Logga in och se fakturan?

Här kommer ännu en anledning till att er förening bör fakturera medlems- och träningsavgifter i Svenskalag.se.

Nu kan ni välja om era medlemmar ska kunna se sina fakturor genom att logga in på hemsidan. Om ni väljer detta kommer era medlemmar att hitta sina fakturor under "Mina sidor" > "Fakturor". Genom att klicka på fakturanumret öppnas fakturan för medlemmen.

För att göra detta möjligt behöver du som är föreningsadministratör gå till "Fakturering" > "Inställningar" > "Allmänt" och kryssa i rutan "Visa fakturan för medlem när hen loggar in på hemsidan".

Vill er förening testa att fakturera med Svenskalags.se?

Det är helt gratis och ni får hjälp av oss.

Anmäl intresse här