Ny milstolpe för Svenskalag-appen!

I takt med att Svenskalag.se växer ökar även användningen av appen, som nu har passerat ännu en milstolpe.

Det överlägset enklaste och snabbaste verktyget för att fylla i närvaro, svara på kallelser och hitta kontaktuppgifter till ledare, aktiva och anhöriga i laget eller gruppen.

Givetvis går det bra att vara inloggad i flera föreningar samtidigt. Då samlas såväl kallelser och nyhetsflöde på ett och samma ställe för full koll på din idrottsvardag!

Om du inte redan laddat ner appen till din mobil kan du ladda läsa mer och ladda ner den här

Kommentarer Visa alla kommentarer (10)

1. Evag 24 mar 2017, 22:24

Saknar funktion för att skicka kallelse via appen.

2. Magnus Wallberg för 29 dagar sedan

Japp en kalender med kallelsemöjlighet och möjligheten att se vilka som svarat i appen vore bra!

3. Errrkkkiiii för 29 dagar sedan

Kallelser som bara visar ledaren vilka som tackat ja och nej behövs!!!

4. Anna för 16 dagar sedan

Som anhörig, kan jag under "Min barn" ha spelare från olika lag, utan att behöva logga in och ut hela tiden?

5. Andreas Kiellarson för 16 dagar sedan

Hej Anna. Det går bra att vara inloggad i flera föreningar samtidigt i appen. Det innebär att du kan ha koll på nyheter, svara på kallelser, hitta kontaktuppgifter etc för flera olika barn och föreningar. Hälsningar Andreas

6. Anna för 16 dagar sedan

Men om de spelar i samma förening men i olika åldrar då?

7. Andreas Kiellarson för 16 dagar sedan

Då bör du kunna se båda dina barns aktiviteter, kallelser etc med en och samma inloggning. Om så inte är fallet kan du gärna kontakta oss på support@svenskalag.se alt. 011-162300 så hjälper vi dig.

8. Anna för 16 dagar sedan

Tack, då ska jag kolla upp det. Har fått två olika inlog så behöver kanske fråga ledarna om nya. Tack för hjälpen!

9. Fredrik för 10 dagar sedan

Det du ska göra är att se till att du har ett konto som anhörig och är kopplad till bägge dina barn. Då funkar allt automatiskt.

10. Fredrik för 10 dagar sedan

För övrigt håller jag med "Errrkkkiiii" ovan. Det vore bra om man kunde välja på en aktivitet att bara ledare ska se vilka som är kallade och vad de svarat. Speciellt när man vill använda kommentarsfältet för att få svar på fråga där man kanske inte vill att alla ska se vad alla svarat.

Kortbetalning - snart en del av Svenskalag.se

Snart släpper vi möjligheten för din förening att ta betalt med kort från både medlemmar och sponsorer.    Så funkar det Kortbetalningen kan enkelt läggas som ett steg i ett anmälningsformulär på hemsidan. Det behöver inte bara gälla medlemskap utan fungerar precis på samma sätt när någon anmäler sig till ett camp, en fotbollskola eller ett träningsläger etc.   Om personen redan är medlem och ska få en faktura går det bra att betala med kort när fakturan anländer i inkorgen. På detta sätt slipper föreningen mycket av den annars tidskrävande manuella hanteringen som rör avprickning av fakturor och utskick av påminnelser.   Bilden ovan visar hur man betalar med kort när man får en mejlfaktura i mobilen.   Priser Månadsavgift: 200 kr exkl. moms Transaktionsavgift: 1,5%   Leksands IF är först ut Redan nu i maj börjar Leksands IF (med sina 8000 medlemmar) att ta betalt med kort och det är många föreningar som står på tur.   Gör en intresseanmälan till support@svenskalag.se om ni vill veta mer. För alla föreningar som gör en intresseanmälan innan 31 maj väntar ett rabatterat erbjudande.Självklart går det även bra att ringa oss på 011-16 23 00 för mer info.

Ny prislista från 25 april

Från och med idag gäller vår nya prislista som du kan hitta på www.svenskalag.se/priser.   Vad är nytt och hur påverkar det er förening? Prisstegen är numera baserad på antal medlemmar istället för antal lag och är på så sätt anpassad för både lag- och individuell idrott. Extra utrymme till alla! 1000 mb per lag/grupp, tidigare 100 mb. Det finns bara två olika hemsidespaket - Bas och Reklamfritt. Priser visas exkl. moms och per månad (vilket gör det enklare att jämföra priser med andra liknande tjänster). Man betalar dock fortfarande en gång per år. Billigare för de flesta Med denna nya prismodell blir Svenskalag.se billigare att använda för de allra flesta föreningar. Ni behöver heller inte känna er begränsade när det gäller skapande av nya lagsidor. Ni kan ha hur många lag/grupper som helst i föreningen utan att det påverkar ert pris.

Ny matchsida lanserad!

Den som varit lite uppmärksam har noterat att matchsidan fått ett nytt utseende med mer matnyttig och relaterad information.   Matchinfo, laguppställning, statistik, referat, matchbilder och tabellen kan nu presenteras på en och samma sida.   Självklart är sidan anpassad för både mobil och desktop.   Så... se nu till att fylla i laguppställning, matchstatistik och referat mm. Det är ett enkelt och roligt sätt att skapa intresse kring laget.   IFK Norrköping DFK är duktiga på att berätta om hur det går för deras lag. Läs om senaste A-lagsmatchen här och bli inspirerad.