Ny milstolpe för Svenskalag-appen!

I takt med att Svenskalag.se växer ökar även användningen av appen, som nu har passerat ännu en milstolpe.

Det överlägset enklaste och snabbaste verktyget för att fylla i närvaro, svara på kallelser och hitta kontaktuppgifter till ledare, aktiva och anhöriga i laget eller gruppen.

Givetvis går det bra att vara inloggad i flera föreningar samtidigt. Då samlas såväl kallelser och nyhetsflöde på ett och samma ställe för full koll på din idrottsvardag!

Om du inte redan laddat ner appen till din mobil kan du ladda läsa mer och ladda ner den här

Kommentarer Visa alla kommentarer (10)

1. Evag 24 mar 2017, 22:24

Saknar funktion för att skicka kallelse via appen.

2. Magnus Wallberg 29 mar 2017, 08:05

Japp en kalender med kallelsemöjlighet och möjligheten att se vilka som svarat i appen vore bra!

3. Errrkkkiiii 29 mar 2017, 19:56

Kallelser som bara visar ledaren vilka som tackat ja och nej behövs!!!

4. Anna 11 apr 2017, 11:21

Som anhörig, kan jag under "Min barn" ha spelare från olika lag, utan att behöva logga in och ut hela tiden?

5. Andreas Kiellarson 11 apr 2017, 11:53

Hej Anna. Det går bra att vara inloggad i flera föreningar samtidigt i appen. Det innebär att du kan ha koll på nyheter, svara på kallelser, hitta kontaktuppgifter etc för flera olika barn och föreningar. Hälsningar Andreas

6. Anna 11 apr 2017, 12:57

Men om de spelar i samma förening men i olika åldrar då?

7. Andreas Kiellarson 11 apr 2017, 14:22

Då bör du kunna se båda dina barns aktiviteter, kallelser etc med en och samma inloggning. Om så inte är fallet kan du gärna kontakta oss på support@svenskalag.se alt. 011-162300 så hjälper vi dig.

8. Anna 11 apr 2017, 14:24

Tack, då ska jag kolla upp det. Har fått två olika inlog så behöver kanske fråga ledarna om nya. Tack för hjälpen!

9. Fredrik 17 apr 2017, 19:05

Det du ska göra är att se till att du har ett konto som anhörig och är kopplad till bägge dina barn. Då funkar allt automatiskt.

10. Fredrik 17 apr 2017, 19:07

För övrigt håller jag med "Errrkkkiiii" ovan. Det vore bra om man kunde välja på en aktivitet att bara ledare ska se vilka som är kallade och vad de svarat. Speciellt när man vill använda kommentarsfältet för att få svar på fråga där man kanske inte vill att alla ska se vad alla svarat.

Viggbyholms IK FF byter till Svenskalag.se

Viggbyholms IK, hemmahörande i Täby kommun, använder sedan flera år Svenskalag.se. I slutet av 2013 delades föreningen och fotbollssektionen bildade den egna föreningen Viggbyholms IK FF.    Tidigare under året anslöt även fotbollsföreningen till Svenskalag.se:   – Det är ett modernt system som hela tiden utvecklas och där vi får snabba svar i vår kontakt med Svenskalag, säger Fredrik Svarén, webbansvarig och ledamot i ungdomskommittén.   Fredrik fortsätter:  – Vid sidan om ett väldigt lätthanterat system för lagens hemsidor så är medlemsregistret och närvarorapporteringen det som ger mest Wow-känsla jämfört med andra system. Närvarorapporteringen i appen direkt på planen fungerar suveränt och från centralt håll har vi ständig koll på hur det ser ut och kan följa upp när någon har glömt eller rapporterat fel.   I och med bytet gjortde VIK FF sällskap med en rad andra föreningar i Täby, däribland:  Täby FK Täby FC Erikslunds KF Täby IS Friidrott Täby HBK IFK Täby HC IFK Täby Konståkningsklubb Täby Flyers   Svenskalag.se är anpassat för Täby kommuns bidragsregler, vilket innebär att alla föreningar i Täby som använder Svenskalag.se automatiskt får närvarokort och sammanställningar som följer Täbys regelverk.    Besök gärna Viggbyholms IK FF på www.viggan.se   Vill du veta mer om hur er förening kan komma igång med Svenskalag.se redan idag? Kontakta oss!

Supportens öppettider

Supporten på Svenskalag.se håller som vanligt öppet fem dagar i veckan och ni når oss via mejl såväl som på telefon.    Nu på torsdag den 15/6 är dock supporten stängd efter lunch, dvs från kl 12. Ni når oss som vanligt igen på fredag kl 09-16.   Om ni stöter på patrull under torsdagseftermiddagen går det alltid bra att söka efter information på våra supportsidor eller mejla oss så svarar vi på ditt ärende så fort som möjligt när vi är på plats igen.

Levande kommunikation i Brinken Hockey

Brinkens IF, hemmahörande i Danicahallen på Östermalm i Stockholm, bytte inför årsskiftet till Svenskalag.se, där man idag hanterar alla föreningens medlemmar inklusive medlemsavgifter.    – Det är lätt att nå ut till alla medlemmar och hemsidan har blivit mer levande. Kommunikationen inom och kring föreningen har också förenklats sedan bytet, säger Helene Godås som är webbansvarig i föreningen.    Fokus i föreningen ligger på utveckling och utbildning av spelare, och man är idag den enda förening som bedriver ishockeyverksamhet för ungdomar i centrala Stockholm.    Vi önskar Brinkens IF fortsatt lycka till med utveckling av såväl föreningen som av ungdomarna!    Besök deras sida på www.brinkensif.se   Vill du veta mer om hur er föreningen kan komma igång med Svenskalag.se, kontakta oss redan idag!