Tips

Kassörens bäste vän?

Den nya betaltjänsten i Svenskalag som lanserades för drygt nio månader sedan är utvecklad för att underlätta för såväl kanslister och kassörer som medlemmar. Nu har redan hälften av alla föreningar uppgraderat till den nya tjänsten. 

 

– Responsen har varit väldigt positiv. Den förenklar och sparar tid i så många led, berättar Robert Larsén, VD på Svenskalag. 

 

Kassörens bäste vän!

– Jag använder själv tjänsten i den fotbollsklubb där jag är kassör. Jag ser hur det underlättar i flera steg – både för den som betalar och även för mig som ansvarar för att bokföringen blir rätt. Något som annars kan vara ett "gnetigt" jobb även för den tålmodige. 

 

– Som medlem eller konsument förväntar man sig att kunna betala med Swish i princip överallt idag. Det är lika självklart som kontanter var en gång i tiden. Med vår betaltjänst får föreningarna och deras medlemmar tillgång till moderna betallösningar, fortsätter han. 

 

Tjänsten fortsätter att utvecklas

Under 2024 kommer Svenskalag att fasa över alla föreningar till den nya betaltjänsten.

– Det är lite av en förutsättning för många av de nya funktionerna vi utvecklar just nu. Som att starta en Swish-insamling eller för att hantera lagkassorna digitalt. Kanske vill man som förening hyra ut en lokal eller en anläggning och ta betalt direkt via Swish eller kort? Allt detta kommer bli möjligt för de som har vår nya betaltjänst.

 

Inte uppgraderat ännu?
Passa på i lugn och ro nu när seriespelet är över ⚽🏉🏈⛳

Eller kom igång snabbt innan höstens avgifter ska faktureras! 🤾‍♀️🏒🤸‍♀️🏀

 

Har ni frågor eller funderingar kring hur tjänsten fungerar eller vad den innebär för er förening? Kontakta oss så återkommer vi till er - oftast samma dag!

Kommentarer

Komma igång med Svenskalag.se?

Min förening vill veta mer Min förening vill veta mer