Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Ny matchsida lanserad!

Den som varit lite uppmärksam har noterat att matchsidan fått ett nytt utseende med mer matnyttig och relaterad information.

 

Matchinfo, laguppställning, statistik, referat, matchbilder och tabellen kan nu presenteras på en och samma sida.

 

Självklart är sidan anpassad för både mobil och desktop.

 

Så... se nu till att fylla i laguppställning, matchstatistik och referat mm. Det är ett enkelt och roligt sätt att skapa intresse kring laget.

 

IFK Norrköping DFK är duktiga på att berätta om hur det går för deras lag. Läs om senaste A-lagsmatchen här och bli inspirerad.

Kommentarer

 1. Peter Nordström 26 apr 2017, 21:50

  Hej, jag har 28 tjejer i mitt lag och vi spelar nu något som heter Hisingsalliansen och jag skulle vilja dela upp spelarna i 2 lag så jag inte behöver välja vilka jag skall ha med i varje match. Går detta eller måste man aktivt välja 14 spelare varje gång inför varje match.

 2. Andreas Kiellarson 27 apr 2017, 07:26

  Hej Peter. Kontakta gärna vår support med ditt ärende så hjälper vi dig! Du når oss på 011-162300 eller support@svenskalag.se. Mer info på www.svenskalag.se/support

 3. Patrick 27 apr 2017, 15:04

  @peter, jag har också efterfrågat detta. Det finns en workaround, om man sätter en position till exempel, målvakt och forward så kan du få grupperingar för att snabbare kunna skicka kallelser.

 4. Ayuub Jeylani Hassan 30 sep 2017, 11:42

  Hej, jag har 29 tjejer i mitt lag och vi spelar nu något som heter Hisingsalliansen och jag skulle vilja dela upp spelarna i 2 lag så jag inte behöver välja vilka jag skall ha med i varje match. Går detta eller måste man aktivt välja 14 spelare varje gång inför varje match.

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Relaterade nyheter

Testa redan idag

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse