Jobba på Svenskalag.se - Vi söker mediesäljare!

Svenskalag.se erbjuder en modern molntjänst skräddarsydd för idrottsföreningar innehållande medlemsregister, hemsida, appar och andra smarta verktyg. Idag används Svenskalag.se dagligen av 50 000 idrottsledare och med ca 400 000 unika besökare i veckan är vi en av Sveriges 30 största sajter alla kategorier.

Hos oss får du stora möjligheter att ha roligt på jobbet i en avslappnad och inspirerande miljö.

Gillar du även idrottsliv, full fart framåt och att jobba i en avslappnad och målmedveten miljö så finns alla förutsättningar för att trivas, göra ett bra jobb och samtidigt ha roligt hos oss!

Vi söker just nu en driven säljare/account manager med bra koll på det digitala landskapet. Har du erfarenhet från idrotts- och föreningsliv är det en bonus.

Du kommer agera säljare och account manager gentemot våra annonsörer och externa partners, med målet att få fler företag sprida sina budskap i våra kanaler.

Exempel på arbetsuppgifter är att bygga långsiktiga relationer med nya och befintliga annonsörer, delta i utformandet av säljstrategi och hitta nya vägar för annonsörer att optimera sin räckvidd.

Tidigare erfarenhet från annonsförsäljning eller digital marknadsföring är ett krav. God datorvana samt erfarenhet från att arbeta med Google DfP är önskvärt.

Anställningsform: Heltid
Lön: Fast månadslön + Provision

Vi sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Norrköping.

Känns denna position helt rätt för dig?
Börja med att skicka ett personligt brev och CV till jobba@svenskalag.se.
Varmt välkommen med din ansökan direkt då intervjuer sker löpande och tillsättning sker så fort vi hittar rätt kandidat.

Frågor? Kontakta Robert Larsén på 0730-268521 eller jobba@svenskalag.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Högsbo Basket byter till Svenskalag.se!

Det är med stor glädje vi konstaterar att Högsbo Basket, en av Sveriges största basketföreningar, valt att ansluta till Svenskalag.se.   Bytet blev skarpt efter årsskiftet och Johanna Fredrikson, kanslist i föreningen, ser ljust på den administrativa framtiden.   – Vi var verkligen inte nöjda med det vi hade innan. När vi fick Svenskalags tjänster presenterade för oss kändes det som att det fanns väldigt många bra funktioner som vi kunde dra nytta av, säger hon.    Vilka är de största skillnaderna? – Egentligen allt. Kommunikationen med medlemmarna är bättre, det är enkelt att använda funktionerna och allt är väldigt användarvänligt. Alla i föreningen tycker att funktionerna är supersmidiga.    Skulle du rekommendera andra basketföreningar att använda Svenskalag.se? – Ja, verkligen! Det är ett otroligt bra verktyg för föreningen. Som sagt oerhört enkelt att använda och dessutom snyggt i sin utformning.   Det är inte bara på det administrativa planet som föreningen tar steg framåt. Högsbo Basket damseniorer är mitt uppe i ett intensivt kvalspel där en plats i Svenska högstaligan ligger i potten. Förra året föll man på målsnöret men i år tror Johanna att tjejerna fixar det.   – Självklart - jag tror det! Det ser onekligen väldigt bra ut och segern mot Wetterbygden för några veckor sedan var verkligen viktig. Vi löser det här, förtuspår Johanna.   Vi på Svenskalag önskar givetvis damseniorerna, Johanna och övriga inom Högsbo Basket all lycka till både på planen och inne på kansliet.   Besök deras hemsida www.hogsbobasket.se   Se fler basketföreningar som valt Svenskalag.se eller kontakta oss idag för att boka in en kostnadsfri demo!

Förbättrad och förenklad aktivitetssida

Nu presenteras era aktiviteter på ett tydligare sätt på hemsidan. Självklart har vi anpassat både mobil- och desktopversion.   Förbättringar för alla Sidan har fått större text för ökad läsbarhet. Den som ska svara på en kallelse ser all information om aktiviteten först och svarar på kallelsen därunder. Om du via din mobil kommer till sidan från ett kallelsemejl visas inte annonsen högst upp på sidan.   Förbättringar för dig som administratör Du hittar redigerings- och kallelseknappar snabbare då de återfinns på samma ställe oavsett om du använder mobilen eller datorn. Du kan se skickade och schemalagda kallelser. Du kan se vilka som kallats och vilka som kommer att kallas.   Vi tar gärna emot mer feedback från dig som användare, både ris och ros. Skicka ett mejl till vår support eller kommentera nedan.

Nyhet: LOK-stöd > Aktiviteter

Under LOK-stöd > Aktiviteter listas alla föreningens aktiviteter.  Här kan ni söka och filtrera på aktiviteter för att göra er säkra på att ni inte missar viktiga bidragspengar.   Sidan innehåller en rad smarta verktyg. Är du föreningsadministratör rekomenderar vi dig att gå till Aktivitetssidan samtidigt som du läser nedan.   Sökfältet  Sök på aktivitetens namn, plats eller serienamn.   Periodväljare Välj vilken LOK-stödsperiod du vill visa aktiviteter från.   Lag-/gruppväljare  Välj vilken/vilka grupper du vill visa aktiviteter från.   Filter Med våra filter kan du exempelvis visa alla aktiviteter som; - genomförts men ej närvaroförts, - inte är godkända i Idrottonline (integration krävs), - saknar ledare med personnr el. födelsedatum, - är under 60 minuter, - endast har en ledare närvarande, - har över 30 deltagare.   Verktyg > Exportera Exportera ditt urval av aktiviteter till Excel.   Status i IdrottOnline Om din förening kopplat på integrationen med IdrottOnline kan du se status för varje enskild aktivitet. Är den överförd? Är den godkänd? Vilka personer är godkända/ej godkända.