)   Betalsätt Om ni väljer att ta betalt via ett formulär bestämmer ni vilka av följande betalsätt som ska vara tillgängliga: Swish Kortbetalning Automatisk faktura   Medlem eller kund? Föreningen bestämmer vad som ska hända med "kunden" när ett köp genomförts:Vid anmälan till hockeyskola, camper osv. rekommenderar vi att "kunden" automatiskt läggs till i medlemsregistret i förvald grupp.Vid köp av produkter rekommenderar vi att "kunden" endast listas i köphistoriken utan att läggas till i medlemsregistret. Det går ändå bra att kommunicera med de kunder som placeras här.      Vad kostar det? Funktionen ingår för alla föreningar som har fakturatjänsten. Olika avgifter tillkommer beroende på betalsätt. Nedan är två räkneexempel inkl moms.   Avgift för ett köp på 1000 kr:Swish = 15,50 krKort = 20 kr   Avgift för ett köp på 300 kr: Swish = 6,75 kr Kort = 6,88 kr Bankernas avgifter är inkluderade i exemplen ovan.   Vill ni veta mer? Mejla oss på nyfiken@svenskalag.se eller ring 011-16 23 00.

Relaterade nyheter

Nyhet: Medlemsförmåner i appen!

Här kommer en efterlängtad nyhet för alla föreningar som använder det digitala medlemskortet i Svenskalag-appen!    Nu kan ni koppla förmåner till medlemskortet och se till att era medlemmar enkelt hittar dessa och kan nyttja dem. Streckkod eller QR-kod kan också användas så att koden enkelt kan skannas i kassan eller entrén.   För att lägga till förmåner behöver du vara föreningsadministratör. Väl inloggad går du till Register > Medlemskort > Lägg till förmån. Så funkar det digitala medlemskortet 1. Föreningen skickar ut faktura med medlemsavgift2. Medlemmen betalar3. Medlemskortet och alla förmåner visas automatiskt i Svenskalag-appen   Priser (exkl. moms) Uppstart: 1000 kr Per medlem och år: 3 kr   Nyfiken på digitala medlemskort? Kontakta oss så berätta vi mer! 

Filtrera på interna grupper när du för närvaro

Tidigare lanserade vi möjligheten att dela in truppen/träningsgruppen i interna grupper, bland annat för att schemalägga kallelser till de olika grupperna.   Nu kan du även filtrera på de interna grupperna när du registrerar närvaro på era aktiviteter. Filtret finns tillgängligt både i appen och på hemsidan.   OBS! Se till att uppdatera till senaste versionen av Svenskalag-appen för att ta del av de nya funktionerna!   App Store  Google Play

Till ledaren: Svara efter sista anmälningstid

Nu kan du som är administratör eller redaktör svara på kallelser åt dig själv eller andra även om sista anmälningstiden gått ut.   Så - nästa gång någon anmäler sig via telefon eller SMS pga att anmälningstiden gått ut - gå in på aktiviteten via hemsidan eller appen och notera svaret där.

Testa redan idag

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse