Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Kortbetalning - snart en del av Svenskalag.se

Snart släpper vi möjligheten för din förening att ta betalt med kort från både medlemmar och sponsorer. 

 

Så funkar det

Kortbetalningen kan enkelt läggas som ett steg i ett anmälningsformulär på hemsidan. Det behöver inte bara gälla medlemskap utan fungerar precis på samma sätt när någon anmäler sig till ett camp, en fotbollskola eller ett träningsläger etc.

 

Om personen redan är medlem och ska få en faktura går det bra att betala med kort när fakturan anländer i inkorgen.


På detta sätt slipper föreningen mycket av den annars tidskrävande manuella hanteringen som rör avprickning av fakturor och utskick av påminnelser.

 

Bilden ovan visar hur man betalar med kort när man får en mejlfaktura i mobilen.

 

Priser

Månadsavgift: 200 kr exkl. moms

Transaktionsavgift: 1,5%

 

Leksands IF är först ut

Redan nu i maj börjar Leksands IF (med sina 8000 medlemmar) att ta betalt med kort och det är många föreningar som står på tur.

 

Gör en intresseanmälan till support@svenskalag.se om ni vill veta mer. För alla föreningar som gör en intresseanmälan innan 31 maj väntar ett rabatterat erbjudande.
Självklart går det även bra att ringa oss på 011-16 23 00 för mer info.

Kommentarer

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Relaterade nyheter

Få rätt adress på fakturorna

När en person ändrar sina adressuppgifter och har en obetald faktura så uppdateras adressen på fakturan nästa gång den skickas.   Funktionen är förvald som du kan se i bilden ovan.   Detta betyder att den person som fakturerar inte behöver uppdatera varje faktura manuellt efter det att en person ändrar adress i sin profil.     Du vet väl att man kan skicka fakturor på tre olika sätt i Svenskalag.se 1. Mejl 2. Skriv ut, kuvertera och lägg på lådan 3. Postalt utskick inkl. utskrift, kuvertering och porto (7 kr/faktura)   Vill din förening se hur det fungerar? Anmäl intresse på www.svenskalag.se/nyfiken så visar vi via delad skärm.

En etikett per familj

För er som skapat familjer i medlemsregistet kommer här en nyttig funktion.   När det är dags att skicka ut postala medlemsbrev, medlemstidningar och dylikt vill ni såklart bara skicka ett brev per familj.   Genom att välja JA enligt bilden ovan kan ni vara säkra på att inga hushåll får dubbla brev eller paket.

Nu kan ni ta betalt med kort!

Nu kan er förening ta betalt med kort. Förutom en utökad service till era medlemmar bidrar kortbetalningen till att ni slipper all hantering kring avprickning av fakturor och utskick av påminnelser.   Så funkar det Kortbetalningen kan enkelt läggas som ett steg i ett anmälningsformulär på hemsidan. Det behöver inte bara gälla medlemskap utan fungerar precis på samma sätt när någon anmäler sig till ett camp, en fotbollskola eller ett träningsläger etc.   Om personen redan är medlem och ska få en faktura går det bra att betala med kort när fakturan anländer i inkorgen.   Priser Månadsavgift: 200 kr exkl. moms Transaktionsavgift: 1,5%   Gör en intresseanmälan till support@svenskalag.se om ni vill veta mer. För alla föreningar som gör en intresseanmälan innan 30 juni väntar ett rabatterat erbjudande.Självklart går det även bra att ringa oss på 011-16 23 00 för mer info.

Testa redan idag

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse