Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Mejla de som står i kö

När er förening får in anmälningar via medlemsformuläret kan ni välja att antingen Lägga till personen, Neka eller Placera i kö.

 

Nu går den snabbt och enkelt att mejla alla sökande och dess målsmän som har placerats i kö och kanske inväntar definitivt besked på om det finns platser kvar i gruppen/laget.

 

Gå in under Köande i medlemsregistret och klicka på Verktyg för att lista e-postadresser till personerna som har placerats i kö.

Kommentarer

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Kortbetalning - snart en del av Svenskalag.se

Snart släpper vi möjligheten för din förening att ta betalt med kort från både medlemmar och sponsorer.    Så funkar det Kortbetalningen kan enkelt läggas som ett steg i ett anmälningsformulär på hemsidan. Det behöver inte bara gälla medlemskap utan fungerar precis på samma sätt när någon anmäler sig till ett camp, en fotbollskola eller ett träningsläger etc.   Om personen redan är medlem och ska få en faktura går det bra att betala med kort när fakturan anländer i inkorgen. På detta sätt slipper föreningen mycket av den annars tidskrävande manuella hanteringen som rör avprickning av fakturor och utskick av påminnelser.   Bilden ovan visar hur man betalar med kort när man får en mejlfaktura i mobilen.   Priser Månadsavgift: 200 kr exkl. moms Transaktionsavgift: 1,5%   Leksands IF är först ut Redan nu i maj börjar Leksands IF (med sina 8000 medlemmar) att ta betalt med kort och det är många föreningar som står på tur.   Gör en intresseanmälan till support@svenskalag.se om ni vill veta mer. För alla föreningar som gör en intresseanmälan innan 31 maj väntar ett rabatterat erbjudande.Självklart går det även bra att ringa oss på 011-16 23 00 för mer info.

Ny prislista från 25 april

Från och med idag gäller vår nya prislista som du kan hitta på www.svenskalag.se/priser.   Vad är nytt och hur påverkar det er förening? Prisstegen är numera baserad på antal medlemmar istället för antal lag och är på så sätt anpassad för både lag- och individuell idrott. Extra utrymme till alla! 1000 mb per lag/grupp, tidigare 100 mb. Det finns bara två olika hemsidespaket - Bas och Reklamfritt. Priser visas exkl. moms och per månad (vilket gör det enklare att jämföra priser med andra liknande tjänster). Man betalar dock fortfarande en gång per år. Billigare för de flesta Med denna nya prismodell blir Svenskalag.se billigare att använda för de allra flesta föreningar. Ni behöver heller inte känna er begränsade när det gäller skapande av nya lagsidor. Ni kan ha hur många lag/grupper som helst i föreningen utan att det påverkar ert pris.

Ny matchsida lanserad!

Den som varit lite uppmärksam har noterat att matchsidan fått ett nytt utseende med mer matnyttig och relaterad information.   Matchinfo, laguppställning, statistik, referat, matchbilder och tabellen kan nu presenteras på en och samma sida.   Självklart är sidan anpassad för både mobil och desktop.   Så... se nu till att fylla i laguppställning, matchstatistik och referat mm. Det är ett enkelt och roligt sätt att skapa intresse kring laget.   IFK Norrköping DFK är duktiga på att berätta om hur det går för deras lag. Läs om senaste A-lagsmatchen här och bli inspirerad.

Relaterade nyheter

Vilka har ej fakturerats medlemsavgift?

För att få en överblick över föreningens betalande medlemmar finns ett filter i medlemsregistret. På samma sätt kan man nu även filtrera fram vilka som ej har fakturerats medlemsavgiften för vald period.    Klicka på Filter i medlemsregistret. Där väljer du period för "Ej fakturerat medlemsavgift". Det går även att välja vilka medlemstyper som ska inkluderas, om du exempelvis vill se enbart spelare/utövare.    Som grundinställning exkluderas hedersmedlemmar, provtränande och de som tillhör annan förening.   När du gjort urvalet kan du klicka på Verktyg > Skapa faktura och kan då fakturera medlemmarna på samma sätt som vanligt. 

Nytt snabbverktyg: Skapa faktura

Nu kan ni direkt från registret skapa fakturor till de personer som ni markerat eller sökt fram. Klicka helt enkelt på knappen Verktyg > Skapa faktura.   Ett vanligt scenario är att man använder filtret "Ej fakturerat medlemskap" för att exempelvis lista alla utövare som ännu inte fakturerats någon medlemsavgift för året. Gör detta någon gång per månad så ser ni tydligt vilka som bör få en faktura på mejlen.   Läs om fler fördelar med att fakturera i Svenskalag.se

Nytt snabbverktyg - Skicka välkomstmejl

Nu kan ni skicka ut välkomsmejl med inloggningsuppgifter till era medlemmar direkt från medlemsregistret.   Välkomstmejlet innehåller förutom inloggningsuppgifter även vilka lag/grupper personen är med i samt om denne är kopplad som målsman till något barn i föreningen.   Mejlet uppmanar personen att logga in på hemsidan och se över sina personliga uppgifter såsom e-post, mobil och adressuppgifter.   Med andra ord passar välkomstmejlet jättebra att skicka både när er förening startar med Svenskalag.se eller inför varje ny säsong när ni vill att era medlemmar ska se över sina uppgifter.   Tips från coachen: Gå till registret och klicka på Filter. Längst ner filtrerar du fram de som aldrig loggat in. Kanske är det dags för dem att få ett välkomstmejl? Självklart kan du förhandsgranska mejlet innan du skickar det.

Testa redan idag

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse