Jobba på Svenskalag.se - Vi söker mediesäljare!

Svenskalag.se erbjuder en modern molntjänst skräddarsydd för idrottsföreningar innehållande medlemsregister, hemsida, appar och andra smarta verktyg. Idag används Svenskalag.se dagligen av 50 000 idrottsledare och med ca 400 000 unika besökare i veckan är vi en av Sveriges 30 största sajter alla kategorier.

Hos oss får du stora möjligheter att ha roligt på jobbet i en avslappnad och inspirerande miljö.

Gillar du även idrottsliv, full fart framåt och att jobba i en avslappnad och målmedveten miljö så finns alla förutsättningar för att trivas, göra ett bra jobb och samtidigt ha roligt hos oss!

Vi söker just nu en driven säljare/account manager med bra koll på det digitala landskapet. Har du erfarenhet från idrotts- och föreningsliv är det en bonus.

Du kommer agera säljare och account manager gentemot våra annonsörer och externa partners, med målet att få fler företag sprida sina budskap i våra kanaler.

Exempel på arbetsuppgifter är att bygga långsiktiga relationer med nya och befintliga annonsörer, delta i utformandet av säljstrategi och hitta nya vägar för annonsörer att optimera sin räckvidd.

Tidigare erfarenhet från annonsförsäljning eller digital marknadsföring är ett krav. God datorvana samt erfarenhet från att arbeta med Google DfP är önskvärt.

Anställningsform: Heltid
Lön: Fast månadslön + Provision

Vi sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Norrköping.

Känns denna position helt rätt för dig?
Börja med att skicka ett personligt brev och CV till jobba@svenskalag.se.
Varmt välkommen med din ansökan direkt då intervjuer sker löpande och tillsättning sker så fort vi hittar rätt kandidat.

Frågor? Kontakta Robert Larsén på 0730-268521 eller jobba@svenskalag.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Mer lättarbetat, helt enkelt!

Inför 2017 bytte Norrköpingsföreningen Eneby BK till Svenskalag.se. Efter att ha övervägt ett byte under en tid tog man slutligen steget, med målet att förbättra kommunikationen i och kring föreningen samt hitta ett system som var enklare att arbeta i för såväl ledare som kansli.   Margareta Remnås, ansvarig för Eneby BK:s kansli berättar: – Vi har enbart fått positiva reaktioner från ledare och övriga medlemmar. Jag själv är ju ingen datanörd direkt, men i Svenskalag känner jag att jag klarar av saker som jag inte kunde göra förut. Allt är enklare, helt enkelt!   För en förening med cirka 20 lag, 900 medlemmar och över 120 ledare så är det ett förändring som har påverkat många människor.   På frågan om vad som är den största förbättringen svarar hon snabbt: – Medlemsregistret! Jag kan på ett enkelt sätt hitta och ändra det jag behöver. Det är väldigt logiskt uppbyggt. Det har även förenklat allt vårt arbete med att lägga upp nyheter och skicka mejl till olika grupper. Det är helt suveräna funktioner.   Margareta förklarar att även ledarna upplever stora förbättringar och att det för deras del handlar mycket om kallelsefunktionen och enkelheten i att föra närvaro i appen samt allt med kalendern på lagsidorna, som de tycker är väldigt lättarbetat. – Ledarna kan ju även se i appen vem som har betalat medlemsavgiften. Förut tog vi ut listor på det 3-4 gånger per år. Det behöver vi inte göra längre, fortsätter hon.    Finns det något du saknar i systemet idag? – Tänk om det vore lika enkelt att fylla i och redovisa SISU lärtimmar som det är att föra närvaro och ansöka om LOK-stöd numera. Det hade varit något!   När Margareta ska summera vad bytet inneburit för Eneby BK säger hon: – Allt är mer lättjobbat, för alla inblandade. De orden täcker in ganska mycket, tycker jag.   Hon tillägger: – Supporten är suverän, det måste lyftas fram också! Suveränt att kunna lyfta luren och ringa och få hjälp direkt.    Besök gärna Eneby BKs hemsida. Där kan du bland annat läsa om hur föreningen fortsätter att utvcklas och startar upp nya verksamheter   Vill du veta hur vi på Svenskalag.se kan göra det lättjobbat även för er förening? Hör av er på www.svenskalag.se/nyfiken

IBK Vänersborg ansluter till Svenskalag

Nu när hösten är på ingång ligger inomhusidrotterna i startblocken och föreningarna gör sig redo för en ny säsong. En av dessa är IBK Vänersborg som flyttat över sin digitala hemvist till Svenskalag.se.   Tommy Carlsson webbansvarig i föreningen kommenterar bytet:   – Vi är helt enkelt supernöjda efter att ha börjat använda Svenskalag.se. Det här innebär ett lyft för oss i jämförelse med tidigare.    Vilka är de störska skillnaderna?   – För oss som jobbar på insidan med medlemsregister, fakturering och liknande finns en överskådlighet som vi inte haft tidigare. Enkelheten är också något vi uppskattar och som bidrar till att alla funktioner upplevs så smidiga att använda.    IBK Vänersborg blir i och med bytet en i raden av föreningar från trakten som valt att arbeta i Svenskalag. Sedan tidigare har bland annat  Vänersborgs IF, Vänersborgs FK och Vänersborgs HC gjort samma val.   Vill ni också vara igång innan säsongen drar igång? Vi hjälper er från start till mål inom 48 timmar! Läs mer

Enklare att importera spelschema

Tips till alla ledare:Nu är det enklare att hitta just er serie när det är dags att importera spelschemat till hemsidan och kalendern.   Ert förbund blir automatiskt förvalt i den första rullgardinen så att ni under "Välj serie" endast hittar era lokala serier. Om er serie tillhör annat förbund är det bara att ändra förbund i den första rullgardinen.   Importera serie och matcher finns för idrotterna fotboll, innebandy, ishockey och handboll. För basket och bandy går det att importera seniorserier.