Ny milstolpe för Svenskalag-appen!

I takt med att Svenskalag.se växer ökar även användningen av appen, som nu har passerat ännu en milstolpe.

Det överlägset enklaste och snabbaste verktyget för att fylla i närvaro, svara på kallelser och hitta kontaktuppgifter till ledare, aktiva och anhöriga i laget eller gruppen.

Givetvis går det bra att vara inloggad i flera föreningar samtidigt. Då samlas såväl kallelser och nyhetsflöde på ett och samma ställe för full koll på din idrottsvardag!

Om du inte redan laddat ner appen till din mobil kan du ladda läsa mer och ladda ner den här

Kommentarer Visa alla kommentarer (10)

1. Evag 24 mar 2017, 22:24

Saknar funktion för att skicka kallelse via appen.

2. Magnus Wallberg 29 mar 2017, 08:05

Japp en kalender med kallelsemöjlighet och möjligheten att se vilka som svarat i appen vore bra!

3. Errrkkkiiii 29 mar 2017, 19:56

Kallelser som bara visar ledaren vilka som tackat ja och nej behövs!!!

4. Anna 11 apr 2017, 11:21

Som anhörig, kan jag under "Min barn" ha spelare från olika lag, utan att behöva logga in och ut hela tiden?

5. Andreas Kiellarson 11 apr 2017, 11:53

Hej Anna. Det går bra att vara inloggad i flera föreningar samtidigt i appen. Det innebär att du kan ha koll på nyheter, svara på kallelser, hitta kontaktuppgifter etc för flera olika barn och föreningar. Hälsningar Andreas

6. Anna 11 apr 2017, 12:57

Men om de spelar i samma förening men i olika åldrar då?

7. Andreas Kiellarson 11 apr 2017, 14:22

Då bör du kunna se båda dina barns aktiviteter, kallelser etc med en och samma inloggning. Om så inte är fallet kan du gärna kontakta oss på support@svenskalag.se alt. 011-162300 så hjälper vi dig.

8. Anna 11 apr 2017, 14:24

Tack, då ska jag kolla upp det. Har fått två olika inlog så behöver kanske fråga ledarna om nya. Tack för hjälpen!

9. Fredrik 17 apr 2017, 19:05

Det du ska göra är att se till att du har ett konto som anhörig och är kopplad till bägge dina barn. Då funkar allt automatiskt.

10. Fredrik 17 apr 2017, 19:07

För övrigt håller jag med "Errrkkkiiii" ovan. Det vore bra om man kunde välja på en aktivitet att bara ledare ska se vilka som är kallade och vad de svarat. Speciellt när man vill använda kommentarsfältet för att få svar på fråga där man kanske inte vill att alla ska se vad alla svarat.

För tredje veckan i rad...

...slår Svenskalag.se besöksrekord!    Under den senaste veckan hade föreningarna på Svenskalag.se över 480.000 unika besökare. Vid samma period förra året låg siffran på 455.000.  Dessa siffror gör Svenskalag.se till en av Sveriges 30 största webbplatser!   Vi är såklart otroligt glada över att så många föreningar, idrottsutövare, eldsjälar och övriga idrottsintresserade regelbundet använder tjänsten för att göra sin idrottsvardag enklare.    Tack alla ni som bidrar till denna utveckling. Tack vare er kan vi fortsätta skapa bättre förutsättningar för svenskt idrottsliv.   Fortsätt även att komma med tips och synpunkter så att vi tillsammans kan göra sveriges smartaste tjänst för idrottsföreningar ännu bättre!

Nu importeras även tabeller!

Nästa gång ni importerar ett spelschema får ni även med tabellen automatiskt. Ni kan själva välja om tabellen ska visas på hemsidan eller inte.   Ni behöver alltså inte klista in någon widget-kod, länk eller hämta tabell från Everysport.   Funktionen finns just nu tillgänglig för innebandy, handboll och ishockey men släpps snart även för fotboll, basket och bandy.

Effektiv hantering av nya anmälningar

För kansliet:När det är dags att hantera anmälningar som inkommit via olika formulär finns nu extra hjälp för att enkelt få fram just de anmälningar du är intresserad av.    Genom att klicka på ett formulär (Exempelvis Innebandyskolan som bilden visar) får du fram enbart de anmälningar som rör just Innebandyskolan.   Vill du veta mer om hur er förening kan arbeta smart med att få in uppgifter från nya och befintliga medlemmar? Hör av er till oss! www.svenskalag.se/nyfiken