Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Lyckad integration med IdrottOnline

Mindre administration - mer pengar.

Så enkelt kan man sammanfatta den integration som nu är igång mellan Svenskalag.se och IdrottOnline. 

 

Genom att Svenskalag.se kan exportera aktiviteter och närvaro till IdrottOnline berättigas de föreningar som kopplat på integrationen till fullt LOK-stöd, dvs inklusive det extra ledarstödet. 

 

Vi är glada att kunna meddela att integrationen nu är igång med lyckat resultat. 

 

Såhär säger några av de föreningar som hade möjlighet att testa detta redan för vårens LOK-stödsperiod: 

 

"Väldigt positivt att ni kan erbjuda detta. Det sparar mycket tid för oss och vi får dessutom möjlighet till det extra ledarstödet." 
-
 Magnus Westerberg, Täby FC

 

”Lysande funktion! Vi sparar massa timmars arbete och slog rekord i LOK-stöd.”  

Stefan Johnsson, IFK Norrköping

 

"Fantastiskt enkelt! Utöver det faktum att vi får mer i LOK-stöd så var det även väldigt smidigt att allt redan fanns i IdrottOnline när jag loggade in. Jättebra!"
- Marianne Vestlund, Hovås Billdal IF

 

"Väldigt smidigt att slippa fylla i siffrorna i IdrottOnline och dessutom att vi får det extra ledarstödet, det är enbart positivt!"

- Conny Björkqvist, IFK Haninge 

 

Läs mer om hur er förening kan aktivera integrationen för höstens LOK-stödsperiod här

Kommentarer

  1. Lennart Björklund 1 sep 2016, 19:26

    Mycket vettig lösning på många kommuners bidrag

← Nyare Äldre →

Dela nyhet

Senaste nyheter

Ordning och reda gav mer LOK-stöd

Listan på föreningar som ökat sitt LOK-stöd markant efter att ha anslutit sig till Svenskalag.se kan göras lång. Tidigare i höstas skrev vi om hur Jönköpings Södra slog i rekord i LOK-stöd efter bytet till Svenskalag.se.     IK Huge är en annan förening som kan konstatera att man ökat i LOK-stöd sedan bytet till Svenskalag.se:   –Visst har vi fått en del nya medlemmar och det har tillkommit en innebandysektion. Men enkhelheten i Svenskalag.se har självfallet en oerhört stor del i att vi kunnat öka vårt stöd på det sätt vi gjort, säger Ola Wike som ansvarar för LOK-stödsrapporteringen inom förening.   När Ola tar en titt i backspegeln kan han konstatera att föreningen fått över 20 000 (!) mer i LOK-stöd under våren 2016 med Svenskalag.se, i jämförelse med samma period föregående år, då föreningen upplevde problem med lagadministration och närvarohantering.   – Tidigare spretade det mycket i vår förening när det kom till rapportering av närvaro. Några lag fanns på andra plattformar och det sköttes olika runt om i föreningen. Nu är alla samlade på ett och samma ställe och det gör saker och ting betydligt enklare. Det är såklart jätteroligt att vi kunnat öka med så pass stor summa som vi gjort, avslutar Ola Wike.   Vill du veta mer om hur enkelt ni kan föra närvaro i Svenskalag.se? Hör av er så berättar vi mer! 

Skriv nyheterna i mobilen

Nu är det ännu enklare att skriva nyheter och publicera texter på hemsidan. Den nya ordbehandlaren är anpassad för mobilen men fungerar minst lika bra om du väljer att skriva på datorn.   Varför inte lägga upp veckans första nyhet redan nu?

Mejla de som står i kö

När er förening får in anmälningar via medlemsformuläret kan ni välja att antingen Lägga till personen, Neka eller Placera i kö.   Nu går den snabbt och enkelt att mejla alla sökande och dess målsmän som har placerats i kö och kanske inväntar definitivt besked på om det finns platser kvar i gruppen/laget.   Gå in under Köande i medlemsregistret och klicka på Verktyg för att lista e-postadresser till personerna som har placerats i kö.

Vad har ni att förlora?

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse