Mobilanpassad hemsida lanserad!

Från och med idag är alla föreningars hemsidor på Svenskalag.se mobilanpassade!

Mobilanpassningen underlättar och ger en bättre upplevelse för såväl besökare som letar efter information som för ledare och andra administratörer som publicerar information, lägger till medlemmar etc.

Rotera för att se mer
Eftersom skärmytan i en mobil är begränsad har vi i vissa fall skalat ner och filtrerat bort sådan information som är mindre viktig för besökaren. På vissa sidor kan man dock få fram mer information om man roterar på telefonen. Titta exempelvis på sidor som innehåller tabeller och statistik.

Viktigt angående sponsorer

För att visa era sponsorer behöver en administratör logga in och aktivera de sponsorer som även ska visas på mobilsajten. Dessa visas då längst ner på sajten.

Fel färg i sidhuvudet?

Om er förening önskar byta färg på sidhuvudet i mobilen kan ni höra av er till vår support.

Ge oss feedback

Prova gärna redan nu att mobilsurfa in på er hemsida. Förhoppningsvis får ni en överraskande bra upplevelse! Vi vill ha både ris och ros, mejla till vår support.

Sprid nyheten till era medlemmar!

Passa på att skriva en egen nyhet på er hemsida om den nya mobilanpassade hemsidan. Glöm inte bort att avisera till era medlemmar. Självklart är det ok att "låna" vår bild ovan. Ladda hem bild här.

Kommentarer Visa alla kommentarer (9)

1. Nils Kdff 5 mar 2017, 19:01

Mycket störande att varje sida börjar med en reklambanner som gör att man inte vet om man kommit till rätt sida eller inte. Detta ofog fick oss att lämna laget.se

2. Fredrik 7 mar 2017, 03:56

Håller med förgående talare! Riktigt B.

3. Robert Larsén 7 mar 2017, 10:13

Hej Nils och Fredrik. De föreningar som väljer att använda vår vår kostnadsfria hemsida får automatiskt reklam på sin hemsida. För att annonsörerna ska vilja synas i mobilen krävs det att annonserna placeras på ställen där de uppmärksammas av besökaren. För att inte irritera våra besökare har vi valt att placera den första annonsen under sidhuvudet istället för ovanför, så som laget.se gör. I mobilversionen visas endast hälften så många annonser som i desktopversionen. Självklart kan ni som gärna slipper reklam på hemsidan köpa vårt reklamfria alternativ. Läs mer under Priser.

4. Mats Saxer 8 mar 2017, 21:04

Snyggt!

5. Fredrik 10 mar 2017, 19:16

Fungerar väldigt bra. Inte minst när stöd för kallelser, meddeladen och matchstatistik saknas i appen.

6. Pelle 21 mar 2017, 22:39

Bra jobbat Svenskalag. Mycket enklare att läsa och navigera sig i sidan nu.

7. Anna 23 mar 2017, 22:44

Jättebra! Jag önskar en ännu smidigare funktion för kallelse. Om man kunde få till det i appen med ett gränssnitt lika närvaron (där man superlätt duttar in resp. spelare) skulle det vara ett jättelyft! Tycker det är onödigt bökigt idag med små kryssrutor men mobilanpassningen är iaf ett stort steg framåt. Tack!

8. Andreas Kiellarson 27 mar 2017, 09:06

Hej Anna. Tack för din feedback. Vi kommer att vidareutveckla kallelsefunktionen under året, både vad gäller funktionalitet och användarvänlighet. Så håll utkik efter fler nyheter framöver! Vänliga hälsningar Andreas

9. Claes Jessing 29 mar 2017, 20:47

Hej! Finns det ingen kalrnderfunktion i Svenskalag så man kan få en överblick om vilka matcher man tackat ja till etc eller att man får in matcherna i sin kalender märr man tackat ja

Supportens öppettider

Supporten på Svenskalag.se håller som vanligt öppet fem dagar i veckan och ni når oss via mejl såväl som på telefon.    Nu på torsdag den 15/6 är dock supporten stängd efter lunch, dvs från kl 12. Ni når oss som vanligt igen på fredag kl 09-16.   Om ni stöter på patrull under torsdagseftermiddagen går det alltid bra att söka efter information på våra supportsidor eller mejla oss så svarar vi på ditt ärende så fort som möjligt när vi är på plats igen.

Levande kommunikation i Brinken Hockey

Brinkens IF, hemmahörande i Danicahallen på Östermalm i Stockholm, bytte inför årsskiftet till Svenskalag.se, där man idag hanterar alla föreningens medlemmar inklusive medlemsavgifter.    – Det är lätt att nå ut till alla medlemmar och hemsidan har blivit mer levande. Kommunikationen inom och kring föreningen har också förenklats sedan bytet, säger Helene Godås som är webbansvarig i föreningen.    Fokus i föreningen ligger på utveckling och utbildning av spelare, och man är idag den enda förening som bedriver ishockeyverksamhet för ungdomar i centrala Stockholm.    Vi önskar Brinkens IF fortsatt lycka till med utveckling av såväl föreningen som av ungdomarna!    Besök deras sida på www.brinkensif.se   Vill du veta mer om hur er föreningen kan komma igång med Svenskalag.se, kontakta oss redan idag!

Nu kan ni ta betalt med kort!

Nu kan er förening ta betalt med kort. Förutom en utökad service till era medlemmar bidrar kortbetalningen till att ni slipper all hantering kring avprickning av fakturor och utskick av påminnelser.   Så funkar det Kortbetalningen kan enkelt läggas som ett steg i ett anmälningsformulär på hemsidan. Det behöver inte bara gälla medlemskap utan fungerar precis på samma sätt när någon anmäler sig till ett camp, en fotbollskola eller ett träningsläger etc.   Om personen redan är medlem och ska få en faktura går det bra att betala med kort när fakturan anländer i inkorgen.   Priser Månadsavgift: 200 kr exkl. moms Transaktionsavgift: 1,5%   Gör en intresseanmälan till support@svenskalag.se om ni vill veta mer. För alla föreningar som gör en intresseanmälan innan 30 juni väntar ett rabatterat erbjudande.Självklart går det även bra att ringa oss på 011-16 23 00 för mer info.